והמאבק נמשך....

s h i r k u s h

New member
והמאבק נמשך.... ../images/Emo67.gif

בהמשך להודעה של מנהלנו היקר (אם איני טועה זה היה imagine שכתב על זה): יאהו! מגדילה את תיבות הדואר ל-250 מגהבייט החברה הודיעה כי במהלך היום תגדיל את נפח תיבות הדואר החינמיות, שסיפקו עד כה שטח אחסון של 100 מגהבייט, זאת, כחלק מהמאבק המחריף בינה לבין גוגל ומיקרוסופט. בתור צרכני אינטרנט, מה הייתם רוצים לקבל כתוצאה מהמאבק בין יהאו לגוגל ומיקרוסופט- מהי רשימת הדרישות שלכם

e-magine

New member
אני בטח לא כתבתי על זה...

ואני אגיד לך למה. כי אני ממש לא מתרגש מהתיבה החינמית של יאהו. אני כתבתי נדמה לי על התיבה בתשלום של לייקוס, שאמורה להיות בת שני ג'יגה, אבל מה, היום, כשיש לי חוץ מהתיבות הרגילות שלי תחת אאוטלוק אקספרס, תיבה חינמית של 2 ג'יגה ושתי תיבות חינמיות, כל אחת בת ג'יגה, נראה לי שהדבר שיכול באמת לרגש אותי זו תיבה בת 3 ג'יגה לפחות.

Mנטה

New member
הגודל לא משנה ../images/Emo8.gif

בגדלים האלו ממש לא משנה לי עוד ג'יגה או פחות אחד. מה שכן היתי רוצה זה חסימת דואר זבל (הסיבה שבגללה אני לא משתמשת בהוטמייל ולאט לאט מפסיקה להשתמש גם ביאהו) ונוחות השימוש (וואלה למשל, ממש לא נוח לי). אני אוהבת את האמוטיקונים שיאהו מספקים, בחיים לא אפתח תיבה של גוגל כשאני יודעת שמציצים לי וקוראים לי את הדואר - זה תנאי בסיסי כמובן. ואם אפשר איזה בונוס קטן כמו ב planet-save.com שם כל כניסה גם מצילה איזה יער גשם נחמד, עוד יותר טוב. אה, ושיקרא עברית.

e-magine

New member
יש לכלל הזה לפחות שני חריגים ../images/Emo6.gif

א. בהייטק ואלקטרוניקה, (למשל בטלפונים ניידים) מה שיותר קטן, עדיף. ב. בארונות, והארד דיסקמים ובמכוניות, מש שיש לו תכולה יותר גדולה וקטן מבחוץ, עדיף. למה אני צריך תאי דואר גדולים? כי אני רוצה להשתמש בהם כמחסני גרוטאות. יש דברים שאני לא רוצה לשמור על ההארד דיסק ומעדיף שבנוסף למדיה צרובה, יהיה לי עוד מקום לאכסון. דברים שאם התא ייפרץ, לא יקרה כלום כי הם לא סודיים, יש "דברים נחמדים" ודברים שימושיים שאני צריך לשלוח בדוא"ל או לא בדוא"ל לעיטים קרובות.

קא זו או

New member
שיאהו תדאג שמיילים שמגיעים אליי

מ=וואלה או שירותי WEBMAIL אחרים בעברית לא יהיו ג'יבריש.

oh-da

New member
את זה אתה צריך לשנות

כאשר אתה צופה בדף ב encoding, וואלה, בעקבות השדרוגים שהיו, שינו את המיילים שנשלחים דרכם לתקן UTF-8, דבר שגורם להרבה לראות ג'יבריש, והם צריכים לשנות את הקידוד בעת הצפייה ל windows-1255 או iso.

oh-da

New member
מהירות בגישה למטרה - קריאת המייל

ולא כל העלאק-חווית-גלישה שמסביב. אני לא צריך ג'יגה וגם לא 250 מגה, מספיק לי 10 מגה עם קריאה נקייה ומהירה.

melancholy man

New member
מיליון דולר ומטוס לברזיל ../images/Emo13.gif

הייתי מאוד רוצה שמיקרוסופט יתרכזו במה שהם אמורים לספק לי (מערכת הפעלה שאשכרה עובדת) ולא ינסו לאכול את כל האינטרנט, אבל הסיכוי שזה יקרה הוא בערך כמו הסיכוי שמישהו יתן לי את מה שכתוב בכותרת...

ailag

New member
נו באמת

יש לי תיבת מייל מתפוז מאפריל. מההתחלה מוגדר לי להשאיר את המיילים על השרת. שלחתי לשם דו"חות מעבדה ושאר קבצים שהייתי צריכה לשמור, שלחו לי לשם קבצים כשהיו בעיות בשליחות אחרות, כיום יש לי שם 70 מגה. האם אנחנו באמת צריכים ג'יגה? מה גם שהמיילים רוויי הג'יגות הם ווב בייסד וזה פשוט פחות נוח מ POP3 או IMAP.

e-magine

New member
יש לך את זה כי את מנהלת ב../images/Emo43.gif

אם לא היית, לא היה לך. חוץ מזה, אני כן רוצה gmail כי יש כבר תוכנה שהופכת את התא הזה לדיסק קשיח וירטואלי.

ailag

New member
פספסת את הנקודה

אמרתי שבכ"כ הרבה זמן "הצלחתי" לצבור 70 מגה, וגם זה בגלל ששלחתי לעצמי קבצים כבדים. אז ג'יגה..

e-magine

New member
יש לי קבצים כבדים

שאני רוצה שישבו ברשת ותהיה לי גישה אליהם ממקומות שונים ואני לארוצה שישבו לי במחשב ואני לא סומך רק על מדיה חיצונית שהיא שבירה ואבידה. כעיקרון, המסר של בעלי השרתים האלה שמציעים תיבות שנראות לנו היום ענקיות, הוא שנוכל לשמור את כל הדואר אם נרצה ולא נצטרך לנמחוק שום דבר. אני כמובן לא ממש מאמין בנצחיות באינטרנט, בתור אחד שעד היום נמחקו לו כמה תיבות על תכולתם, אך נראה לי שאתר כמו גוגל די משכנע כשהוא מבטיח תיבה שתחזיק מעמד שנים רבות, כך גם יאבוו ואולי גם לייקוס.

ניסיון...

ב"רייטנג" עושים לעיתים השוואה בין 2 שחקנים, הם עשו זאת פעם עם בריטני ומקנזי והפעם קבלו את האחיות לבית ברבר.. אזהרה:
אוהבי דרוסילה יתעצבנו במקצת... איזו אחות יותר שווה, אוליביה או דרוסילה? --לוק-- אוליביה: של האם לבית משפחת קוסבי. דרוסילה: של ברבי משכונת מצוקה. --מינוס-- אוליביה: יהירה וחולנית, חסרת חיים לחלוטין. דרוסילה: מזג חם, קודם עושה, רק אח"כ חושבת. --פלוס-- אוליביה: תמיד עם רגליים על הקרקע,יו"ר ועד בית מושלמת. דרוסילה: גוף לא רע יחסית לגילה,מסוגלת לפתות גם את האפיפיור. --אינטליגנציה-- אוליביה: רופאה מוצלחת ואהודה. דרוסילה: חוץ מחוכמת רחוב אין הוכחות לנוכחות אינטליגנציה באזור. --נקודה רגישה-- אוליביה: הנישואים הכושלים למלקולם השאירו בה צלקת שספק אם תרפא אי פעם. דרוסילה: יחסו של ניל, בעלה לשעבר לאורח חייה ההולל יכול לגרום לה להתקפת עצבים מרוכזת. --אולי עדיף-- אוליביה: שתצא ממעגל האחים ווינטרס ותקושש אהבה במקום אחר. דרוסילה: שתיסע מכאן כבר, ותיקח איתה את מלקולם ולילי בתה כשתחזור אולי נאהב אותה שוב. --עצה לחיים-- אוליביה:עיסוי שבדי יומיומי אולי יחדיר לנבולה הזו קצת אור וחיים. דרוסילה: קחי כמה קורסים באוניברסיטה הפתוחה ותפסיקי להרגיש כה נחותה ליד אחותך וליד ניל. --שורה תחתונה-- אוליביה: שוקלד מריר שעושה צרבת. דרוסילה: עוגת קרם עם סוכריות קופצות.

למעלה