והנה החווה שלי!

והנה החווה שלי!

תכירו: חווה אנשים... אנשים חווה... תגידו מה אתם אומרים על החווה שלי?

הייתי אצלכם כשבאנו לקחת את אזארו

הוא היה בתא האחרון או הראשון מהצד השני הארווה מאוד נקייה ונחמדה אני פשוט אוהבת שזה יותר פתוח ושנכנס יותר אור ואוויר!

הייתי אצלכם פעם אחת

ששמנו את סיזר שמה אחרי תחרות שלקחנו אותו טרמפ. וחברה שלי היתה שם בקייטנה לפני שנתיים או שלוש

אני הייתי אצלכם פעמיים.....לפני..

שנתיים וגם שלושש... הייתי אצלכם בקייטנה.. והיה ממש סבבה!!! האורוות שלכם גדולות מרווחות!! יפות וגם נקיות!!!!! אני רכבתי אצלכם על מלא סוסים!!!! ויש לכם סוסים ממש חמודים!! ומתי שקונוס ז"ל היה בחיים.. אני זוכרת שהיו לו עכברים באורווה והוא הגן עליהם וששמר עליהם!!! וגם ניסה שלא לדרוך עליהם!! הוא היה ממש חמודדד!!! ואני זוכרת גם מתי שרכבתי עליו אז הייתי צריכה כיסא בשביל לשים לו את האוכף חחחחח....

Sweet SuGaR

New member
מממממ לא! את יותר!

ובקשר לחווה- חווה מדהימה, מכירים את רינגו?

אממ לא נראה לי... מי גרה בוילה??ו..

מי גרה בוילה?? אני או את... אממ את!!! והם בטוח לא מכירים אותו כי הן עוד לא התחילו לרכב שהיינו בקייטנה...

היית בקיטנה לפני שנתיים ושלוש??

חברה שלי היתה שם לפני שנתיים או שלוש! היא הביאה סוס בשם BJ, סוס לבן גובה בינוני, מהמם! עבד דרסז´ מעולה וקפץ ממש טוב. לילדה קראו אורַן והיא עם שער שטני כזה מתולתל, מכירה?

בי ג´ו הזה שדיברת איתו הוא אצלינו!!

כזה חמוד ושמן לא עובדים איתו הרבה הוא מבוגר וזה לא ממש טוב לו!! כזה יפיוף עובד מדהים קפץ מדהים חבל שלא קיבלנו אותו לפני 10 שנים פשוט סוס מושלם!!!!

אמממ תאמת לא זכור לי השם אבל.....

תשאלי את אורן הזאתי.. אם היא זוכרת את השם שלי.. דרור מלמן... יכול להיות שהיא הייתה ואני פשוט לא זוכרת....

לא היא לא זוכרת, כנראה לא הייתן ביח

ד. סתיו, אכן ביג´יילו הוא ממש ממש מתוק! הסוס הראשון שעברתי איתו את המטר, ויש לו פחד קהל, איזה ממי! ואיזה קנטר נוח....

סוס מושלם!!!!!!

פשוט ככה! קאנטר נוח כזה פשוש עושה כל מה שאומרים לו!!! היה קופץ ממש יפה עד שקרתה לו תאונת עבודה ומאז הוא לא קופץ ובקושי עובד!

עושה לי טוב על הלב

שמוע שלביג´יי יש בית טוב ואוהבים אותו כל כך! ולמרות התאונה הוא בקושי עובד ועדיין כל כך אוהבים אותו.

למעלה