והמועמדים הם...

והמועמדים הם...

שלום לכולם, הגיע הזמן לפרסם את המועמדים ל"טקס פרסי סימיל 2005". 7 קטגוריות לבחירה וכ-24 מתמודדים בכל הקטגוריות! **הפרטים לשליחה נמצאים למטה** ולמועמדים: •התחרות הכי טובה- נבחרי הפורום, The simstaR,THE BITCH MODEL. •עוזר הפורום הטוב ביותר- NOAM5317, Rey Mysterio, איתן היפיוף, cmpo. •פעיל ביותר בפורום השנה- NOAM5317, Rey Mysterio, InBaR 85, דני מעדני,All The Small Thing, cmpo. •נבחר הפורום- NOAM5317, Rey Mysterio, InBaR 85. •מדריך השנה- Rey Mysterio: מדריך בניית חניה, MacyMan: מדריכי "איך ל...", Cmpo: תשובות לשאלות של מדריכים. •כותב המדריכים של השנה- Rey Mysterio, MacyMan, cmpo. •פינת הפורום של השנה- סימסיתון, פינת הפורום. כדי להצביע יש לכתוב בנושא ההודעה/המסר "טקס פרסי סימיל" ובגוף ההודעה/המסר רק את השם של המועמד המועדף בכל קטגוריה, אין צורך לפרט סיבות. את ההצבעות יש לשלוח עד לתאריך 28.12.05 לאמיר דרך: מסרים בתפוז(כינוי AAbg) או דרך האימייל(רצוי): [email protected]. שימו לב- אין להמשיך לשלוח הודעות לאסף, הודעות אלה לא יחשבו בספירה. בהצלחה לכולם. צוות סימיל.

MacyMan

New member
אני מועמד../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif (שאלה לצוות סימיל)

המועמדים יכולים להכין לעצמם פירסומים ודברים כאלה?

simi kaTan

New member
אבל לפי...

מה שזכור לי,היו עוד קטגוריות,למה מחקתן אותן

simi kaTan

New member
למה כדאי לכם להצביע לסימסיתון../images/Emo26.gif

בראשית דבריי,ובשם כל הצוות,אנו רוצים להגיד תודה לצוות סימיל שאישר את היתמודותינו.אז
אנו רוצים להרחיב לכם את האופקים באשר לסימסיתון,כדאי שתבינו למה כדאי לכם להצביע לנו
ראשית כל,הסימסיתון מורכב מכמה אנשים שעובדים יומיום על מנת להשרות בלבבכם הנאה מרובה
הצוות שוקל על רעיונות חדשים ומעניינים,כדי להעשיר את העיתון,שהגיליון יהיה מעודכן ומעניין.
מפני שאנחנו מקפידים לפרסם את העיתון בזמן,ללא שום פגרות בזמן.ומגישים לכם אותו בעין יפה-מסודר,וברור
.
מפני שאנחנו שוקלים על תכנית חדשה כדי למשוך כתבים נוספים לעיתון. מקווים שתצביעו לנו

asias1

New member
תשובות:

1)פירסומים להצביע? מומלץ ואף רצוי! 2)ההחלטה להוריד אותם היתה עקב כך שלא היו מספיק מועמדים לקטגוריות האלו, אנחנו מקווים שבשנה הבאה כן יהיו.

simi kaTan

New member
למה כדאי להצביע לכם לפינת הפורום~>

מפני שאני שוקל תמיד על רעיונות חדשים שיעשירו את קהילת הפורום.רעיונות אלו מגבשים,מהנים,ומונעים שיממון.
בגלל השאלונים אותם אני כותב בעין יפה,ובמחשבה מרובה מה תיהיה גולת כותרתם של אותם השאלונים.
מפני שלוקח לי שעתיים לערוך את הכל ולפרסם בפורום,דבר הצורך זמן ארוך מאד.
בגלל שאתם מראים ערנות ושמחים לענות על השאלונים שאני כותב לכם,וחלקכם אומרים אף שהם טובים ומעניינים
. אני מקווה שתצביעו לפינת הפורום
. ושוב,

AAbg

New member
../images/Emo26.gif שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo36.gif

קודם כל, שימו לב שזהו הניק לשלוח מסר. דבר שני, כמו שאסף אמר, מומלץ מאוד לפרסם כאן פירסומים שיצביעו עבורכם. והכי חשוב: תקראו טוב את ההסברים לשליחה בהודעה למעלה

Dulce Maria13

New member
+../images/Emo46.gif ואני כן שלחתי אימייל

מגעילולים
(כמו שקרה לי היום בבנק הזמן שלקחו לי את הקלסר
)

Dulce Maria13

New member
../images/Emo10.gif אז מה אני עושה?

אני לא אשתתף?? ביטלו לנו את הטיול השנתי

למעלה