והנה משהו משעשע...

משהא - את הדבר השלילי כולנו רואים

אבל את החיובי צריך לחפש היטב. מעבר לכך אתה שם לב שהדברים נכתבו בחצי הומור (עם קורטוב של רצינות). מעבר לכך - בכל מקום בעולם שיש בו גברים ונשים - בעבר בהווה ובעתיד. תמיד יהיו גברים שיציעו לנשים הצעות ויהיו נשים שיסכימו להצעות (ראה מס' הזוגות הנשואים). וגם נשים שיציעו (לא במפורש) הצעות לגברים, ויהיו גברים שיסכימו (ראה שוב מס' הזוגות הנשואים). אורי - ריקודי עם לא המציאו את הפטנט, הוא קיים שם מאז אדם וחוה. קבל אותו באהבה ובחיוך. כל זמן שהדברים נעשים בהסכמה, ללא כפיה, ללא הטרדה, באופן חופשי ומבחירה אישית, אזי זה בסדר גמור. כולנו עברנו את גיל 18 ואנו אדונים להחליט בעצמינו מה טוב לנו ומה לא טוב. המסר המרכזי שלי היה (מבלי להתייחס ספציפית למקרה הזה) - שבכל דבר שלילי יש גם משהוא חיובי. אתה בוודאי מסכים איתי על כך !!! ואני בטוח שגם תמצא לי איזה סיפור נחמד בעניין. שבת שלום. נ.ב - רונית מחכה לך במוצ"ש.

משהא

New member
כולנו חכמים ויודעים את התורה,חובה ע

שמעון ידידי אין כאן שאלה של פטנט, או של הסכמה וגם על אדם וחוה עוד יסופר. השאלה העומדת כאן היא "התנהגות". אם אטלפן אילך וצרור של קללות והפחשות בפי אתה לא חייב להסכים לקבלם, ואתה יכול לנתק את הקו, אבל אני חסר נימוס וגס רוח. אנו חייבים להוקיע מתוכינו אנשים חסרי תרבות וכללי התנהגות ושכבוד האדם לא נלמד על ידם. ליפות זאת בצבעים זה להסתכל בקנקן ולא במה שיש בתוכו דבר שדוקא אנחנו צריכים לשמור. הדוגמא שלך לטעמי אינה נכונה. במקרה הטוב זה מצב של רע יותר ורע פחות. אין טוב במצבים אלו וראוי שלא יתרחשו בכל גיל וזמן. ועשיו לסיפור. לאחר בריאת אדם וחוה פנה אילהם אלוהים ואמר שהיגיע זמן לפרו ורבו. מה זה שאלו? אמר ה' הצמידו את שפתותיכם בנשיקה. לאחרר זמן תוך הנאה מרובה שאלו נו....?? אמר ה' הצמידו גופכם חבקו נא אחד את השני . הרגשות התחילו לפעול ואדם התחיל להתלהב ושאל נו?? אמר לו ה' לך מאחרי העץ ותשים את החלק הבולט בגופך לשקע שבין רגלי חוה. חוזר אדם לאחר דקות מספר ושואל את האלוהים אדון עולם מה זה - כאב ראש?? ריקודים שמחים שבת שלום אורי גבעוני

../images/Emo24.gifתודה על הקומפלמנטים

נראה לי שנסחפת קצת עם התיאורים שלך לגבי כמה דברים... אבל לא משנה. אני אומרת שאני מקבלת שיחת טלפון כזאת והאמת שזה לא הפעם הראשונה הגברים תמיד שואלים איך אני נראת, ואם אפשר להפגש לפניי, כאילו הם הולכים לקנות איזה וילה עם מכונית ונכנסים להוצאות של משכנתא... את ההודעה הזאת כתבתי לפני הרבה הרבה זמן ומאז יש לי כבר בן זוג לריקודים (למרות שמשהי אמרה לא לכתוב בן זוג לריקודים... אז איך אומרים???) ואני שמחה על כך. כשאני מפרסמת הודעה כזאת אני מחפשת בן זוג פוטנציאל לריקודים ושיתאים לצרכים שלי, שיהיה ברמה כמוני, אני לא מחפשת ריגושים ולא אקשן רק ריקודים, אני לא אומרת שתמיד יהיה לי כיף שבן זוגי לריקודים יראה קצת אסתטי ומריח טוב. תמיד אפשר לקבוע אם בן זוג לרקוד באיזה מקום ומקסימום זה לא הלך... אז הפסדת ערב... so what למה לעשות מזה כזה סיפור, זה כמו בליינד דייט תמיד אפשר לתרץ תירוצים שלא מרגישים טוב או שהתקשרו מהבית ואני חייב לזוז או אלף ואחד סיבות אחרות.... לא??????????

משהא

New member
לימור מאורנית - כתבתי כי הייתי עד ל

לא אוכל לפרט אולם הייתי מעורב בשלושה מיקרים דומים. לא הייתי רוצה שאף בת ממשפחתי מחברותי וכל אחת אחרת תעמוד במבחן "שוק הבשר" וכך בדיוק היה נראה המונולוג שהייתי עד לו ביותר ממקרה אחד. אל נקל ראש וידעו כל אלו שאין להם מקום בקרבינו.דברים שמחליקים מקבלים עם הזמן הכרה שאפשר להמשיך והגבולות מי ידע ??? אני מדגיש שוב אני בעד כל הקשרים והריגושים שיעשו בהסכמה ובשמירה על כבוד הזולת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה