והם עדיין בכנסת!!!

והם עדיין בכנסת!!!

ח"כ ברכה "קפץ" לישיבה עם חמאס וג'יהאד בישיבת ארגונים פלסטינים שהתקיימה בעזה למען שחרור האסירים נטל חלק גם סגן יו"ר הכנסת, ח"כ מוחמד ברכה מחד"ש, שהצטרף לדברי החמאס והג'יהאד האיסלאמי: "לא יהיה פתרון לסכסוך ללא פתרון צודק של סוגיית האסירים". ברכה: לא השתתפי בפאנל בו דיברו על המשך המאבק נגד ישראל עלי ואקד חבר הכנסת מוחמד ברכה (חד"ש), השתתף היום (ה') בישיבה בעזה למען שחרור אסירים פלסטינים. בישיבה השתתפו נציגי כל הארגונים הפלסטינים, וביניהם נציגי החמאס והג'יהאד האסלאמי, שהודיעו כי ללא שחרור האסירים הם ימשיכו להילחם בישראל. השייח' איסמעיל הנייה, מראשי החמאס אמר כי ארגונו וכל הארגונים הפלסטיניים לא ישקטו ללא שחרורם של האסירים הפלסטינים. הנייה ודוברים אחרים הבטיחו להמשיך במאבק נגד ישראל עד שחרור כל האסירים. עם זאת, ברכה סיפר כי לא השתתף בפאנל בו דיבר הנייה. בהמשך תקף ברכה קשות אף הוא את מדיניותה של ישראל בסוגיית האסירים וקרא לשחרורם. בשיחה עם ynet אמר ברכה, כי נציגי החמאס והג'יהאד השתתפו בישיבה ככל ארגון פלסטיני אחר. "הוזמנתי לכנס על-ידי המשרד לענייני אסירים ברשות הפלסטינית, ולכבוד הוא לי להשתתף יחד עם כל הארגונים הפלסטיניים בכנס הזה למען הסוגיה הצודקת של האסירים". לדבריו, הוא אינו מתנצל על שום פגישה עם שום גורם פלסטיני, ואמר כי גם בפגישה הזו ציין כי אין להתייחס לרגיעה כתכתיב ישראלי, כיוון שמדובר באינטרס פלסטיני. בהתייחסו לדברים שאמרו נציגי החמאס, אמר ברכה: "לא מעניין אותי מה הם אמרו, אני אומר כי לא יהיה פתרון לסכסוך ללא פתרון צודק של סוגיית האסירים. על ישראל לדעת כי לא יושג פתרון צודק ולא תימשך הרגיעה על ידי מדיניות התכתיבים של ישראל". הח"כ הישראלי שב והדגיש כי עמדתו בנוגע לאסירים הפלסטינים אינה חדשה והיא נוגדת את מדיניות המעצרים של ישראל. ברכה הסביר, כי את הדברים שאמר בעזה הוא נושא מעל כל במה, כולל מעל במת הכנסת. "אם ישראל רוצה להביא לשיפור אמיתי במצב ובאווירה, עליה להבין כי סוגיית האסירים היא אחת הסוגיות הכואבות ביותר והמרכזיות ביותר בחייו של העם הפלסטיני וללא שחרורם של אותם אלפי אסירים, לא יהיה ניתן להגיע לפתרון צודק של הבעיה".

