והם ממשיכים...

• פותח הנושא gps5
  • פורסם בתאריך

gps5

New member
והם ממשיכים...

גמר חתימה טובה לכל באי הפורום. אחרי דבריו המפוקפקים של הרב שפירא לפני מספר שבועות בדבר הלגיטימציה ש"אנשים כלשהם" נותנים לבעלי "נטיות מיניות הפוכות" וקריאותיו המטופשות "ללכת לטפל בזה", גם הרב אבינר, שדיבר על העניין לא מעט בעבר, חזר והזכיר את הנושא בעלון שפורסם בשבת האחרונה, כאילו היה לו די נוח להזכיר לכל מי שבעניין את "חומרת האיסור" ולתסכל את מי שמתוסכל מכך ממילא, דווקא ביום הזה. המאמר שלו במשפט אחד - "לכו לעצת נפש ותפסיקו לבלבל את המוח שאי אפשר להשתנות, ההצלחות של עצת נפש גבוהות בהרבה מהצלחותיו של כל טיפול פסיכולוגי אחר". שיהיה... כנראה שבתורה הוא מבין, אבל יש לו עוד מה ללמוד בנושאים אחרים. מאוד הייתי שמח לשמוע אותו פעם אחת מתבטא בדבר פרשת הרב מוטי אילון, אבל הוא מעדיף לשמור על זכות השתיקה. שימשיך. הרב רון, עוד מקרה לטיפולך. :) שבוע טוב לכולם!

הם מרגישים שהאדמה רועדת מתחת לרגליהם

אז הם מגבירים את המאמצים לבלום. הם חושבים שהם ינצחו במערכה. אבל הם לא מבינים שניצחון שלהם-ז"א הפסד של כול המגזר.

הם מתחילים להרגיש בשינוי...

גם אני קראתי את המאמר של הרב אבינר, לאחר כל נדרי , ככה בין כל נדרי לערבית.. וגם התפוצצתי מבפנים!! כי אני מכיר לפחות 3 אנשים שניסו את עצת נפש ולא הצליח להם השינוי... ותאמינו לי זה לא בגלל שהם לא רצו... אז אני מקוווה שבפעם הבאה שהרב אבינר יכתוב מאמר הוא יתייחס גם לאלה.. ובכלל נמאס לי כבר שהם מתייחסים אלינו כחוטאים!! נראה אותם??? מה הם היו עושים??

מזל שלא קראתי את העלון במהלך כיפור.

מה שמעצבן אותי זה שאני מניח שהעלון הזה עבר במכינה במשך החג-"וזכה" שיקרו אותי מאות אנשים. אין לשאר כמה מתוכם עכשיו ילכו לנסות את עצת נפש..או סתם נישארו מדוכדכים עקב חוסר הקבלה. ולשאלת הבחור הקודם-כשכתבתי "ינצחו" התכוונתי לעדת הרבנים שטוענת שיש שינוי מוחלט או כמעט מוחלט של "נטיה הפוכה" ולגבי "ההפסד" אז התכוונתי לציבור הדתי כולו שעקב כול המאמרים של הרבנים יפסיד רוחנית בנים שלו שיעזבו את הדת. וחס וחלילה-גם יאבדו בנים כתוצאה מהתאבדות. של בחורים שחשבו שהכול בר שינוי..

אני ממש מסכים איתך.. יוצא לחופש

זה גם ממש עיצבן איך הוא כתב בכל המאמר נטייה הפוכה...

