והנה המגשים שעשיתי חלקם עם לק רגיל, עוד לא החלטתי על איזה אוסיף את הציפוי המיוחד
I idithgal New member 30/9/02 #1 והנה המגשים שעשיתי חלקם עם לק רגיל, עוד לא החלטתי על איזה אוסיף את הציפוי המיוחד
D dili New member 30/9/02 #5 מקסים!! אהבתי!! איך צבעת את המגש השני (הבהיר?) הוא נראה כאילו עשוי משיש...
I idithgal New member 30/9/02 #7 בדרך שלמדתי בחוג לציור על עץ ב"אומנית" (של אביבה....): אני מאוד אוהבת את השיטה הזאת, זה קל ויוצא יפה ! צבע בסיס ואח"כ "מתופפים" עם 2 צבעים בעזרת ספוג. אביבה- הסברתי נכון?
בדרך שלמדתי בחוג לציור על עץ ב"אומנית" (של אביבה....): אני מאוד אוהבת את השיטה הזאת, זה קל ויוצא יפה ! צבע בסיס ואח"כ "מתופפים" עם 2 צבעים בעזרת ספוג. אביבה- הסברתי נכון?
A av_i_va New member 30/9/02 #8 בהחלט נכון../images/Emo127.gif רק שלא אמרת שאחד משני הצבעים הוא צבע היסוד... אבל זהו פרט קטן ואגב, כולם חוזרים ללמוד ביום שלישי, כולל רונה. למסור ד"ש???
בהחלט נכון../images/Emo127.gif רק שלא אמרת שאחד משני הצבעים הוא צבע היסוד... אבל זהו פרט קטן ואגב, כולם חוזרים ללמוד ביום שלישי, כולל רונה. למסור ד"ש???
I idithgal New member 30/9/02 #9 איזו שאלה ? בטח ! אני כל כך מתגעגעת... מזל שיש את הפורום הזה ואני מרגישה דרכו "קצת בבית". ד"ש חמה חמה לכולן !
איזו שאלה ? בטח ! אני כל כך מתגעגעת... מזל שיש את הפורום הזה ואני מרגישה דרכו "קצת בבית". ד"ש חמה חמה לכולן !
I idithgal New member 30/9/02 #11 כן בהחלט אני השתמשתי בקרם (איתו גם צבעתי שכבה ראשונה) ואז טבלתי ספוג בלבן וקרם
I idithgal New member 30/9/02 #13 תודה רבה ויש לי עוד כמה אבל כבר אצלם מחר, כי אני הולכת לישון.... בוקר טוב וקריר לכם
P psa New member 30/9/02 #14 עידית , עבודותייך מקסימות.../images/Emo140.gif ממש עושה חשק להכין מגש. יישר כח.
א אתי@ New member 30/9/02 #15 העבודות מקסימות ../images/Emo106.gif לגבי טכניקת הצביעה - טבלת את הספוג בשני הצבעים ביחד, או בכל אחד בנפרד?
העבודות מקסימות ../images/Emo106.gif לגבי טכניקת הצביעה - טבלת את הספוג בשני הצבעים ביחד, או בכל אחד בנפרד?
I idithgal New member 30/9/02 #18 מצטערת על העיכוב בתשובה אבל הפרשי השעות... טוב אז לתשובה: כן, טבלתי ביחד ומידי פעם קצת יותר מצבע אחד ואח"כ קצת יותר מהשני לפי מה שיוצא ורוצים לשנות/לשפר. אני לא בטוחה שזה לפי כל ה"כללים" אבל ככה אני עושה.
מצטערת על העיכוב בתשובה אבל הפרשי השעות... טוב אז לתשובה: כן, טבלתי ביחד ומידי פעם קצת יותר מצבע אחד ואח"כ קצת יותר מהשני לפי מה שיוצא ורוצים לשנות/לשפר. אני לא בטוחה שזה לפי כל ה"כללים" אבל ככה אני עושה.
I idithgal New member 30/9/02 #19 החוג הוא בכרמיאל ב"אומנית" שזאת "האימפריה" של אביבה... אני יכולה להעיד שהחוגים והיצירות מאוד מקצועיים וברמה, והאווירה (לא פחות חשוב) נהדרת. פרטים טכניים נוספים- אביבה....
החוג הוא בכרמיאל ב"אומנית" שזאת "האימפריה" של אביבה... אני יכולה להעיד שהחוגים והיצירות מאוד מקצועיים וברמה, והאווירה (לא פחות חשוב) נהדרת. פרטים טכניים נוספים- אביבה....