והנה משהו למחר...

karms20

New member
ראיתי כבר את כל הפיילוט../images/Emo98.gif

הסדרה (של ג'נסן) נקראת STILL LIFE - זאת דרמה משפחתית על משפחה שנה אחרי מות הבן הבכור שהיה שוטר (כמו אביו כמובן) ומת ביום הראשון לתפקיד.. (אופס...
) בכל מקרה הבן הבחור (המת) משמש כמעיין מספר והוא מלווה את הסידרה בקולו. את האמא משחקת מישהי שמי שרואה את לחיות מחדש מכיר אותה בתור האישה הקודמת של ריק. וג'נסן
משחק את MAX (מוכר?) האח השני בן ה- 21. קשה להגדיר מהפיילוט איך תהיה הסידרה, או משהו, הפיילוט לא רע. (יש מוסיקה טובה
), בכל מקרה זה שולחן לחמישה מעורב בעוד דברים (מיסתורין- על איך מת האח, קצת מיסטיקה - האח המת המלווה את הסידרה בקולו וחלק מהסדרה נעשה כאילו מנקודת מבטו). וזהו. זה תקציר האירועים

ברודי

New member
גם לג'סיקה יש סידרה חדשה (אולי)

While guest hosting on "Live in Hollywood", she announced that she's trying to produce a show similar to Dark Angel where it would deal w/ a female spy. No date was mentioned on the release.​

Dafi the Mighty

New member
נשמע מעניין

שתיקח את השחקן של אלק (אני צריכה ללמוד את השם שלו... איך קוראים לו?!)

ברודי

New member
אחח ספוילרית אחת.

חכי שאפשר יהיה לשים פה קבצים... את כל שירשור אלק אני מעבירה לכאן + שירשור ג'סיקה ולוגן ו..ו... הכול

karms20

New member
ממש לא...

זה תקציר רישמי ש- FOX הוציאו לא כתבתי כלום על מה שהיה בפיילוט או בפרקים הבאים

karms20

New member
תעבירי את של לוגן- אני לא נוגעת בזה

אף פעם לא שמתי תמונות שלו ורק קצת של מקס (במיוחד על הסרט החדש)... אז אין לי יד לדבר הזה... בקשר לג'נסן את לא חייבת - את כל התמונות ששמתי שם יש לי עדיין על המחשב וברגע שאפשר יהיה לשים שוב קבצים אני אעלה אותן גם כאן. זה לא בעיה.

ברודי

New member
אבל אני רוצה!!

צחקתי עם הספוילר נו. לא לחצתי אפילו, שאני אהרוס לי? נאאא. אני אוהבת תמונות של ג'נסן הוא נראה טווב. יש לי פול תמונות שלו במחשב ולוגן אני אשים טוב, נרחם עלייך! (הוא חמוד!!
)

למעלה