והנה משלי

leah1010

New member
../images/Emo16.gif שבת שלום../images/Emo16.gif

הפרוייקט לקיץ - וילון אבל לא כל כך ארוך אלא קצר שיכסה את קופסת התריס. רעיונות????????????????????????????? יש למישהי?

הוילון בנונ מחלקים

הוילון בנוי מ-3 חלקים הוא בעצם וילון שבניתי בעצמי אם תרצי אשלח לך את כל הדוגמאות.

סתם מבקרת

Active member
שבת שלום

מכיוון שגם אני מתכננת פרויקט וילונות עשיתי חיפושים אז אני מצרפת אתר וביום ראשון אביא דוגמאות שמצאתי מחוברות לאשה ישנות

עם את רוצה וילונות כנסי

לחנויות סטימצקי יש חוברות מוזלות לסריגה ב10 שח בלבד ותמצאי יופי של וילונות קניתי אתמול חבל על הזמן.

יש שם עוד דברים מלבד חוברות וילונות

שולי - האם יש שם עוד חוברות ששווה ללכת להציץ מלבד וילונות. ואני מדברת על קרושה בלבד.

בטח. בכייף.

תקני לך חוטי אקריל בצבעים שאת אוהבת (אלה הדקים של הקרושה יש אותם במליון צבעים - רק עכשיו רכשתי מטל מהבית של ביתיק כמה צבעים לוילון כייפי). אח"כ תבני לך דוגמא אפשר גם לבד. הרי הכל זה עיקרון של ריבועים ריקים וריבועים מלאים או קשתות. אני עשיתי אצלנו לתיבה של התריס - שרשרת של 211 עיניים = 70 ריבועים. חלק סרגתי מלאים וחלק ריקים ועשיתי דוגמא ממש יפה שנכנסה לי שם כ-13 פעמים. אם תהייה לי מצלמה אני אצלם ואכניס כאן.

איזה כיף מחמאות

אני אנסה מחר לצלם באור יום קרוב יותר ויש לי בכל הבית וילונות מקווה שתיהנו מהם כמו מזו.

liza1961

New member
`וואלהה.זה בשני מסרגות ?

דנדשה כאן.כול כך שמחה שהסריגה חזרה .אני סורגת ובקרוב אים אצליח אשלח לכןממעשה ידיי .אך לפני כן אשמח לדעת מחורזת סורגת באיזה סוג בשל צמר סרגת את הוילון ואים במסרגה אחת או שניים ? אל תאכזבי אני יודעת רק בשני מסרגות .

למעלה