והנה עוד שאלה...

Sababush

New member
הוא תמיד

צוחק עלי, חחח.... כאילו, אז אני מתנהגת כמו מפגרת, אבל עדיין?! חח

noy love shane

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחח...חחחחחחחחחח... צחק עלייך???חחחחחחח...איזה רע!!!!

Sababush

New member
כן

תמיד דווקא לידו אני איכשהו מביכה את עצמי לדוגמא, פגשתי אותו לגמרי לבד בבירמינגהם לפני שבוע וקצת ולא היה מי שיצלם את התמונה שלנו וסתם איזה זוג עבר שם אז שאלתי את הבחור מהזוג אם הוא יכול לצלם אותנו והוא אמר "No" מן הסתם הייתי דיי בשוק, כאילו... למה לא?! ואז הוא המשיך ללכת, ואז הוא נעצר והסתובב שוב ואמר "Wait u wanted me to take a picture of u?" ואני בקול מסכן ומובך "Yes" ואז הוא אמר "Oh, I thought u wanted to sell me your camera!!" ודאנקן התחיל לצחוק שם כמו אני לא יודעת מה, רציתי להרוג משהו... מן הסתם בטח הייתי אדומה כמו עגבניה חחח בסופו של דבר לפחות הצטלמנו הנה התמונה משם...

noy love shane

New member
../images/Emo6.gif

loooooooooooooollllllllll עכשיו קרעת אותייייייי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.. איזה בנאדם! חחחחחחחחחחחחחחחח

Sababush

New member
חח

ואני עוד מובכת מה זה מהר גררררררר שונאת אותו!! טוף, בעצם לא.. חחח אבל הוא מפחיד אותי, תמיד אני בלחץ שאיכשהו שוב פעם משהו יקרה

noy love shane

New member
את אומרת לי..חחחחחח..

אני יודעת שאם הייתי פוגשת אותו..(או את שיין בכלל).. ברחוב..הייתי נכנסת לשוק טוטאלי..מגמגמת...רק מסתכלת
ונהיית אדומההההה
.. וואי..אני לא יודעת מה הייתי עושה..חחחח..

Sababush

New member
חחח ../images/Emo13.gif זה מה...

שחשבתי שיקרה לי עם כולם אבל היחידים שזה קרה לי איתם לפי מה שזכור לי זה דאנקן (כל פעם מחדש כמעט, חחח, עוד לא התרגלתי אליו) ומארק מאיי1 בפעם הראשונה מארק פשוט מקסים אז זה עבר לי ואני כבר יכולה לדבר איתו (ועם ההורים שלו מסתבר) חופשי אבל דאנקן... וואי... חחח.. קרה לי רק פעם אחת (וחצי אפשר לומר) שממש הצלחתי לדבר איתו

למעלה