והמחווה חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והמחווה חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מועדון רוק ישראלי מציג: כפי שהבטחנו, מופע המחווה ל"מטאליקה" יתקיים שנית. במצאי שבת (חג סוכות) 7.10.06 בשעה 22.00 במועדון בארבי ת"א (רח' קיבוץ גלויות 52 ת"א) יתקיים מופע בהשתתפות שתי להקות מטאל שיבצעו שעתיים וחצי עם מיטב הלהיטים של אגדת המתכת הכבדה "מטאליקה" החל מהאלבום הראשון "להרוג את כולם" ועד "האלבום השחור". המשתתפים והמבצעים: להקת "ברזליקה": גור שפרירי - שירה, אביב פקסטון - גיטרות, אלדד "ג'ים" כורם - גיטרות, תומר מדר - בס, שניר בלגלי - תופים. תבצע את: No Remorse ,The Unforgiven ,Fade To Black, Harvester Of Sorrow ,Creeping Death ,Master Of Puppets, כמובן גם את הלהיט One וכמו כן, הלהקה מוסיפה קטעים נוספים שלא היו קודם. להקת "פולס": גלעד אנטלר - שירה, דור פלכנר - גיטרות, תום כתר - גיטרות, מקס אושורוב - בס, יוגב גבאי - תופים. תבצע את: And Justice For All ,Enter Sandman ,Eye Of The Beholder, Sad But True וגם הם מוסיפים קטעים נוספים שלא היו קודם. מחיר כרטיס כניסה: 40 ש"ח בלבד. מצורף עלון המופע. אל תחמיצו!! לפרטים נוספים והזמנת כרטיסים מראש כנסו לאתר "מועדון הרוק הישראלי". כמו כן, ניתן להזמין כרטיסים מראש אצל אביב מלהקת "ברזליקה" (שם משתמש Octavarium) דרך המסרים ובטל' של מועדון בארבי: 035188123. אין צורך בתשלום מראש בעת ההזמנה, הכרטיסים יישמרו בקופה בערב המופע ויימסרו למזמינים כנגד תשלום בקופה במזומן בלבד. נא להשאיר שם מלא ומספר טלפון לאישור ההזמנה.

Lady of Luna

New member
ואי גדול שמחה שזה חוזר חיחי^^

ומקווה שהפעם אני יגיע בטוח בסוף=] רק חבל שיש עוד די הרבה זמן עד למחווה!! אבל עדיין העיקר שזה מתקיים בסוף=]

airgirl

New member
יאיי =]]]]

אני ממש שמחה בשבילכם

SicPuPpy

New member
../images/Emo6.gif

היה יכול להיות מעניין
אבל כמובן שאני אבוא בלי קשר חח

חחח היה יכול להיות מעניין כי הם היו

מקדישים לך שיר,נכוווון????
חבל,הייתה יכולה להיות לך אחלה מתנה,הא בוב?

Octavarium

New member
יאללה אנשים!!

תבואו בהמוניכם!! תרגישו חופשי להטריד אותי במסרים... אבל יש מינימום של 5 כרטיסים להזמנה...
חחח סתם יאללה תזמינו

Lady of Luna

New member
כולם עוד מאת יתגייסו... =[

אוף בסוף הכול ימות חחחחח ואנשים קטנים שיש להם עוד זמן עד הצבא יהיו לבד חחחח סתם עזבו אותי אני והפילוסופיה שלי ...... לא אשמה תיראו מה השעה ....

למעלה