והנה אני פה שוב
שלום לכולם דבר ראשון, מצטער שכבר איזה שבועיים+ לא רשמתי מילה פה.. פשוט ככה... ב23 ליוני התחלתי לעבוד בתמיכה טכנית בחברה... וב5 ליולי עברתי דירה, אז כשעברתי לא היה לי אינטרנט למשך יומיים(בעבודה היה לי כמובן).. אבל למען האמת, אני בקושי גולש בעבודה, אין לי זמן ואין לי כח לזה.. תמיד אני מוצא לעצמי איזה משהו לעשות
וכל יום כשאני חוזר הביתה, אני אולי איזה שעה מחובר(שעתיים מדי פעם) והולך לישון...(אחרי 8+ שעות עבודה, מ 7 בבוקר, כל אחד יהיה עייף).. אז בגלל זה לא רשמתי הרבה... וכל יום אני שואל את השאלה ´האם אני עדיין מכור?´ ואין לי מושג מה התשובה כרגע כי אני לא מתגעגע בבית לאינטרנט, אני מנסה להתרחק מזה אבל מצד שני, אני כל היום במחשב(וגולש אולי 5-10 דקות ביום מהעבודה, והרוב זה לטעמי עבודה)... וזהו זה הסיפור הקטן(זה קטן?) שלי למה אני לא פעיל. בתודה, ניר
שלום לכולם דבר ראשון, מצטער שכבר איזה שבועיים+ לא רשמתי מילה פה.. פשוט ככה... ב23 ליוני התחלתי לעבוד בתמיכה טכנית בחברה... וב5 ליולי עברתי דירה, אז כשעברתי לא היה לי אינטרנט למשך יומיים(בעבודה היה לי כמובן).. אבל למען האמת, אני בקושי גולש בעבודה, אין לי זמן ואין לי כח לזה.. תמיד אני מוצא לעצמי איזה משהו לעשות