איומים ברצח

ח"כ ברכה "קפץ" לישיבה עם חמאס וג'יהאד בישיבת ארגונים פלסטינים שהתקיימה בעזה למען שחרור האסירים נטל חלק גם סגן יו"ר הכנסת, ח"כ מוחמד ברכה מחד"ש, שהצטרף לדברי החמאס והג'יהאד האיסלאמי: "לא יהיה פתרון לסכסוך ללא פתרון צודק של סוגיית האסירים". ברכה: לא השתתפי בפאנל בו דיברו על המשך המאבק נגד ישראל עלי ואקד חבר הכנסת מוחמד ברכה (חד"ש), השתתף היום (ה') בישיבה בעזה למען שחרור אסירים פלסטינים. בישיבה השתתפו נציגי כל הארגונים הפלסטינים, וביניהם נציגי החמאס והג'יהאד האסלאמי, שהודיעו כי ללא שחרור האסירים הם ימשיכו להילחם בישראל. השייח' איסמעיל הנייה, מראשי החמאס אמר כי ארגונו וכל הארגונים הפלסטיניים לא ישקטו ללא שחרורם של האסירים הפלסטינים. הנייה ודוברים אחרים הבטיחו להמשיך במאבק נגד ישראל עד שחרור כל האסירים. עם זאת, ברכה סיפר כי לא השתתף בפאנל בו דיבר הנייה. בהמשך תקף ברכה קשות אף הוא את מדיניותה של ישראל בסוגיית האסירים וקרא לשחרורם. בשיחה עם ynet אמר ברכה, כי נציגי החמאס והג'יהאד השתתפו בישיבה ככל ארגון פלסטיני אחר. "הוזמנתי לכנס על-ידי המשרד לענייני אסירים ברשות הפלסטינית, ולכבוד הוא לי להשתתף יחד עם כל הארגונים הפלסטיניים בכנס הזה למען הסוגיה הצודקת של האסירים". לדבריו, הוא אינו מתנצל על שום פגישה עם שום גורם פלסטיני, ואמר כי גם בפגישה הזו ציין כי אין להתייחס לרגיעה כתכתיב ישראלי, כיוון שמדובר באינטרס פלסטיני. בהתייחסו לדברים שאמרו נציגי החמאס, אמר ברכה: "לא מעניין אותי מה הם אמרו, אני אומר כי לא יהיה פתרון לסכסוך ללא פתרון צודק של סוגיית האסירים. על ישראל לדעת כי לא יושג פתרון צודק ולא תימשך הרגיעה על ידי מדיניות התכתיבים של ישראל". הח"כ הישראלי שב והדגיש כי עמדתו בנוגע לאסירים הפלסטינים אינה חדשה והיא נוגדת את מדיניות המעצרים של ישראל. ברכה הסביר, כי את הדברים שאמר בעזה הוא נושא מעל כל במה, כולל מעל במת הכנסת. "אם ישראל רוצה להביא לשיפור אמיתי במצב ובאווירה, עליה להבין כי סוגיית האסירים היא אחת הסוגיות הכואבות ביותר והמרכזיות ביותר בחייו של העם הפלסטיני וללא שחרורם של אותם אלפי אסירים, לא יהיה ניתן להגיע לפתרון צודק של הבעיה".

i am just me

New member
הוא נציג של ערביי ישראל

טוב, כולנו יודעים שהוא חבר כנסת ערבי, ערבי-ישאלי, אבל עדיין ערבי, ומי שהצביע עבורו הצביע בדיוק כדי שהוא ייצג את העמדות של ערביי ישראל שאחת מהן היא התנגדות למידניות המעצרים של מדינת ישראל. אם ח"כ ברכה אכן לא השתתף בדיון השני אני לא רואה עם זה כל בעיה. כמובן שאם הוא, בתור אזרח ישראלי, בתור נציג ציבור ישראלי, השתתף גם בדיון על המשך מאבק אלים נגד ישראליש מקום להעביר עליו ביקורת רבה, אבל עד שנדע את האמת על השתתפותו בנאום איננו יכולים לשפוט אותו.

אתה בוחר להתעלם

מכך שברכה ה"ישראלי" לכאורה היה בדיון עם רב רוצחים בדיוק כמו שהשמאל התעלם מכך שבשארה קרא לאומות ערב להתאחד נגד ישראל ובאותו נאום נכחו רוב "גאוני הדור האיסלאמי" אותי כמו את ערביי ישראל הוא לא מייצג ויש לשקול בחיוב את העפתו מהכנסת ואת הוצאת מפלגתו ומפלגת בשארה מחוץ לחוק

i am just me

New member
הוא מייצג את מי שבחר בו

זה שהיה "רב רוצחים" בדיון לא אומר שכל מי שהיה בדיון מסכים איתו... מעבר לכך הוא כן מייצג לפחות חלק מערביי ישראל כי הם אלו שהצביעו לו... נ.ב. את בוחרת להתעלם, לא אתה (אני בת)...

כלומר

ערביי ישראל תומכים באיש שמשתתף בדיונים עם אדם שמטרתו להשמיד את היהודים ולך זה נראה בסדר מה זה אומר על הערבים בישראל? האם זה לא חושף את פרצופם? תארי לך שבן לאדן היה בדיון או היטלר גם אז זה היה בסדר? וזה לא שאותו איסמעיל הנייה יותר טוב לפעמים השמאל פשוט מדהים אותי

i am just me

New member
אני חשבתי

שכבר כתבתי בתגובה הראשונה שלי שאם הוא השתתף בדיון על המאבק האלים נגד ישראל אז זה לא בסדר אבל לפי דבריו (ואין עדויות שיסתרו אותו) הוא השתתף בדיון על שחרור האסירים ועל מדיניות המעצרים של ישראל שהוא מתנגד לה. מה רע בזה?

