והלילה - הסופרבול!!!!!!!!!!!

והלילה - הסופרבול!!!!!!!!!!!

לא רק בערוץ MIDDLE EAST אלא גם בערוץ SAT 1 הגרמני. הערוץ הגרמני מתחיל לשדר את המשחק מוקדם במיוחד כדי לשגר חי את ההופעה של פול מקרטני, לפני המשחק!!!!! אני בטוח לא אלך לישון הלילה!!! סוזן

dylan

New member
נראה לי

שהוא חשב שאת רואה את הסופרבול בשביל הפוטבול, וכידוע שיש שתי סוגים של נשים שמתעניינות בספורט: דוגמניות שנשואות לכדורגלנים ולסביות...

vampire1

New member
תסלח לי אבל אתה ממש דפוק ../images/Emo11.gif

מה הקשר ? אסור לה לראות את המשחק ? יש עליו הגבלה לגברים בלבד ? היא ראתה את הסופרבול כי מישהו שהיא מעוד מעריכה הופיע שם (פול מקרטני) אז לפני שאתה מעלה שטויות לפורום תחשוב קצת לפני. ביי

לגראפס

מה אכפת לך מה היא עושה או מעדיפה בחיים הפרטיים שלה ולDYLAN מה לעזאזל הקשר בין ספורט לבין העדפות מיניות מה אתה דפוק

rizla

New member
פחחחח ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

אתם קרועים

סליחה אבל אתם מלאים בסטריאוטיפים

מה הקשר בין הרגלי הצפיה של נשים בספורט ללסביות? אתם יודעים כמה אמריקניות אני מכירה, כולן סטרייטיות, שצפו בסופרבול באדיקות דתצית כמעט, מתוך עניין בפוטבול???? מה הקשר לעזאזל? סוזן

לא שאני מבינה מה כל כך מעניין

בספורט הזה, לגברים או לנשים, אבל to each his own.

dylan

New member
אני דפוק??? שיעור בהבנת הנקרא

כדי שלא יהיו אי הבנות אז את הכותרת יש לקרוא כך שה-אני מודגש אני דפוק? והכוונה (אני מסביר כי הבנתי שיש אנשים שמתקשים בפיענוח כוונות) היא שמישהו אחר דפוק כאן. למרות שכבר הבהרתי את העמדה שלי (בתחתית השרשור) אני אסביר שוב, קצת אחרת: 1."נראה לי שהוא חשב שאת רואה את הסופרבול בשביל הפוטבול" הוא=גרעפס, כלומר גרעפס חשב שהיא רואה את הסופרבול בשביל הפוטבול, אם גם אני הייתי חושב שבשביל זה היא רצתה לראות את הסופרבול הייתי מנסח אחרת, משהו כמו "את רואה פוטבול"... 2."וכידוע שיש שני סוגים..." ממתי משתמשים ב-כידוע שמדברים ברצינות על דעה אישית? עניין של היכרות בסיסית עם התרבות והשפה.. בעיקר שזה מגיע אחרי המשפט הראשון (זה עם ה-הוא), כלומר הכוונה היא שעל פי תפיסת העולם (המפגרת) של גרעפס יש שני סוגים של נשים. [אגב, כל ההודעה היא פירוש האישי שלי לשאלה של גרעפס ויכול להיות כמובן שהוא שאל אותה מסיבה אחרת (כנראה שדפוקה לא פחות) בכלל.] זהו, אני מקווה שהכל ברור, ופעם הבאה, כמו שאמרו חכמים ממני, לפני שאתה מעלה שטויות לפורום תחשוב קצת לפני. ביי

אני דווקא הבנתי אותך מהתחלה,

אבל תקרא את ההודעה שלך ותנסה לראות איך מישהו שלא מכיר אותך ולא רגיל לחפש ציניות באופן אוטומטי בכל הודעה, עלול לקבל את הרושם שהתכוונת לזה.

כלומר התשובה היא לא עניינך

ואם אתה כבר שואל שאלות אישיות, למה כל כך חשוב לך לדעת?

dylan

New member
לכככווווולללללםםםם!!

חשבתי שזה היה מספיק ברור אבל מסתבר שלא.. כתבתי את מה שכתבתי בציניות(!!!!!!!!!!!), בתור תגובה לשאלה של גרעפס, שזה מה שהשתמע ממנה לפי דעתי (שרק לסביות אוהבות ספורט), והדעה הזאת שייכת לפי דעתי לגרעפס. ושוב, כד להבהיר -זאת לא היתה דעתי האישית, זה בדיוק ההפך ממנה, אולי תנסו לקרוא שוב וזה יהיה יותר ברור...

למעלה