והנה משהו משעשע...

והנה משהו משעשע...

אז נכנסתי לאתר "מרקיד" כדי לקרוא קצת, ופשפשתי גם בדפים האישיים של המרקידים.... ונתקלתי בדף של מרקיד עם פרט משעשע... {ראו קובץ..}. אהה.. כן, אם אני חושב שזה מה שזה - אז מזל טוב....

../images/Emo204.gif ועל כך שר פעם....

בומבה צור ז"ל: "שרק יבוא לחתונה בזמן..."

../images/Emo207.gif סיפור שהיה לי אתמול

כדאי לקרוא לפני כמה חודשים בערך פירסמתי הודעה אצל ירון שאני מחפשת בן זוג לריקודים ולעיתים רחוקות מתקשרים אליי ולשאול אם זה עדיין אקטואלי... אתמול אני מקבלת טלפון מאוד מוזר. יוסי: שלום את לימור לימור: כן אני לימור יוסי: את עדיין מחפשת משהו לרקוד? לימור: לא יש לי כבר בן זוג לריקודים אבל לא אכפת לי עוד יום לרקוד יוסי: בת כמה את לימור: בת 40 יוסי: את נשואה? לימור: כן אני נשואה יוסי: איך את נראת? לימור: שמנה מכוערת עם חצקונים על הפנים ומאוד מסריחה מבית השחי. יוסי: נו... דיי באמת תגידי איך את נראת... את רזה? שמנה? קלה? כבדה? אני רק רוצה לדעת אם אנחנו משתווים יחד בריקוד. לימור: אני בסדר אני רוקדת טוב. יוסי: זה תגידי? אפשר להפגש איתך לראות איך את נראת לפני ההרקדה? שאדע אם אני רוצה לרקוד איתך? לימור: למה אתה צריך לראות אותי??? בוא נפגש בהרקדה ואם לא נרצה לרקוד יחד לא נרקוד... מה הבעיה? למה אתה צריך לראות אותי? יוסי: לראות איך את נראת, אני אזמין אותך לקפה נישב אני אראה איך את נראת ואז אני אחליט אם אני רוצה לרקוד איתך או לא. לימור: אבל אני אומרת לך מראש שאני מכוערת ולא כדאי לך לראות אותי. יוסי: טוב אז להראות, ושיהיה לך בהצלחה. לימור: גם שיהיה המון בהצלחה. נו.......... מה אתם אומרים

אליק 31

New member
האיש מערב הסעודית, הוא רוצה

למשמש את הסחורה, לפני שהוא קונה אותה. יש לי כתובת בשבילו, הרפת בקיבוץ יגור.

rak dan

New member
לימי, גרתי גרה יגור, פרה פרה כוסית

תנשקו לי כולכם היכן שאתם רוצים !!! בוחר אותן מה שיותר: נאות, חטובות, רזות, צעירות ממני, בלונד לא הסטייל שלי, ככה בא לי. יפי הנפש התמימים והטהורים, בא להנות בזמני החופשי על חשבוני, אם מי אתם רוצים שארקוד ? איך מנקדים להעלות גרה. ביגור לא גרתי.

שיקרת לימור

כי אמרת לו על עצמך: לימור: שמנה מכוערת עם חצקונים על הפנים ומאוד מסריחה מבית השחי. ואני הרי מכיר אותך: את רזה, יפהפיה, פנייך חלקות... ומבית השחי שלך הרחתי בושם צרפתי מובחר...

ללימור

אני כמעט בטוחה שהוא חיפש בת זוג מעבר לריקודים. וטוב שענית לו כמו שענית. רק ברגע שמתחילים לרקוד ביחד, אפשר לדעת אם זה ילך או לא. הכי חשוב שבן הזוג שלך יהיה נחמד, סימפטי, עם חוש קצב וחשוב יותר בעל רצון להתמיד ולהשקיע. צריך לקחת בחשבון (כמו בכל התחלת זוגיות) שייקח קצת זמן ללמוד להכיר זה את זה. לא חכמה לפסול מראש בן זוג פוטנציאלי רק על סמך הופעתו החיצונית (בהנחה שהוא אכן לא מסריח קשות מבית השחי...) יש כל כך הרבה פרמטרים מעבר.