מה זאת אומרת מה רע בזה?

מי הוא בכלל שישתתף שם? הוא נציג של הרשות בארץ? הוא נציג של הרשות בכלל? כרגע הרשות מכונה כאויב והוא בתור ישראלי כביכול הולך ומשתתף בדיונים של האויב וזה נקרא בשפה הפשוטה בגידה מה היה לו לחפש שם?

The Bugi

New member
וכשהוא נסע לבקר את אסד? זה גם בסדר?

סוריה, גדולת אויבותיה של מדינת ישראל ונותנת החסות הראשית לחיזבאללה(אותו חיזבאללה שאחראי לרצח מאות חיילים) זכתה לביקורו של בארכה שניפגש עם אסד בכבודו ובעצמו! זה נשמע לך נורמלי? מעניין למה צירים בקונגרס האמריקני לא נפגשו עם סאדם חוסיין. מה היה קורה לחבר פרלמנט שנפגש עם ראש מדינה עוינת?

gershon17

New member
זה בשארה או בארכה?

אחד משניהם תמך בחזבאללה וקרא לו להמשיך לתקוף את צה"ל. אחמד טיבי קורא פעם בכמה חודשים להטיל סנקציות על ישראל. כולם ללא יוצא מן הכלל מתייחסים לישראלים בגוף שלישי. גם עכשיו אתה תוהה מה רע בזה?

i am just me

New member
נדמה לי

שזה היה בשארה אבל אני לא בטוחה... כך או כך אני לא תומכת בבארכה, אני פשוט לא חושבת שלאור הדיון שהוא השתתף בו שעליו דובר צריך להעיף אותו ואת מפלגת חד"ש מהממשלה כפי שהוצע כאן.

יופי, יופי... (הודעה להנהלת הפורום)

הסתה גזענית, נגד חמישית מאוכלוסיית המדינה, בפורום יח"ד-מר"צ... אבל את המתנחלים אסור לקלל. "ויקינגית", עצם ההתנהלות של הפורום הזה, בראשותך ובאחריותך, מעידה כאלף עדים, על ההידרדרות המוסרית הכוללת, של מפלגה זו: לו היו הדברים תלויים בך, ודאי ובלי שום ספק היית מצנזרת את ישעיהו לייבוביץ' ואת שולמית אלוני - ונותנת בימה למאיר כהנא. בעצם, מה אני מדבר - זה בדיוק מה, שאת עושה כרגע, בפועל ממש... עמדותייך והתנהלותך מחליאות אותי, את בושה וחרפה לשמאל, את שפל-המדרגה. מעניקה קארד בלאנש, לכל כהניסט מטורף ומשתלח - אבל, את אנשי השמאל, מצנזרת בלי בושה... מראה, פשוט, עד להיכן מפלגתך העלובה הידרדרה. יותר לא אכנס, לפורום העלוב והדוחה הזה. ואם יפנו אלי, אי-פעם, ברחוב או בהפגנה, בשם מפלגתך --> אדע, במדויק, מה לומר.

adatox

New member
אסור לפרסם הודעות להנהלה

על גבי הפורום אבל מבן אדם שקרוא ליהודים רוצחים ולא מקיים חוקי מדינה קשה לבוא אליו בדרישות שיקיים חוקי פורום מה שיותר מעצבן זה היחס של ההנהל והבבדה שהיא מקיימת

The Bugi

New member
התחלת להמציא דברים?

מי תומך כאן בכהנא? על מה אתה מדבר?

The Bugi

New member
אני מבקש ממנהלי הפורום למחוק את זה

יש כאן הסתה כנגד ראש ממשלת ישראל, שר בממשלה והרמטכ"ל. אל תאלצו אותי לפנות להנהלת הפורומים. תודה.

raanansh

New member
איפה ההסתה?

אני קורא את ההודעה ואין כאן שום דבר שמשתמע כהסתה . זו רק דעה שמישהו מביע כלפי האופן בו הוא רואה את אותם אישים . בכלל הם ניתפסים אצל הרבה אנשים כרוצחים . מבחינתי בכל אופן הם בסה"כ חפים מפשע עד שתוכח אשמתם . מכיוון ששרון ,חלוץ ומופז לא נשפטו עדיין על עבירות רצח אז אכן אפשר במקרה הטוב רק להגיד שהם חשודים ברצח. אבל זו הגדרה שמתייחסת רק כלפי אנשים נגדם יש חקירה בנושא כך שאפילו זה אי אפשר להגיד עליהם... ובכל אופן , אם כבר יש פה מקרה של הוצאת דיבה ולא הסתה.

למעלה