דחלילי

New member
סליחה על הבורות/מה הקטע שלכם

לא קראתי את המאמרים האלה ולא שמעתי ניסוחים של "עצת נפש" ולא שמעתי כלכך נאומים על הדעות שיש להומואים. אבל אני יכול להגיד שנמאס נמאס! נמאס שהומואים מתבכיינים כשזה מגיע לדת שהם מחפשים להגדיר את עצמם ולבודד את עצמם, ולקרוא לעצמם ככה, וככה.. ואז לנסות להשתלב...(?) חלאס! מה הקטע שלכם? ברגע שאדם קובע משהו בליבו - הוא יוצר מציאות. היא לא ממשית ומוחשית לגמרי אבל בהחלט קיימת. אז נגדיר את עצמנו - "הומואים דתיים" יופי. יש מגדר שאם אתה הומו אז אתה לא יכול להיות דתי- אלא הומו דתי. למה? למה אי אפשר כבר להפסיק להיות כלכך אגואיסטים, ולהוריד את ההגדרות המיותרות ופשוט להיקרא: יהודי למה? אסור לתת כוח ליצר ע"י תיוג שלו. ולתת לו כינויים, ככה נפעלת עליו אנרגיה שממנה הוא שורד. כל אחד נוצר עם ערלה. ועל היהודים להפטר ממנה - ברית עם השם. אבל מה זה עושה רוחנית? זה מוריד כיסוי עיניים שיש לנו באופן טבעי בשביל שנוכל לראות יותר אלקות ולעבוד אותו יותר בקלות. ושמחה. וידיעה בדבר קיומו. יש את ערלת הלב. כל אחד וערלתו היחודית. אני הומו (דומיני) והוא גנב, והוא עצלן, והוא סטלן, וכל אחד עם מה שהשם הטביע בו מהמילה- טבע. וכל אחד צריך להסיר את ערלת לבבו כדי להיות טהור. כל דבר אגואיסטי מחומרי שמניע אדם בעולם. כסף, בחורות, בחורים, הנאה מינית, אוכל, שינה, חומרים פסיכודאליים, כל דבר כמעט. וזה לא אומר להשתנות זה לא שינוי. זה הסרה. של מה? אנחנו - אל יהוד - בעלי הנשמה האלקית, ולפעמים לא מודעים אליה, מכילים חלק שהוא בלתי נפרד מהשם "חלק אלוקה ממעל ממש". וזהו דבר נצחי. דבר שאי אפשר לדמין בכלל, או לתאר, חוצמכך שהוא אין סופי. אין סופי - מה זה? לך תבין בכלל. זה הדבר הכי עצום שאנחנו יכולים לחשוב עליו, או יותר נכון לחשוב שאנחנו חושבים עליו. כי כשאתה חושב על משהו אתה מכיל אותו. בשכל. ואין סוף אי אפשר לכילו בכלום כי היא אין סופי. זה החיבור שלנו עם השם. ואז מגיע הטבע. ההטבע- מה שהשם הטביע בטבע שלנו. כל אחד והתכונות שלו. ערלת לבבו - זה הכינוי הלא חיובי של המושג וכל אחד צריך להפטר משלו עם עבודה קשה. רק בעולם הזה זה תלוי בנו מה אנחנו עושים. שם זה אוטומטי. אז למה להגדיר את החתיכת ערלה הזאת? למה לא פשוט להיות יהודי. ולהפסיק לחטוא - בכל דבר, לא רק הומואים מסכנים שמתבכיינים שהם לא יכולים לשכב עם גברים. אתה יודע מה בך בכלל אומר את הדברים האלה? מצודד את ההומואיות- ו"רצון" למימושו...? זה בכלל לא היהודי - החלק הכי עמוק שבך- האין סופי. זה קליפה שהנשמה האלקית שלך מוסתרת בתוכה ומחכה שרק אתה, בלי ניעור אחריות- תוציא אותה לחופשי. וזאת? ע"י שבירת הקליפה. כן, אז אחד לא יגנוב למרות שהוא ממש ממש ממש רוצה לעומת אחד שלא ישכב עם אחותו או עם עזים או גברים למרות שהוא ממש ממש ממש רוצה או חושב שהוא רוצה, כי זה מה שהשם רוצה ממנו באמת. זה מה שמקשר אותך עם השם- קיום מצוותיו. מה יש לנו בחיים? ה' אלקינו ה' אחד. אחד! מה זה אחד? אנחנו מליון .. לא. אנחנו אחד. וכל העולם הזה הוא השם. והוא נתן תורה והוא נתן מטרה עם הרבה משימות והרבה מלחמות, כי ככה הוא רוצה, לראות עולם שלא חייב לציית לו מציית לו. אז מה זה משנה אם זה שיגול גברים או כל חטא מטונף אחר? זה חטא והשם לא רוצה את זה. הוא רוצה שנפתר מהמעשה הזה לא שנשתנה מבפנים. מבפנים אנחנו השם והוא אוהב אותנו ונותן לנו לעלות ולצמוח עם כל משימה ומשימה כי ברגע שעברנו אותה הוא יודע שגדלנו. ושאם אנחנו עברנו אותה אפשר לנסות משהו יותר קשה. והעיקר לא לפחד כלל כי ה מלך (עבר) ה' מלך (הוה) ה' ימלוך לעולם ועד. והוא רוצה שאנחנו נמליך אותו בבחירותינו כל רגע בחיים והוא סולח כי יש בו מידה אין סופית של חסד. בואו ניחל לעולם שהמשיח יתגלה במהרה וכמו משה - יושיעינו מן המצרים של החיים דחלילי