למצוא רוקד פוטנציאל זה באמת מבצע

אחרי 15 שנות ריקודים סוף סוף מצאתי מישהו שממש נעים לי לרקוד איתו... ואת יודעת איך זה קרה??? זה שרקדתי איתו לא יכל לרקוד באותו ערב כי הבטיח למישהי לרקוד איתה ואז הוא קרה לחבר שלו והתחברנו צ'יק צק מאז אנחנו רוקדים יחד, וממש נעים לי לרקוד איתו כי בנינו ממש כימיה בתנועה ויש ממנו תמיד ריח טוב ונראה אסתטי לחלוטין.

שמחה בשבילך לימור!!

באמת מבצע. בשבילי זה היה יותר קשה מאשר למצוא חתן... (ובסוף יצא שהחתן שלי הוא גם בן הזוג שלי לריקוד) גם אני חיפשתי הרבה זמן בן זוג לריקוד. יום אחד חברה שלי רצתה להעביר אלי מספר טלפון של מישהו שהיא רקדה איתו (כי לה הוא לא היה מתאים...) יידעתי לפני כן את בעלי ובאותו רגע הוא החליט ללמוד לרקוד נרשמנו לסדנת זוגות (של ירון מישר).זאת הייתה ההתחלה והיום אנחנו רוקדים בהנאה ביחד.

לימור.אני רואה שכיום צריך להיזהר

מאד ממפגש עם אנשים שאת לא מכירה אותם. השבוע הסתבכתי מאד עם מישהי מתוחכמת שניצלה אותי כספית. היום קרה מקרה שבחורה פיתתה בחור לבקר אצלו בדירה , שמה לו במשקה סם הרדמה, והדירה התרוקנה מכל תכולתה . בקיצור מצב המדינה והאנשים בארץ על הפנים. כל אחד במדינה יכול לזייף תעודות זהות בקלות. גם כל אחד רשאי לכתוב בתעודת הזהות כתובת מפוברקת, להחליף שם וכתובת כל יום. להחזיק טלפון אוקי טוקי גנוב, אם המשטרה לא תהיה מעוניינת להפעיל את המיכשור האלקטרוני שלה לאיתור הפושע ולא תשתף פעולה כמו שצריך להיות במדינה מתוקנת, אז חבל על הזמן,וצריכים להישמר ולסמוך על עצמנו בזהירות ולא להאמין בכלל למה אומרים ומספרים לנו. גם כל יום ,בגלל שהמדינה בעצמה איבדה שליטה, העוני והפשע מתגברים. אז כל יום אנו שומעים עוד ועוד על רציחות מיותרות סתם על שטויות. מכות זה כבר משחק ילדים. הנה היום מישהו ממוצא אטיופי רצח את אשתו. אין מקום עוד לעבריינים בבתי הסוהר בארץ שהם בעצם כמעט כמו בתי הבראה. בקיצור הפשע כן משתלם כיום בארץ. אסור להקליט פושע ללא ידיעתו,זאת עברה על החוק, בחור שיוצא לבלות עם בחורה,עלול להיתבע באונס, יכנס לכלא ואף אחד לא יאמין לדבריו. בקיצור ארץ אוכלת יושביה. בנות בגיל 12 שנים עובדות בזנות בארץ בשביל תמורת מנת פלאפל.

