מקסים..הקערית האחרונה כיצד צבעת אות
מ מ ש כ י ת New member 17/9/04 #16 הקערה בשחור לבן פשוט מהממת../images/Emo70.gif ובכלל כל כך יפות העבודות שלך.
ג גולדי ינטל New member 17/9/04 #18 יו אני מתה, איך עושים דבר כל כך יפה וכל כך מושלם????!!!! זה מדהים אותי בכל פעם מחדש.המילפיורי הזה. אבל גם בהחלט ברור לי שזה לא רק הטכניקה אלא האומן!! אז בהחלט שלוש פעמים כיפק היי...
יו אני מתה, איך עושים דבר כל כך יפה וכל כך מושלם????!!!! זה מדהים אותי בכל פעם מחדש.המילפיורי הזה. אבל גם בהחלט ברור לי שזה לא רק הטכניקה אלא האומן!! אז בהחלט שלוש פעמים כיפק היי...
N naamaza New member 17/9/04 #20 קודם כל תודה לכולם בתי הנר נמכרו כולם במכירה שעשיתי לפני החג. אני מאד אוהבת להכין אותם, זה מרגיע בטירוף המילפיורי הזה...
קודם כל תודה לכולם בתי הנר נמכרו כולם במכירה שעשיתי לפני החג. אני מאד אוהבת להכין אותם, זה מרגיע בטירוף המילפיורי הזה...
א אילאיל2 New member 17/9/04 #23 נעמה העבודות שלך במילפיורי פשוט מדהימות,הצבעוניות והצורות משהו מיוחד.
ר רקוט קרומפלי New member 17/9/04 #29 נעמה - העבודות משגעות! ../images/Emo23.gif העיצובים מקסימים, הגימורים שלך מושלמים, והמילפיורי בקופסא ממש מיוחדים!
נעמה - העבודות משגעות! ../images/Emo23.gif העיצובים מקסימים, הגימורים שלך מושלמים, והמילפיורי בקופסא ממש מיוחדים!