../images/Emo221.gif אהלן

כואב לי לראות שאתה משייך הומוסקסואליות לגניבה, עצלנות, סטלנות וה' יודע איזה עוד מידות רעות זה מה שמשטרים חשוכים האמינו בעבר ועקב כך רדפו הומוסקסואלים והוציאו אותם להורג או נידו אותם אני מאמין אחרת ממך שהומוסקסואליות ויהדות זה שני דברים שהולכים ביחד, ושהומוסקסואליות היא לא חטא והיא חלק אינטגרלי מהנשמה היהודית שלנו אנחנו הומואיים דתיים, עובדים את ה' יתברך שמו טוב בדיוק כמו כל הסטרייטים אמרתי את דברי

דחלילי

New member
אתה מערבב דברים סתם

אתה מתבלבל ועושה סלט עם דברים שכתבתי. דבר ראשון, אני לא אומר שום דבר על אנשים שיש להם נטיה הומוסקסואלית. אני מדבר על ההומוסקסואליות, וההוצאה שלו לפועל הומואים יהודים הם יהודים. ולי לא אכפת לקרוא להם רק יהודים. בפרט הדתיים שפשוט מנסים וגם מצליחים לחיות את חייהם בשמחה ואהבה ומצוות ולימוד תורה גם בלי לשכב עם גברים. אתה מדבר על הומוסקסואליות אבל זה נשמע שאתה רוצה לדבר על משכב זכר בפועל. אז אני אענה לך כאילו אמרת את שניהם נתחיל מהומוסקסואליות (כי זאת המילה שרשמת) כן. זאת מידה רעה. השם נתן את המידע הזה בתורה בפירוש גם אם זה לא מוצא חן בעינייך. אין ליהדות שום דבר נגד אנשים שנמשכים לגברים. האנשים שאומרים שצריך לרדוף ולהשמיד אותם הם בורים וצריך להביא אותם להבנה שהומואים הם אנשים רגילים עם נטיה מסויימת. ואתה צודק ב100% שהומו' זה לא חטא. כי זה יצר מוטבע ואי אפשר להאשים אף אחד שיש לו את זה, ואי אפשר לשפוט בן אדם על זה, כי איך אתה אפילו יודע 100% אם מישהו הומו? זה לא חלק מהנשמה היהודית. ממש לא. הנשמה היהודית היא נפרדת לגמרי מכל רצון ארצי שקיים: סקס, כסף, תהילה, קריירה, פיצה, נרגילה, ג'ויינט וכו'... הנשמה היהודית היא טהורה, לא רוצה בכלל להיות פה, מצד אחד. הכוונה בעולם הזה הפיסי- עולם העשיה., כי מקורה הרבה יותר גבוה מהעולם הזה. והיא רוצה רק לקיים מצוות בשביל להעלות את העולם לרמת קדושה יותר גבוהה כי השם רוצה. וזהו. כל דבר אחר זה הנפש הבהמית. שהחלק הכי נמוך שלה הוא הנפש. וזה כמו אוטו. שבעולם הזה אנחנו שוכרים אוטו, ואנחנו (הנשמה האלקית) משאילה אותו, ומשתמשת בו בשביל להיות פיסית, כי היא לא פיסית, היא פשוט שוכנת בגוף (חלק ממנה), וכל מטרה של יהודי צריכה להיות רוחנית (חוץ מדברים שחייבים כמו אוכל שינה מין וללכת לבנק ולעבוד) עכשיו אני אתייחס להומוסקסואליות בכוונה של הוצאה לפועל - משכב זכור. זה אסור מפורש מהתורה. ולפי התורה בית דין צריך לקחת הומואים ששכבו - ולהרוג אותם. על אף כל זאת- אם בין דין היה הורג מישהו ב70 שנה היו אומרים עליו שהוא בית דין חמור.. שתבין את הסדר גודל של העונשים לעומת כמה חטאים באמת דרושים עונש מוות) אם אתה עובד את השם ולא שוכב עם גברים אתה לא חוטא בכך ואשריך, ויש לך נסיונות קשים בחיים שינתנו לך עליהן שכר גבוה לעתיד לבוא. ואתה יהודי לכל דבר. בלי הומו חג שמח ושנה טובה נתראה ב"ה בירושלים בבית מקדש