לימור - בכל סיפור עצוב

יש גם משהוא אופטימי. בכל חצי כוס ריקה, יש גם את החצי המלא. גם מארס של נחש עושים תרופה. גם אחד שהוא חמור, מצליחים למשוך איתו עגלה. גם אחד שנראה עקום כמו גמל, מצליחים לחצות איתו את המדבר. גם אחד שנראה כמו שפן, מצליח בסוף להראות שהוא גבר כמו נמר. הרעיון ברור.....הרעיון ברור.... בואי נראה אם נצליח להוציא מהמתקשר האלמוני שלך את הצד הטוב שלו. 1. אולי בניגוד לאחרים הוא אומר מיד את האמת (והאמת היא שכ-ו-ל-ם רוצים לראות אה הכלה לפני שנכנסים איתה לחופה / להרקדה). 2. הזמן שבזבזת עליו היה 5 דקות לכל היותר, עם גברים יותר מתוחכמים בטלפון, היה לוקח לך להיפתר מהם כמה ימים לפחות. 3. אם הייתה לך שיחה ארוכה כל כך איתו, כנראה שהוא היה מעניין, או לפחות משעשע, וגם זה משהוא. 4. הוא כנראה היה אדם אמין ובריא וגם נשמע כך, אחרת היית מנתקת לו מיד את הטלפון בפרצוף. 5. בזכות השיחה "המיוחדת" שהייתה לך איתו, נפתח לנו שרשור מעניין לשבת. 6. בזכות הגישה "המסורבלת" שלו את מעריכה הרבה יותר גברים מתוחכמים. 7. הוא הצליח לספק לך נושא לשיחה עם החברות ולמחשבה בענייני גברים ונשים לחודש שלם לפחות. 8. בדרך כלל ביום יום את מחמיאה לעצמך, והנה בזכותו של הגבר האלמוני, את מוצאת את עצמך, אומרת שאת נראית שמנה, מכוערת ומסריחה, ואת אפילו נהנית מזה. כל אדם אחר שהיה אפילו מעיז לחשוב עלייך כך, היית מיד תולה אותו על העץ הכי גבוה. 9. בזכות הסיפור, גרמת לדובל'ה להחמיא לך ולתאר אותך כפי שאת באמת, וכולנו יודעים מעכשיו שאת נראית נהדר. 10. בזכותו של הגבר האלמוני, אני יושב כבר רבע שעה וחושב לעצמי, איך אני מצליח למצא 10 דברים טובים להגיד על בן אדם שבהתחלה היה נדמה שאי אפשר להגיד אפילו דבר אחד טוב על המעשה שלו. אז הנה הצלחתי. שבת שלום.

משהא

New member
שמעון-גם כשעומדים במי ביוב עד הצואר

שמעון עשור ידידי, לא יכולת להמציא דוגמה רעה יותר. הזכרת לי עם חצי הכוס המלאה, קבוצת אנשים שעומדים שקועים עד צואר במי ביוב ומתנחמים בכך שאין גלים והביוב לא חודר לפיהם. אוי לנו לאן הגענו, ואתה מחפש הצדקה? לצערי מעדות ראשונה ומסיפורי חברות אני עד לכך שבעקבות מחסור בגברים או לחילופין יש יותר רוקדות פנויות מרוקדים, התפתח ניצול ציני באופן בוטה ביותר,של גברים למציאת בנות זוג להרקדות "לעיסקת חבילה" הכוללת בילוי נוסף מעבר להרקדה. בידי תרשימי שיחות בהם מעבר למילה "את רוקדת טוב"? כל השיחה היא שאלות על מצב משפחתי, גיל, יופי, חיטוב, נפגש קודם לקפה, בקיצור הכל מלבד ריקודים. המשפט היחיד המתבקש, שבו לא עסקו היה רמה ושנות ריקוד, מקום ריקוד וניפגש בהרקדה ונחליט מה דרכינו. אין חתונה. שלוש שעות וזהו!!! או פחות אם לא הולך כלל לא רוקדים. מה קרה? אסון. לשמחתינו אלו חריגים ולא הכלל. הם הכוס המלאה שראוי לשפוך את תוכנה לים רוב הרוקדים והרוקדות באים לרקוד ולחברותה. זוגות לא מעטים הכירו דרך ההרקדות, נרקמו קשרים יפים קרובים יותר או פחות והכול בשוויון וללא ניצול מצוקות!! חובתינו להוקיע מתוכינו את כל אלו שנוהגים אחרת. ריקודים שמחים אורי גבעוני

למעלה