והלילה...

את אויבי../images/Emo35.gif

יש לי בחור בישיבה שאומר הרבה לבחורים: עם חברים כאלה, לא צריך אויבים... אבל לא נראה לי שאנחנו ״עד כדי כך״ חבירים.. אניוואי, לא שמחתי
אבל זה היה מצחיק וחמוד

מועקה זו נצפתה

אבל אני נוהגת לתת תחזיות אופטימיות . . בכל אופן, החיוך יהיה אורח קבוע על פניך, ועזבי אותך מהונלולו, איפה תמצאי שם אוכל כשר? מסומן לי פה איזור ראש הנקרה. מה רע? ללט

מה ראש הנקרה??

עדיף הונלולו!נמצא אוכל כשר.וכדי שחיוך יהיה אצלי לנצח זה דורש הרבה כסף. (תאוות ממון לא ראית בכדור בדולח?)

*להעלות...../images/Emo70.gif

חייכי
לעולם, שמא יחייך
אלייך בחזרה...
גם זו לטובה
אין יאוש בעולם כלל
תחשבי טוב
, יהיה טוב!
חיוך
הוא קו עקום, שכל העקומים משתמשים בו בשביל להמציא קלישאות עקומות..
ליל מנוחה ניק שאני מזדהה לגמרי עם המשמעות שילו...

זיתרענן

New member
פעם קודמת בהעולם החרדי

תלחצי f5, אפילו לאשתי "הגדת עתידות" אז.. טוב, קוראים לי זית, בגיל 24, נשוי +1 מתוקהההההה, יש לי אצבעות ארוכות של פסנתרן..

אה, אני נזכרת-

השרשור הראשון נפתח פה. מה שהיה בהעולם היה פעם שניה לקהל היעד ההוא. טוב לעניננו- מחלוקות ועימותים בעבודה יגרמו לך לקצץ תאצבעות, אולם אל יאוש- אתה עשוי לקבל היום כמה הצעות בתחום האינסטלציה- דבר שיגרום לך להרגשת מבירא עמיקתא לאיגרא רמה. אגב- שלישייה בקרוב- עם נטיה ברורה לשיער בלונדיני ועינים כחולות. לפחות ל2 מהעוברים הנצפים אצלי פה. בחדרי

זיתרענן

New member
חחחחחחחחחח

תודה על גילוי העתיד. בעבודה זה די נגמר, צריך למצוא חדשה, ואני מקווה שבעז"ה אצור אותה בעצמי. הצעה אינסטלציונית? נשמע מעניין... לגבי השלישיה אז בכיף. ויש מצב רציני לגבי הצבעים במפורטים. זה עובר בגנים...

הי!

אתה תהיה האינסטלטור הפרטי שלי. איזה יופי. ויפה לך בלונד, אקח את ביתך לכלה לבני /tapuzforum/images/Emo68.gifהשלמות/tapuzforum/images/Emo99.gif

זיתרענן

New member
אין לי בעיה

אינסלטור טוב מרוויח יופי של כסף.. לא. הבלונד לא אצלי. קודם כל, את צריכה להזדרז. השלישיה בקרוב, ואת עדיין לא נשואה. אא"כ..
דבר שני, את בטוחה ש"תקחי" ספרדיה?

בשביל הצהוב הצהוב הזה

לא אכפת לי לקחת פרעענק/tapuzforum/images/Emo3.gif ונהוג אצלינו שהצד של הכלה משלמים דירה.. סו... רגע , דש למעניינת הבלונדהה, בטח מכינה לך קוסקוס

זיתרענן

New member
פרענק?

אז את תשלמי גם דירה? תודה. חסכת לי המון... הד"ש יגיע כשהיא תקום מהשינה..

אני יקבל את זה חזרה

כשתתן לי את ביתך לכלה לבני. אז מתי אני שוברת צלחת , מיי אינסטלטור? ותגיד לעקרת הבית שתכבוש פניה בקרקע! יום שישי והיא חורפת! יופי! אה, שכחתי בעצם שהיא נושאת בבטנה את בעלי לעתיד/tapuzforum/images/Emo152.gif שתישן

זיתרענן

New member
מישהו כאן מבולבל

מצד אחד אשתי נושאת בבטנה את בעלך לעתיד (לא שידוע לי, אבל שיהיה..) מצד שני, את רוצה את הבן שלי לבת שלך ואת הבת שלי לבן שלך.
חוץ מזה שאנחנו מתארחים, אז את כל מה שהיה צריך לעשות היא עשתה אתמול.. אולי שמנה (רע לי לקרוא לה ככה) שתתה יחד איתך?

האינסטלטור שלי

מאשים אותי בשתיית אלכוהול? פוייי, ה` ישמור. אתה זה שלא הבנת את מהלך העינינים: ביתך תהיה אישה לבני, שיוולד לאחר שאנשא לבנך שעדיין לא נולד.אך עתיד להוולד. מיותר לציין שכל העסק תלוי בצבע הרעמה שלראשו! יש מבין? והלא עוסקים אנו בעתידות. יאפ?

למעלה