והנה כל התמונות כל התמונות
S sprqy New member 17/7/06 #2 כל התמונות בקטן וכדי לראות אותם צריך להרשם ובטח לשלם יש לך את השם משתמש וסיסמה? אני מת לראות את התמונות של קלאודיה ומייקל...
כל התמונות בקטן וכדי לראות אותם צריך להרשם ובטח לשלם יש לך את השם משתמש וסיסמה? אני מת לראות את התמונות של קלאודיה ומייקל...
A aerynsun New member 17/7/06 #3 לא כפרה, אם היה לי הייתי מפרסמת תמונות גדולות. התמונות של מייקל וקלודי מקסימות!
S sprqy New member 17/7/06 #4 אתן חייבות למצא לי אותן בגדול! EVE ARYNSUN MEITOSH!!! אני קורה לעזרתכן!!!
M MeItOsH New member 17/7/06 #5 אני גם רוצה ת'תמונות האלה!../images/Emo210.gif אולי אתרים אחרים יפרסמו אותן מאוחר יותר? משתלם להיות סבלן!
אני גם רוצה ת'תמונות האלה!../images/Emo210.gif אולי אתרים אחרים יפרסמו אותן מאוחר יותר? משתלם להיות סבלן!
A aerynsun New member 17/7/06 #8 אני רוצה תמונות של מייקל וקלאודיה מתחבקים. כל כך חמוד. ואיך רואים שקלאודיה מניקה אין לי מושג מיזה. אולי אחד האחראים לסידרה.
אני רוצה תמונות של מייקל וקלאודיה מתחבקים. כל כך חמוד. ואיך רואים שקלאודיה מניקה אין לי מושג מיזה. אולי אחד האחראים לסידרה.
M MeItOsH New member 18/7/06 #9 די גמאני חשבתי עלזה!../images/Emo210.gif [על ההנקה של קלאודיה] ונראה לי שהחולצה שלה, זה בעצם סוודר ששמים מעל גופיה... כי יש לו סגירה קצת פתוחה מדי.. מתאים לה להניק
די גמאני חשבתי עלזה!../images/Emo210.gif [על ההנקה של קלאודיה] ונראה לי שהחולצה שלה, זה בעצם סוודר ששמים מעל גופיה... כי יש לו סגירה קצת פתוחה מדי.. מתאים לה להניק
A aerynsun New member 18/7/06 #10 איך אפשר לא לראות שהיא מניקה איזה חולצה צנועה יותר היתה עושה את העבודה. חחח מצאתי תמונה אחת של קלוד ומייקל. אבל יש עוד אחת שקלאודיה צוחקת בזרועותיו של מייקל תמונה עוד יותר יפה
איך אפשר לא לראות שהיא מניקה איזה חולצה צנועה יותר היתה עושה את העבודה. חחח מצאתי תמונה אחת של קלוד ומייקל. אבל יש עוד אחת שקלאודיה צוחקת בזרועותיו של מייקל תמונה עוד יותר יפה
S sprqy New member 18/7/06 #11 כל הכבוד! יגעתי שאפשר לסמוך על מישהו שימצא... אבל רוצים באמת את התמונה הזאת שהיא צוחקת מחובקת עם מייקל!!!
כל הכבוד! יגעתי שאפשר לסמוך על מישהו שימצא... אבל רוצים באמת את התמונה הזאת שהיא צוחקת מחובקת עם מייקל!!!
A aerynsun New member 18/7/06 #13 עכשיו שאני נזכרת שאחותי היתה בתקופה ההנקה והיא היתה צריכה ללכת לאירוע עם התינוק . היא גם לבשה חולצת "שלוף" . שייהיה קל להניק. וזאת בדיוק החולצה שיש לקלודיה
עכשיו שאני נזכרת שאחותי היתה בתקופה ההנקה והיא היתה צריכה ללכת לאירוע עם התינוק . היא גם לבשה חולצת "שלוף" . שייהיה קל להניק. וזאת בדיוק החולצה שיש לקלודיה