והמשחקון של היום:

גלי®

New member
והמשחקון של היום:

התמונה היא רמז
תצטרכו עוד רמזים, אתן מאוחר יותר...

ברק 188

New member
שנות השישים "שלשיות זמר"

או שלשית התאומים או שלישית גשר הירקון אשר שניהם שרו על שלגיה. שלגיה כבר ירד השלג בהרים רחוקים ובשלג אנו צועדים כי בתוך היער האפל מחכים שלגיה עם כל הגמדים חורפים שבעה חכינו לך לא קראת אבל ענינו לך ובהבל פה בנינו לך מגדלים של בדולח וזהב עטרות של חן קשרנו לך סרנדה חרש שרנו לך ועדיין לא ספרנו לך עד כמה אותך נאהב העלים הזהיבו בראשי צמרות בא הסתיו לארץ רחוקה הוא צבע את כל התפוחים בורוד וגם את לחיך המתוקה חורפים שבעה חכינו לך לא קראת אבל ענינו לך ובהבל פה בנינו לך מגדלים של בדולח וזהב עטרות של חן קשרנו לך סרנדה חרש שרנו לך ועדיין לא ספרנו לך עד כמה אותך נאהב כבר נמס השלג בהרים זה נכון תשכחי את כל אשר היה מספרים בעיר שלבבך הוא קרחון ועל כן קוראים לך שלגיה חורפים שבעה חכינו לך לא קראת אבל ענינו לך ובהבל פה בנינו לך מגדלים של בדולח וזהב עטרות של חן קשרנו לך סרנדה חרש שרנו לך ועדיין לא ספרנו לך עד כמה אותך נאהב.

lenin972

New member
הבנתי, הבנתי

ב26.9.1969 נפתח בשיקאגו משפטם של 7 משתתפים בהפגנה אלימה נגד המלחמה בויאטנאם. אה וגם ב26.9.1983 נולדתי, רק דרך אגב.

גלי®

New member
../images/Emo47.gif מזל טוב, יקירי... כנראה שבימי

הולדת אתה אפילו מבריק יותר מכרגיל...

lenin972

New member
אה ורק דרך אגב

באותו היום (26.9.69) יצא האלבום Abbey Road שהוא האלבום האהוב עלי, בשנה הכי טובה של המוסיקה אי פעם (ולא רק אני חושב כך, היה סקר לפני כמה שנים ואיזה 40% ממי שהצביע בחרו ב1969). זה ממש משמח אותי שיום ההולדת שלי נפל בדיוק על היום הזה (אולי זה לא צירוף מקרים, אני צריך לברר את זה אם ההורים שלי...)

ברק 188

New member
מה תודה לכולם? גם אני בין המאה

...המאחלים לך
וחיים ארוכים כאורך הגלות' ומאושים כמו בשישים' ובראים כמו Vיטמנים. lenin ד"ש לסטלין, ומה משמעות 972?

lenin972

New member
זה האזור חיוג של ישראל

פשוט סתם LENIN תפוס ברוב המקומות.

למעלה