והמבין יבין.... או שאף אחד לא מבין? חה חה חה....
G gloom New member 1/4/03 #2 אתה כזה גרוע הייה לי פעם אחת 350 איקסים ואיזה מאה מטרות עם עיגול וזה יצא בלוק מה זה חרטה
T The Flash New member 1/4/03 #3 מישו יכול להסביר לי על פוקיבלוקס? כאילו את העקרון אני יודע...מכינים בלוקים ע"י המכונה הזאת וזה מעלה כל מיני דברים לפוקימון חמודיות חוכמה יופי וכו... עכשיו מה הקשר לבריס? כאילו איך בדיוק בריס שונים עושים בלוקים שונים וכו
מישו יכול להסביר לי על פוקיבלוקס? כאילו את העקרון אני יודע...מכינים בלוקים ע"י המכונה הזאת וזה מעלה כל מיני דברים לפוקימון חמודיות חוכמה יופי וכו... עכשיו מה הקשר לבריס? כאילו איך בדיוק בריס שונים עושים בלוקים שונים וכו
G gloom New member 1/4/03 #4 תחשוב נניח שאתה עושה עוגה ושם בה שוקולד לבן במקום שחור מה זה יצא אותו דבר.
T The Flash New member 2/4/03 #5 וואי זה ממש הסביר לי הכל... מה שהתכוונתי זה איזה בריס יוצרים איזה בלוקים? נגיד איזה מישי נתנה לי ברי נדיר אז מה איזה בלוקי הוא יוצר?
וואי זה ממש הסביר לי הכל... מה שהתכוונתי זה איזה בריס יוצרים איזה בלוקים? נגיד איזה מישי נתנה לי ברי נדיר אז מה איזה בלוקי הוא יוצר?
M Masteron New member 3/4/03 #6 אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אז כולם: תיכנסו לWWW.POKEMON.CO.IL!!!!! יש שם פוקדע ענקית של פלאש מדהימה!
אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה אז כולם: תיכנסו לWWW.POKEMON.CO.IL!!!!! יש שם פוקדע ענקית של פלאש מדהימה!