והנה עוד משחק Escape from Octlien
T tomb boy New member 21/9/07 #3 אני... ../images/Emo41.gif מצאתי כמעט הכל חוץ משני חפצים. אני אפרוש להלילה.. אמשיך אולי מחר אם יהיה זמן לפני ערב כיפור... לילה טוב.
אני... ../images/Emo41.gif מצאתי כמעט הכל חוץ משני חפצים. אני אפרוש להלילה.. אמשיך אולי מחר אם יהיה זמן לפני ערב כיפור... לילה טוב.
S Sweet Fantasy New member 21/9/07 #10 איזו ערמה? בהתחלה? התקדמתי מעבר לזה אבל רק איתו נתקעתי ואני לא מצליחה לחפור
ק ק ו ל י ת Well-known member 21/9/07 #14 אפשר עזרה? לא יודעת מה לעשות עם החוט חשמל ועם גוש הזהב. והחליפה. ומה קורה עם הרובוט ?
S Sweet Fantasy New member 22/9/07 #15 החליפה היא לסיום עם הגוש עוד לא יצא לי לעבוד (כאמור סיימתי לא טוב, אבל אני הולכת לשחק עכשיו שוב) הכבל הוא למכונה הזאת שיש בה זרמים חשמליים.
החליפה היא לסיום עם הגוש עוד לא יצא לי לעבוד (כאמור סיימתי לא טוב, אבל אני הולכת לשחק עכשיו שוב) הכבל הוא למכונה הזאת שיש בה זרמים חשמליים.
S Sweet Fantasy New member 22/9/07 #16 לאלו שסיימו (מלא) מה עושים עם הקריסטל והזהב, עשיתי חור עם החרב בצינורות איפה שמייצרים רובוטים, מה עשיתי בזה?
לאלו שסיימו (מלא) מה עושים עם הקריסטל והזהב, עשיתי חור עם החרב בצינורות איפה שמייצרים רובוטים, מה עשיתי בזה?
3 3 שרונית New member 22/9/07 #17 במרתף יש חדר בצד ימין , נכסת אליו?? שם יש בשתי הקירות מקום לשים את הזהב , במרתף תמצאי גם קריסטל ירוק אותו תשימי בצד השני בקיר. הקריסטל האדום בחדר איפה שהחלון הגדול,
במרתף יש חדר בצד ימין , נכסת אליו?? שם יש בשתי הקירות מקום לשים את הזהב , במרתף תמצאי גם קריסטל ירוק אותו תשימי בצד השני בקיר. הקריסטל האדום בחדר איפה שהחלון הגדול,
3 3 שרונית New member 22/9/07 #18 לפני הכל בחדר שבו יש חלון גדול, תני מכה בצד ימין עם הלייזר שיהיו שם מים, קחי את האבן ואח"כ באמצע עוד מכה עם הליזר,
לפני הכל בחדר שבו יש חלון גדול, תני מכה בצד ימין עם הלייזר שיהיו שם מים, קחי את האבן ואח"כ באמצע עוד מכה עם הליזר,