והנה מגש

והתמונה

שבאה איתו ביחד. זו תמונה ענקית 140\70 מצטערת על האיכות זה צולם אחרי הלכה וסרוק. גילגולית

לא לא../images/Emo2.gif מפיות

לגמרי לגמרי ציור שלי
גילגולית.

טלולה1

New member
ממש ממש יפה

ואיזה לכה את מורחת (או מתיזה) האם זה רחיץ? ועוד שאלה קטנה זה טוב גם למשקאות חמים?

גלגוליתתתתת,,,,,,

ראשית,, עבודה יפה מאד,,, גימור מדהים,, עכשיו לשאלות,, כיצד ציירת את הציפור,, ואת הרקעים,, האם התחלת מהחלק הפנימי לחיצוני,, או הפוך,, או שלחילופין,, מהבהיר לכהה, ,או שבכלל אין קשר,,, לתגובתך אודה,,,!

לאאאאאאאאאאאא,,,,,,

לא היתה לי יום הולדת,, המזל טוב,, הוא מכיוון שקניתי דאס,, ועל כן נאמר--- טום טום,,

av_i_va

New member
מזל טוב גם ממני../images/Emo65.gif

מה איכפת לך לקבל איחולים סתם כך? באמצע של בין יום הולדת אחד לשני????

יודעת מה,,,,????

צודקת,,, אז אז אז,,,(ככה הבת שלי מגמגמת ) מנגבת את החנונה,, (או בלשון העם ,, נזלת,,) בשרוול של החולצה,, בחיי ככה עושים בגן של הבת שלי,, אז אז,, כשאגדל,, ארצה להיות טייסת,,, או נהגת מרוצים,,, יש עוד ברכות,,?????

קצת תשובות

צבעתי את הרקע(הכל צבעים אקריליים)על המגש התמונה והתחתיות , אחר כך כשהצבע יבש ציירתי עם עפרון ודי ביד חופשית(עשיתי סקיצה קטנה בצד של מה שאני רוצה פחות או יותר), ואז התחלתי לעבור על העפרון עם מכחול וצבעים ,מעל סטפים( הפיצוצים לא יצאו משהו)ופטינה ומעל הכל לכה אקרילית ב2 שכבות, וכן זה רחיץ ועמיד גם למשקאות חמים(קיים אצל חברים כבר כמעט 4 שנים ועדיין נראה במיטבו). גיגולית.

טלולה1

New member
עוד שאלה

כל פעם שאני מכינה משהו אני מתחילה להיות סקפטית לגבי עמידות אז פעם אחת ולתמיד אני שואלת: אביבה אמרה לי פעם קערת גבס -2 שכבות דבק פלסטי-ניתן לרחוץ בברז נכון? 2. מראה שעשיתי לה מסגרת מעיסות נייר צבועה אקריליק -איזה סוג לכה ואיך מנקים כלומר להזהיר את מי שמקבל מראה כזו מלהתיז חומר לניקוי מראות שמא ישפריץ על המסגרת? 3. ציור על קנווס-איזה סוג לכה 4. תחתיות-איזה לכה 5. קופסאות-אתן מתיזות לכה גם בפנים? 5. ולציפורניים? סתאם...

רק עכשיו ראיתי את השאלה

לגבי הגבס אין לי מושג בטח אביבה יודעת. לגבי כל שאר הדברים אז אני בדרך כלל משתמשת בלכה אקרילית לפעמים עם מברשת ולפעמים בהתזה(תלוי במוצר וברמת הגימור הרצוייה), יש גם כל מיני סוגים של לכות מבריקות,מט, עם תוספת צבע וכו, לכן חשוב להתאים את הלכה לסוג העבודה שוב על פי המוצר ורמת הגימור הרצוייה, בכל מקרה וליתר ביטחון אני מקפידה במיוחד במוצרים רגישים כמו שציינת למרוח 2-3 שכבות במיוחד עם מדובר בתחתיות או במראות לאמבטיה למשל וכו.. מקווה שברור גילגולית

למעלה