והנה מה שהיה ויש לי

maayan i

New member
והנה מה שהיה ויש לי

ממבחר האצרות שהיו לי, חלק טובים יותר וחלק פחות. מוצג לפי סדר כרונולוגי...

maayan i

New member
לסיכום

אין לי תמונה של בננה, אבל כולם מכירים אותה. התמונה הראשונה היא של EAGLE 15T מ מתוצרת טונדר טייגר- התמונה היא לא של הטיסן שלי- שלי היה לבן עם זנב ותחתיות כנף ירוקות. אחר כך לא אחר מה-CHAMPION 30L שלא זכה לחיים ארוכים... אחר כך הטריינר שחזרתי אליו- SIG SENIORITA KADET. על סמך הטריינר נבנתה הדור הרביעי של המכונית. והאחרון בחבורה אצלי SIG MID-STAR 40. אם תרצו כאשר אני אפתח עוד תמונות אני אראה לכם. יום טוב וחג שבועות שמח.

2fly ron jerasi

New member
MID STAR טיסן חמוד לאאלה אחלה טריינ

MID STAR טיסן חמוד לאאלה אחלה טריינר , אפשר לעשות איתו הרבה. לי לא היה כזה אבל לימדתי חבר להטיס עם טיסן כזה , ממש טיסן כייפי. אני בטוח שאתה נהנה ממנו , אם פעם תרצה למכור אותו אני יקנה ממש רק בשביל הקוריוז.

maayan i

New member
לא לפספס ../images/Emo59.gif

אז זה מה שנשאר מה-CHAMPION. אפשר לראות איפה תיקנתי אותו. באמת שהוא היה טיסן יפה, לצערי הוא לא היה טוב במיוחד. הוא בנוי ממש חלש, בהרצה הגאי הגובה נסדק ונשבר מהוויברציות של המנוע. תיקנתי- הוכנסו קורות בלזה והעברתי מוטות ברזל לחיזוק. הגשר בין החלק הקידמי (תא דלק) והחלק האחורי (הזנב)- איפה שהכנף מתחברת היה ממש חלש. הוא דק ובנוי מדיקט ובלזה מעל לקוסמטיקה- ממש שביר. אחרי הריסוק הראשון בניתי את כל החלק הקידמי מחדש והרכבתי את שני החלקים יחדיו, הטיסן טס מספר פעמים, עד שבאחד הנחיתות איבדתי שליטה עליו והוא פגע במכשול ונשבר שוב ל-2 (יש לציין שאת הגשר הזה בניתי בצורה הרבה יותר חזקה). בגלל זה אני לא כל כך רוצה לחזור לטיסן טייל דרגר. אחריו פניתי שוב לטריינרים- איבדתי את הביטחון העצמי לגמרי. אחרי שבניתי את ביטחון העצמי מחדש, קניתי את הטיסן האחרון המידסטאר. אני חושב לקנות בשנה הקרובה את הפור סטאר- שמעתי שהוא משמש טיסן טוב ללימוד שליטה על טסנים כאלו. אני מתאר לעצמי שבגלל כל הנאמר לעיל לא ראיתי יותר את הטיסן הזה למכירה, אלא רק את אחיו הגדולים מעט יותר.

hifly

New member
CHAMPION 30

טיסן מהיר,ומדהים,טס אצלי המון זמן עם מנוע טינדר טיגר פרו 46. סיים את חייו אחרי הרבה זמן בצלילה אנכית במהירות של טיל. לא חלש בכלל,בנוי מצוין.צריך לדעת לשלוט בו.כניראה שהיית עוד צעיר מידי בטיסנים כשקנית אותו. אמיר

maayan i

New member
סביר להניח שאתה צודק

לך באמת יש הרבה יותר ניסיון, ואני מאמין לך. עדיין לי יש ספקות בקשר לבניה שלו, יתכן שאנ קניתי אחד שהיה בנוי לא טוב או מאיכות נמוכה. מאוד סביר להניח שלא הייתי מספיק מיומן בשבילו. אתה חושב ששווה לבנות מחדש? זה אפשרי- מצריך מס´ שינוים ויוסיף מעט משקל מאחור, אבל אני עשיתי זאת בעבר וזה עבד. אני שמח שאתה נהנתה מהטיסן, באוויר הוא באמת היה מהיר, יציב (שומר על הכיוון) ובעל יכולות גבוהות. חבל שאצלי הוא לא זכה לזמן אוויר מספיק.

hifly

New member
לא נורא תמיד יש עוד כאלה בחנות

אבל באמת טיסן זה לא מתאים כטיסן שני,וחוסר הניסיון כניראה מה שהרג אותו סופית. אמיר

למעלה