והמשעולים ממשיכים...

קזנובה

New member
והמשעולים ממשיכים...

ושוב אני הולך במשעולים אינספור מבלי לדעת לאן. מחפש אחר מה שלעולם לא יהיה לי, אהבה, כבוד, הערכה עצמית. גם כאשר אמות, ואורג אני אל המוות, לא יהיה המוות, אלה המשכם של חיי העצמאים, העצובים והבודדים. מעולם לא היו לי חברים וידידים, רק הצגות פנים עלובות, שמעולם לא קידמו דבר מלבד אינטרסים צרים שלהם עצמם. כך נהפכו חיי שחורים כליל בלי ירח ויפים, כגוף הצף, אי שם בחלל הרחוק, ולא יודע לאן הוא רוצה להגיע או עד מתי לנוע ימשיך.

Dovsha

New member
לא יעזור לך

אני צמודה למחשב - אני בשיא האקסטזה - על כל הודעה שתכתוב אני אגיב.... קזנובה - אם אתה מעמיד פנים, אם אתה לא מרוצה ממה שאתה כל מה שאתה צריך זה אומץ. זה הדבר הכי קשה בעולם אבל לחיות כך קשה שבעתיים. תאזור אומץ ותשתנה, תקום ותשאיר את כל הרע מאחור. וקזנובה - אתה באמת, רק אתה מספיק.

קזנובה

New member
ליקירתי האקסטזית

אני כה מאושר שאת מגיבה על כל מה שאני כותב. תנסי אבל, למצוא את המעבר, את מה שאני כותב בין השורות, כדי להבין את מה שכתבתי באמת. בכל מקרה עונג גדול הוא לקרוא את תגובתייך, אנא המשיכי כך ובגדול, כמו שאני אוהב ומצפה ממך. שלך קזנובה

קרני

New member
מזכיר קצת את ניטשה...

ופילוסופיית הקיום שלו... כשנחשפתי אליו לראשונה, נפתחו לי דלתות ההבנה והכניסו אותי לתוך בור חסר מימדים שחור... נוצרו אצלי דיסוננסים כלואים ומסובכים ששוחררו על ידי חשיבה ושטיפת מוח חיובית בלתי נפסקת לשינוי ולקבלה של היקום כפי שהוא, ו``ניצול`` של הכוחות שלו למטרות טובות יותר עבורי ועבור הסובבים אותי... לא, אין שביל זהב, אין אנשים שיאירו לך את הדרך, יש לך את הלפיד הפנימי שלך שהוא ע נ ק י שיכול להאיר הרבה דרכים, לא רק אחת... החיפושים אחרי הלא נודע (כי ביקשת דברים אבסטרקטים מה...?!?) יבואו מתוך זרימה שלך עם היקום תגיע למקום אליו אתה כמהה להגיע... שיהיה לך שבוע טוב @ @ J U קרני

למעלה