והנה השאלה הבאה

את...

מתגרה לי בפינה

d a n i e l s 5

New member
הסכם ממון , זה שמו של הסטראפ?

אגב מכירה כאלה שגם עם הסכם ממון הגרושים שלהם היו מכוערים.... למה.... הממון שנהיה לא היה דומה למה שהיה בזמן ההסכם...... אני כמו מצו' מתחייבת רק על עצמי ולעצמי (וגם זה לא ממש פשוט).

d a n i e l s 5

New member
כת=מחוייבות ....

קצת מפחידה המילה......מסתפקת ב...."ברוכה הבאה". ובעיקר בפרח.

maof

New member
דארלינג ../images/Emo13.gif

היתחיבות זה לא משהו קולקטיבי מעוף

התחייבות אישיית

והרי אני בזה מתחייבת..... לגמור את הסודוקו הזה הלכתי לעבוד...

my sunshine

New member
OH אני שמחה שמישהי פה באה

להרגיע לי ת'זוגה אחרת .............. חבל"ז

asafgery

New member
אני חושב שזה מיותר

חשוב יותר לבחור עם מי מתחתנים... נישואים הם הסכם. הסכמים נועדו למי שמכבדים אותם ולא לאלו שמפירים אותם. אם אחד הצדדים או שניהם רוצים לעשות את זה מלוכלך, שום הסכם לא יעמוד בדרכם. אם מאידך הם רוצים לסיים את זה כמו שני אנשים בוגרים, שום הסכם שנכתב מראש לא נחוץ לכך. בכלל נראה לי שלכתוב הסכם גירושים מראש כשבאים למסד קשר זה קצת צורם. אצלי הגירושים הלכו חלק וזאת למרות שלא היה הסכם ממון ולא כלום. מצד שני גם לא היה הרבה רכוש לריב עליו ולא ילדים.

../images/Emo106.gifשבועת הזוגיות השניה ../images/Emo106.gif

אני מביא פה רק חלק כי לא מצאתי עדיין את המלא: מתוך רצון להעמיק את הקשר ואת הזוגיות אנו מתחייבים, זה כלפי זה, לבנות יחד קשר זוגי שני, מתוך כבוד, שיתוף ואהבה. שיהיו רגישות והקשבה למלים ולשתיקות ולרחשי הלב, רגישות זה לזה, ולכל יקירינו, שהם חלק מבניין הבית השני. נעשה הכל כדי שכל בני ביתנו יהיו חלק מחיי האהבה שלנו, וכל זאת מתוך צמיחה משותפת וכבוד הדדי. "אנו מתחייבים שנדע לקבל זה את זה כמות שאנחנו, בלי לרצות לשנות את האחר והמיוחד שבנו. "אנו מתחייבים שנדע לקבל ולאהוב את ילדי שנינו כמו את עצמנו. "אנו מתחייבים שנדע לשמור על מתנת האהבה. שנשמור על מה שיש גם בימים קשים ומעייפים. שנדע לתת ולקחת, לאהוב ולהיות נאהבים". שבועת הזוגיות השניה – מאת אדיבה גפן

אם היית קוראת אותי נכון היית מבינה

שהסכמי ממון הם בכלל לא העיקר להיפך הם משהו פשוט מאד וקל לביצוע לעומת יצירה של הסכם זוגיות או שבועת הזוגיות השניה.

אהבתי..

וצריך לחשוב על זה בצורה פחות מופשטת.. אולי אפילו להכניס פרטים אישיים יותר שמתארים את בני המשפחה המורכבת. אך אהבתי את הרעיון והכתוב ואת זה הייתי תולה במקום שיום יום יום..(ולא על המקרר) כל בני המשפחה היו רואים קוראים ומפנימים...

t o t a l

New member
לא- מה ההבדל מנישואים?

אותה גב' בשינוי עדרת. מצחיק אותי שאנשים נזקקים לפיסת נייר על מנת לשדרג את הבטחון שלהם בזוגיות.

אף פיסת ניר לא תחזק מחויבות אמיתית

כשם שאני חושבת שהשייבה על האצבע והכתובה-לא הן אלו שיביאו לזוגיות איכותית, כך גם אותה כתובה זוגית כפי שקראת לה, אינה המתכון למחוייבות האמיתית שיש בזוגיות. היא מגיעה מתוכנו מיכלי, לא מפילטר של עט כדורי.

מעומק הלב~../images/Emo47.gif

כי איתך אני מרגיש שלם כלכך החיים עוברים בתוכי ולא לידי... כי איתך... האושר הוא חלק מחיי מרחף בתוכו ולא רק נוגע בקצה אצבעותיי איתך נשרו הקליפות, המסכות וכל הערפל איתך חזרתי להיות שקוף והעתיד מצטלל אני , הכי אני שאפשר מרגיש שייך מרגיש מותר איתך אני משוחרר ולא בגלל העבר אלא בזכות ההווה והעתיד הנותר כי איתך אני הכי אוהב שאפשר... MR שלך
כי איתך אני הכי לא שפויה והכי כן. כי איתך אני הכי מקודשת והכי נערצת והכי הכי ~א כ ן ! כי איתך כל השערים כבר מזמן נפתחו כי איתך אני נחשול מתגלגל בימה סוערת וגם אדוות עדינות על חופו של הים כי איתך אני ניחוח פרחים בשדה שמש אביבי וגם סופת ברקים ורעמים וגשם שוטף מתדפק על חלון כי איתך רקדתי הלילה בריקוד חושני בחלום כי לידך אני מתעוררת בחיוך יום יום כי איתך אני ניגון עתיק וגם צלצולי פעמונים רחוקים מאוד... כי איתך אני צבעונית ויפה כלכך כל כל כך אני הרי הקשת
שלך...זוכר?! מRאה שלך .
מתאווים לאהבתנו מזינים קדושתנו מססמים עצמנו זהו סם האהבה המקודשת!
..."הקיצ הזה תילבשי לבן...."
במסיבת אפטרפארטי LOL

למעלה