והנה השאלה

vikush666

New member
והנה השאלה

מה מבין שלושת הפיינליסטים שירת בצבא ומי לא (ומאיזה סיבות)? ומי ששירת - איפה? ועוד שאלה: הבנתי שמרינה לא שירתה בצבא. זה ישפיע על ההצבעה של מישהו? אני אישית לא מתכוונת להצביע לאף אחד (לא משיקולים אידיאולוגיים, סתם... אני לא מצביעה בתוכניות ריאליטי), אבל אילו הייתי מצביעה - מבחינה עקרונית לא הייתי מצביעה למרינה בגלל הצבא.

vikush666

New member
סתם מתוך סקרנות

למי אתה מתכוון להצביע ואם כל העניין של צבא ישפיע על ההצבעה?

אני מתכוון להצביע לשלומי

ואני לא רוצה להכנס שוב לעניין הזה של הצבא,מספיק חפרו על זה בימים האחרונים.

שלומי בראל ובועז מעודה חיילים.

שמעתי ששלומי בראל משרת בלשכת הגיוס ובועז מעודה משרת בבסיס קרוב למושב שלו. שני הפיינליסטים הבנים משרתים כעת בצבא ונמצאים בדחית שירות. אני מנחשת שאחרי סיום התוכנית צהל ישנה את השיבוץ שלהם. אני מצביעה סמס אחד ולעיתים רחוקות מנצלת חלק מה5 שמוקצבים לסלולרי האישי כי אני רוצה לחלק את ההצבעה. יש לי הרגשה של אחווה ושכל העם רוצה לתרום כשאני רואה חיילים וחיילות מגיעים לבחינות של כוכב נולד. בועז מעודה הגיע במדים ובחיוך בישני אמר תודה לסמלת שלו ששחררה אותו לאודישנים ושלח ברכה לחבר'ה בבסיס. אחרי שהתחיל לשיר ידעתי שהוא כשרון טבעי. בועז מעודה היה מקסים בצניעות שלו עם הכשרון הבולט שלו ובאהבה לבסיס ולחבר'ה שלו מהצבא. הסמלת ששיחררה אותו ישבה פעם בקהל והוא נפנף אליה מהבמה. זה היה חמוד. שלומי בראל הוא רוקיסט. הם תמיד עם פוזה שחצנית של רוק אבל הוא חמוד ומבצע טוב. במשך התוכנית שלומי השתפר ובחצי הגמר הוא הפציץ עם ביצוע מקצועי ונקי בשני השירים. בדוקרב עם חן הוא כבר היה עייף. מארינה השתפרה במשך התוכנית אבל לא אהבתי את מה שנכתב עליה שהקריירה חשובה לה והיא החליטה לתרום בצורה אחרת. אני לא שולחת הרבה סמסים ולא משפיעה כי סמס אחד עד מקסימום שלושה לא יקבעו אבל מארינה לא תקבל את הקול שלי כי אני מאמינה לצהל שיש השפעה על הגיוס אם הזמרים מצהירים שהם לא רוצים לשרת בצבא. אני מנחשת שהקול שלי ילך לבועז מעודה אלא אם שלומי בראל יפתיע ואז אחלק את הסמסים בינו ובין בועז מעודה. מארינה לא תקבל את הקול שלי בגלל שנאמר שלא רצתה להתגייס.

vikush666

New member
אולי זה יישמע קיצוני

אבל אני מתנגדת בצורה חריפה להשתתפות משתמטים בכוכב נולד. אי אפשר לתפוס טרמפ על תושבי/אזרחי המדינה בלי לתרום למדינה עצמה. באופן אישי (אישי!!!!!!!) אני שמחה שיש אנשים חוץ ממני שההשתמטות מפריעה להם ולא מוכנים לעזור לאנשים שלא משרתים.

למעלה