נתיN

New member
ברברת רוחנית ניו אייג'ית שלא מועילה בתכל'ס

בעולם המעשה. במילים אחרות, לומר "מה זה משיכה מינית? זה לא המהות, זה לא הנפש היהודית הקדושה שרק רוצה לעשות רצון אביה שבשמים וכו'". יש הרבה הוגים שמדברים על איזושהי נקודה פנימית שתמיד רוצה לעשות את רצון ה' (רבי נחמן, הרב קוק, אני מניח שיש עוד כמה), אבל האמירה הזאת והדיבורים גבוהה גבוהה על נשמה לא מועילות בעולם המעשה. בעולם המעשה לאדם יש יצרים, ובעולם המעשה אדם נושא אשה - כי אין לתורה יכולת לצוות לא לישא אשה, ובעולם המעשי לצרכים הנפשיים והפיזיים הבסיסיים יש מענה. אין איסור על אכילה או על שינה או על מין, על אף שיש הגבלות עליהם. יש דברים שאם תמנע מאדם לחלוטין, זה יחזור אליו כבומרנג. (וע"ע טיפול בהתמכרויות מיניות). במלים אחרות - יש מחלוקת האם הסיפור בבראשית של "האדם ידע את חווה אשתו" קרה לפני חטא עץ הדעת או אחרי.הדעות שאומרות שאחרי לכאורה פשוטות, על הדעות שאומרות שלפני יש קושיה עצומה - הרי לא היה באדם יצר הרע לפני חטא עץ הדעת. הרמב"ן מסביר שאז הביאה נעשתה מהצד השכלי ולא מתוך יצר (בתרגום חופשי - בלי משיכה). כשראש הישיבה שלי שאל אותי מה אני אומר על להקים משפחה עם אשה כשיטת הרמב"ן הזאת, עניתי לו שגם רב צדוק כותב שלעתיד לבוא 'ביאה' תהיה בדיוק כמו מצוות הנחת תפילין, אלא שיש לנו רק בעיה אחת - אנחנו לא חיים במציאות של לפני החטא, ולא במציאות של לעתיד לבוא.

