והנה השאלה הבאה

והנה השאלה הבאה

לאחר השרשור של איש פשוט ואמיתי השאלה המתבקשת היא: האם הייתם כותבים "כתובת זוגיות" (שאין בה שום הזכר של ממון) בה הייתם מנסחים את האהבה שלכם, את הצפיות שלכם ואת ההבטחות שלכם אחד לשני? כאשר זה ניראה כמו כתובה מהודרת בסגנון אזרחי בלי מאפיין דתי..רק הבטחות של אהבה והצהרה למחוייבות אחד לשני? מיכלי סתם תוהה עכשיו..

ואני הייתי מנסחת אותה כך:

לאהוב לטפל לסעוד לשמור אמונים. ו... בעת משבר כאב אובדן-לזכור להיות בניי אדם אחד לשני. אנושיים. ולכבד-תמיד. להניח להרפות-שצריך. נשבעת אני! (פעם שנייה היום- מישהו לוקח?)

ויש את נושא המורכבות המשפחתית

שגם היה רצוי להכניס את הילדים והיה אפשרי להביא כתובה אזרחית בכיתוב קליגרפי מאוד יפה..וזה היה מעין מגילת משפחה.. וכל פעם שדברים היו נעשים קצת קשים..הייתי מסתכלת עליה כדי להזכר על מה התחייבתי.. עכשיו חושבת איך הייתי מנסחת דבר כזה.. היכן כל הכישרונים פה בפורום שיודעים ממש יפה לכתוב?

destiny36

New member
את הניסוח האישי הזה

אני אשמור לבן אדם הנכון
לאחרונה סיפורי אהבה מרדימים אותי אז אחזור למיטה ולפוך |לילה טוב|

פועמת

New member
כאשר..ואם

אכנס לזוגיות שארצה והוא ירצה מיסוד של הקשר, זה יהיה אזרחי בכל מקרה ולא דתי, זאת תהיה התחייבות של האדם והאהבה ולא הממון או הטוסטר, ואז הכתובה הזוגית תכתב עם מילים מהלב, קצת קשה לחשוב על אחת כזאת כשלא נמצאים בזוגיות ואין את הרגש הזה בפנים..

מצוטטת

New member
~אני~

כבר הבטחתי שלהתחייב זה רק אנוכי לעצמי היות, ועצמי לא זקוק לזאת במכתוּב ואנוכי , בכל האמור בניסוחים לא משו
ועצמי בטוח באהבת אנוכי
ואנוכי , מזמן טוען שהיום כבר לא מתים מאהבה מימלא
אז עצמי לא זקוק לשום התחייבות שבכתב מאנוכי וככה ימשיכו לחיות אנוכי & עצמי באושר ובעושר בתקווה נטולת ת'חייבות עד קץ הימים. THE END
לילה טוב|

יערית

New member
לי יש רעיון אחר:

כשאוהבים הכל ורוד ויפה,הכל מקובל ומתקבל זה הביא אותי {מניסיון אישי בלבד}למחשבה כזו:אני הולכת לפתוח סטראט אפ בעיניין גרושים,זה יבוא במעמד חתימת הכתובה בטקס הנישואים{או כל חתימת חוזה זוגיות},כתובת גרושים אף היא!ז"א שאנשים במעמד החופה יחתמו על שני הכתובים ויחיו באושר ועושר עד 120,{אינשאללה }רק שמראש כתבו לעצמם איך הגרושים לכשיבואו יתבצעו{מתוך חשיבה עמוקה ורצינית לגבי רכוש ילדים וכו'}. ככה הייתי רוצה לצמצם את רמת הגרושים המכוערים בישראל,את רמת האי מחוייבות שיש אחרי הגרושים,את רמת הגרושים בכלל וכמובן אולי אולי אולי, להוריד הילוך מהקלות הבילתי ניסבלת של הלחיצה על ההדק-וזה כי אני הייתי שם וזה כי לא רוצה לעבור זאת שוב בחיי!!!! ליצור כתובה לאהבה מראש זה בקלי קלות,ליצור כתובה לגרושים מראש....ממממ נראה כמה מסוגלים לעשות זאת,וזה לא עיניין של הסכם ממון בלבד.

maof

New member
צר לי לומר לך אבל...

כבר המציאו ת'נוסח הזה והוא ניקרא..."הסכם כבוד הדדי" למקרה ש... מעוף

יערית

New member
תרגיש חופשי לומר לי

יש הסכמים כאלו שנאמרו בע"פ ועברו מדור לדור עד עצם היום הזה.

תגידי...

נגיד התחתנתי איתך... נגיד חתמתי לך... נגיד אנחנו מתגרשות... נגיד היה כתוב במגילה ההיא שלא תעלה לי האימאימממששש'ל הקריזה במעמד של הגירושים... נגיד שיניתי דעתי... נגיד עלתה לי הקריזונת... מה תעשי לי?

יערית

New member
free free send her/him free

במקרה שצד שני לא מכבד הסכמים שנכתבו,נחתמו ושנאמרו בע"פ בשם האהבה,הרעיון שלי הוא להפוך כתובה זו להסכם משפטי מחייב כך שלא יהיה מקום למריבות וויכוחים על חלוקת רכוש והסדרי ראייה שבסופו של דבר ימנעו השפעה של מצבי רוח. כעסים על פרידה לעולם לא ניתן למנוע מראש גם עם מוחמד מגיע להר או ההר למוחמד.

jdpworld

New member
אני אומר תחתכו

לכמה חתיכות וחלקו בינכם. לא נעים לי לראות. איןלכם שיר היום.

למעלה