והנה זה בא!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
הדבר הראשון שיוסי ואני לא אוהבים .. שחר מניחה את הראש שלה על איתי????

YossihNew

Well-known member
נראה מגניב, עם יותר חני בעלילה!

אבל מה עם אליהו?! מה עם אליהו ושחר?!

Roei152

Well-known member
מנהל
לפי התקציר אליהו ממשיך להתמודד עם היצאה בשאלה , ואתה אומר שבהצגה העונתית אדם מתעסק בסיפור החיים שלו..
מוזר קצת שבחתונה , משפחת רבינוביץ מתנהלת איתו כאייילו הכל רגיל.. יכול להיות שזה בגלל שמרים היא אימא שלו , והם לא צריכים לדאוג שהוא יהיה כתם על המשפחה?

Johyboy26

Active member
הדרך שבה הן מחזיקות ידיים בפוסטר מזכירה קצת זוג או שזה רק אני ?

Roei152

Well-known member
מנהל
שימו לב חני לא חובשת פאה או כיסוי ראש בקטע אחרי החתונה , עדיין נחשבת בתולה מותרת לכל איש...

YossihNew

Well-known member
בטח יעשו משהו לדניאל לפני החתונה.

מעניין אם קיים יקום סדרות חרדי: שם משפחת שטיסל ומשפחת רבינוביץ' והשבאבניקים ופייגי דרים להם בכפיפה אחת.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז הם לא יהיו נשואים?
חשבתי שכן .. ציפי לראות את מור חובשת כיסוי ראA//

YossihNew

Well-known member
לא, זה די ברור שדניאל יעלם להן לפני החתונה וישאיר איזה רמז כאילו אשמורת ובני ברק עברו איחוד מוניציפלי.

וחני תצטרך לשתף פעולה עם דנה ועם האחיינית של מאיר רומנו כדי לפתור את זה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם יש יקום כזה שירה האס בפיצול שם עם דבורה מהמורדת ורוחמי ...
ובקרוב יצטרף ליקום ההזה אוריה מהמתחם ה25 , שגם אמורה להיות דרמת מתח עם העולם החרדי הפעם בירושלים...

Roei152

Well-known member
מנהל
אם יפרדו בטח יחזרו...
אם קורה משהו בין איתי ושחר אז אני לוחץ על איתי מהכיוון של דנה (בספר הם זוג מדהים) , ויוסי לוחץ על שחר מהכיוון של אליהו ..

YossihNew

Well-known member
אני רק מזכיר לך שאני שקלתי לתמוך בדנה ואליהו רק כדי לעצבן אותך! אבל אליהו ושחר הם זוג כזה מקסים ואהוב ונפלא ורומיאו ויוליה וטוני ומריה שאני מוותר על זה.

ובכלל, מי שאתה צריך לשים לב אליו זה הבחור שעומד להתנחם בדנה לאחר המשבר עם ניקי פישר. חשבת על זה?

Roei152

Well-known member
מנהל
או!!! זו סיבה להתאהב בזוג , לא לעעצבן אותי, אלא בגלל שהם זוג יפה בעיניך ...
באיתי ודנה התאהבתי בגלל איך שהם בספרים - זוג שגם אתה היית אוהב - מישהו שנחשד ברצח , ובדרך הם מתאהבים לפני שמתגלה שהוא לא רצח כמובן..

וכן שמתי עין עליו כמובן...

Roei152

Well-known member
מנהל
צדקת יוסי יהודה החרדי (איןך קוראים לו?) באמת יתפוס את המקום של אליהו מהספר בליבה של דנה ...
אני מקווה שהיא תזכר באהבה הטובה לה באמת...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא , הסדרה כולה מבוססת באופן חופשי על הספר השלישי ..

Johyboy26

Active member
אהה מגניב אבל למה חני ודנה נראות כמו זוג בפוסטר בטריילר כאילו בעיניי הן נראות לא יודע לגבי מישהו אחר ושוב סליחה עם פגעתי במישהו

למעלה