דחלילי

New member
עם כל הכבוד לכל הדעות.. כולל שלך

אני שונא את זה כלכך שתקעת לי תמילה ניואייג' בפרצוף שאין לך מושג... מה זה ניואייג'? למי אכפת מזה, הם יכולים לקפוץ לי. גם אלה שחושבים שהם יודעים מה הם עושים. אל תכניס לי מושגים של גוים כשני מדבר איתך קבלה. בבקשה. זה חורה לי. אולי שמעת פעם על האדמור הזקן או "בעל התניא" הוא רשם את התניא. זה לימוד שנקרא חסידות. זהו לימוד אינטלקטואלי של מרכיבי הנשמה והשתלשלות העולמות מעצמותו של השם, ועד לעולם פיסי שיש בו כלכך הרבה פירוד (כביכול) זהו ספר שנכתב לפני 7 דורות, והוא נלמד בכל רחבי העולם. בשונה מהמוסר שהוא מדבר על מיאוס מהעולם הפיסי ומהגועל שלו (מה שיוצר חרדים מתבודדים ולעיתים זורקי אבנים), וגם מחקירה (כמה רוחניות זה טוב ופיסיות לא משנה), החסידות מראה איך להוציא את הטוב מכל דבר שיש בו מידה מסוימת של טוב. (נגיד ערלה- אין בה כל טוב וצריך להפתר ממנה) החסידות לוקחת את הקבלה ומורידה אותה לרמה הבנתית בסיסית וארצית כדי שאנחנו נוכל להבין, ולישם בחיינו היום יומיים. לכן אם אתה אומר שהנקודה הפנימית לא מעשית אתה או שקרן או מתנער מאחריות אישית או לא יודע מה זה אומר. אני מאמין שאתה בקטגוריה השלישית. הנקודה הפנימית פעילה כל פעם שאתה מניח תפילין. כל פעם. כל פעם שאתה מקיים מצווה. וזהו, אני לא צריך לחפור על זה יותר. זה צריך להיות די ברור. זה מה שמניע אותך לצאת מגדר עצמך ולפעול לטובת האחר/בשם ללא רצון לתמורה אישית. ואפילו אם אתה עובד את השם כי אתה רוצה שהוא יעשה לך טוב בחיים- זה סבבה לגמרי, כי הוא רוצה שתעשה. מצטער אבל, מהות כל אדם היא שונה אבל המהות של כל היהודים היא לעבוד את השם. ושל כל העולם לקבל את העובדה שהוא המלך על העולמות. והמהות שלך היא הוא. כי הוא הכל. כל מה שאתה יכול להגדיר זה חלק ממנו. חלק מהאין סופיות שלו. המהות של יהודי היא קיום מצוות. כמה שיותר. זה כמו חבל. אם אתה מקיים חלק מהמצוות יש לך חלק מהשערות בחבל שמחוברות. אבל ברגע שאתה עושה חטא - עובר על מצווה, השערות שבחבל של המצווה הזאת נקטעים. וזה עצוב אבל ברגע שאדם עושה תשובה- הוא קושר את החבל מחדש- וכך יוצר קשר יותר עבה וחזק (מדליק לא?) בעולם המעשה- עולם העשיה יש 2 יצרים. יצר הטוב, ויצר הרע. שניהם היו קיימים מאז בריאת העולם, אבל הם אף פעם לא היו מעורבבים עד החטא הראשון. היצר הטוב הינו- עשיית טוב- מהו טוב? מי יכול להגדיר זאת? לכל אחד סטנדרטים אחרים- לכן השם נתן לנו תורה. ושם יש לך בדיוק מה טוב ומה לא טוב לעשות. וזהו. טוב הוא באופן בסיס- קיום מצוות. עכשיו יש לך 5 קליפות שפועלות בעולם. יש לך קדושה- קיום מצוות, צדקה וכו'.. שלושה שהן טמאות- אין בהן טוב בכלל, ואחת שנקראת נגה (זה 5). נגה זה הקו הדק. יש בו משניהם. יש בו גם טוב וגם רע. לדוגמא סכין. אתה יכול להשתמש בסכין בשביל ברית מילה, ביצוע ניתוח להציל חיי אדם.. או חלילה- לדקור מישהו ולפצוע אותו. אז יש לך יצר רע- שאומר לך "שן יותר, אל תתן לו 5 שקל, תאכל עכשיו מגש פיצה, קל מסטיק בלי שהמוכר ישים לך.." הוא מנסה למנוע ממך לקיים מצוות. ויש לך את היצר הטוב- שאומר לך "אולי לא כדאי, זה אסור" וכו'. שניהם פועלים על כל אחד כל חייו (חוצמכמה אנשים צדיקים שקיימים בדור) ועד יום מותך אתה במלחמה. מלחמת קיום. למי אתה מקשיב. מי מהם ישפיע על הבחירה שלך באותו רגע, בחירה שתשפיע לך על כל העתיד שלך. ואדם אכל מפרי עץ הדעת טוב ורע. שזה בדיוק זה. אתה ידעת רק טוב. עכשיו אתה יודע גם איך לעשות רע. וזה בתוכך. בתוכינו. ועימו עלינו להתמודד... לתת לו 2 סתירות ולא לתת לו להשפיע, כי זה נותן לו כוח. בעולם העשיה אתה רואה טוב ורע. ואתה יכול לבחור. רק אתה. תאכיל את הגוף שלך במה שהוא צריך... וזה. לא אומר אל תהנה, אבל יש דברים שאסור לעשות בחיים. ומשכב זכר זה אחד מהם תהיה הומו, אבל אל תיפול בחטא שמרחיק אותך מהשם, ומונע ממנו להביא את הגאולה- תיקון העולם. מה זה יחזור כבומרנג? אתה חושב שלא לשכב עם גברים יחזור אליך כבומרנג? מה עם העובדה שאתה לא רוצח או גונב או נמנע מעשית חטאים אחרים בתורה...? זה חוזר עליך בבומרנג? מחלוקת בכלל לא נראית לי הגיונית אז אני לא אכנס לזה+ אשאל את הרב שלי. בעיקרון אדם הראשון לא היה צריך להתרבות כי הוא לא היה בן תמותה. ולא היה לו צורך להתרבות... נראה. חוצמזה ביאה היא כבר עכשיו מצווה מן התורה. אפילו כשזה רק לספק את האשה שלך. יום נעים, חג שמח שמשיח יתגלה כבר

למעלה