היא רצתה נעוץ...
ס סער טובי New member 10/8/06 #27 אוי נו דיי להיות אימו ולבכות שאין לך חברה P: פשוט לך וזיין מישי ראנדומלית
מ מטייל עם סנאים New member 10/8/06 #28 דיי נו אל תאלץ אותי לחשוף את הגישה המתחנגלת שלי למערכות יחסים בפומבי
H holy thunderforce New member 9/8/06 #16 גדול! חח שמתי לב שאין את הלהקה הראשונה... בכל מקרה, יש עוד זמן ועד אז כבר נראה.. יש המון מצב שאני אבוא
גדול! חח שמתי לב שאין את הלהקה הראשונה... בכל מקרה, יש עוד זמן ועד אז כבר נראה.. יש המון מצב שאני אבוא
י ילדת הפרעות New member 9/8/06 #18 מממממ מעניין.... כולנו תוהים למה אין את סייד אפקט.... ואחלה,כולנו שמחים שהצלחתם לארגן את זה מחדש, אני מקווה שאני אוכל לבוא...
מממממ מעניין.... כולנו תוהים למה אין את סייד אפקט.... ואחלה,כולנו שמחים שהצלחתם לארגן את זה מחדש, אני מקווה שאני אוכל לבוא...
M Musta Susi New member 10/8/06 #25 הפעם אני אעשה מאמץ לבוא! אני מקווה שהמצב כבר יהיה יותר רגוע |מוודא שלא התבלבלתי בסדר של האותיות "ר" ו"ג"| והפעם בלי Side Effect המעפנים האלו
הפעם אני אעשה מאמץ לבוא! אני מקווה שהמצב כבר יהיה יותר רגוע |מוודא שלא התבלבלתי בסדר של האותיות "ר" ו"ג"| והפעם בלי Side Effect המעפנים האלו