והכל נהפך ניטראלי…

שרק

New member
והכל נהפך ניטראלי…

אני יושב באוטו, ליד ידידה שלי ואין לי כוח לדבר; היא במצב קטטוני משהו, נוהגת. ואני עייף, אבל לא עייף. תשוש, אבל לא תשוש. העיניים שלי חצי עצומות. ופתאום אני מרגיש את זה מתחיל. זה קורה לי לפעמים. המסך יורד לי מעל לעיניים ופתאום אני מרגיש שהכל מרוחק ממני. הפנסים של המכוניות לפנינו הדיבורים שלה – הכל מבעד למסך הזוי, ערפילי. אני נזכר בסיפור של אתגר קרת; "ניילון" – מהספר הראשון שלו. ואני חושב, בעצם ככה גם אני מרגיש. אדם מנויילן, אני לא באמת מרגיש, לא הכל באמת חודר. הרי אם משהו היה חודר באמת, אז לשטוף את הידיים, להתקלח, אפילו האלכוהול שאיתו אני מתרחץ לא היה מנקה באמת. ואולי אני לא נקי באמת? והיא, שמה לב שאני לא מדבר שואלת אותי מה קרה. ואני מרגיש כאילו שזה לא באמת משנה אם אני אגיד לה. נזכר בשיעור פיזיקה בכיתה י. היד שלי מחזיקה את המתלה הזה מעל לחלון. ואני מרגיש את המשקל של היד שלי שמושך אותה למטה(את היד) אבל ביחד עם זה מרגיש כוח, שווה בגודלו מחזיק את היד למעלה (הנורמל, בשפה המקצועית). אני זוכר שפעם בשיעור פילוסופיה בבי"ס דיברנו על המשפט של דקארט "אני חושב משמע אני קיים". ואני "יצאתי חוצץ" בטענה שזה לא מספיק, זה שאני יושב וחושב, זה לא מוכיח לי שאני קיים. המורה שאלה אותי – אז מה מוכיח לך שאתה קיים? ועניתי – אין שום דבר. אולי כאב. ועכשיו אני כל כך רוצה שמשהו פשוט יקרע אותי לגזרים, שאני ארגיש את הכאב הזה שיוכיח לי שאני חי, כי נדמה לי שאני מת בפנים…

שרון ג

New member
שרק היקר, דבריך נגעו לליבי מאוד

שרק הענק הירוק והמתוק, הדברים הקשים שלך חדרו דרך מעטה הניילון. אני מסכימה איתך, לפעמים צריך להרגיש סבל חזק ודוקרני כדי לחוש שאתה חי, הכל מתנהג כמו מאחורי מסך ערפילי ומטושטש וזקוקים לאיזו זריקת כאב שתתלוש אותנו מהמקום ההזוי והערפילי. לא הבנתי, אתה מתרחץ עם אלכוהול? אוי ואבוי, זהירות, זה הרי מחריב את העור ומייבש אותו ללא תקנה. בבקשה תכתוב לי למה התכוונת. ושוב, אני כל כך מבינה אותך ואת קהות החושים שדיברת עליה שלך שרון

שרק

New member
שרון...

כן ולא - אני לא מתרחץ עם אלכוהול, אבל אני כן שוטף ידיים עם אלכוהול, איך אני אסביר את זה, ה o.c.d שלי הוא מיוחד (כמו של כולם) ואני יודע שזה הורס לי את הידיים אבל זה נורא קשה לשלוט בזה. יש שיפור סה"כ - שנה שעברה הייתי מוציא בערך 200 ש"ח לחודש על אלכוהול. השנה אני בקושי (כנראה שהפרוזאק באמת עוזר). זהו בינתיים- חייב לזוז - אבל קודם משפט אחרון - בשביל הרקורד: כן איכפת לי ואני כן שם לב, אבל בפורום כזה שהוא כ"כ טעון ודברים בו משתנים מהר, לפעמים קשה לעקוב ובאמת לשים לב שמישהו "נעלם" (ואני - אני בכלל לוקח לי חצי שנה להבין שהתעודת זהות שלי נעלמה...) אז נסכים שבפעם הבאה - כוכב קטן לסימון, לניצנוץ, להראות לנו שאת בסדר או לחילופין - צריכה אותנו.

sharonlk

New member
אוי שרק המתוק- שרון

לרחוץ ידיים עם אלכוהול? מעולם לא שמעתי על זה. זה נורא. אני מקווה שהנזק הפיך ואתה מקפיד למרוח קרם ידיים שמן על הידיים, כדי שלא תהיה לך אקזמה או משהו, הידיים מתייבשות והתוצאות עלולות לכאוב מאוד, ואתה, יש לך די כאב, באמת. אני שמחה שהפרוזאק עוזר, אבל עדיין, אלכוהול טהור, זה זוועתי. אולי תנסה לעבור לגירסאות מרוככות יותר של אלכוהול, נניח מי פנים לעור שמן, שמכילים קצת אלכוהול אבל הם עדינים יותר? חבל על הידיים שלך. בן כמה אתה בכלל? מישהו דואג לך? אתה נמצא בטיפול קבוע? בבקשה אל תזניח את עצמך, וקנה לעצמך קרם ידיים טוב, מוכנה לעזור בכל דרך שרון

שרק

New member
שרון

כן, לרחוץ ידיים עם אלכוהול... הנזק? - לא יודע אם הוא הפיך, בינתיים הוא לא כ"כ נורא (הידיים קצת יבשות, טוב, נורא יבשות) וזה כן קצת כואב. בנוגע לאלכוהול הטהור - טוב לא כוהל נקי, אבל כן אלכוהול 70% (כזה שקונים בבית מרקחת) כרגע אני חושב שיהיה לי קצת קשה לעבור לגירסאות מרוככות יותר חוצמזה - לא כל פעם שאני שוטף ידיים זה באלכוהול - בד"כ אני שוטף עם סבון כלים (אנטיבקטריאלי) ואני יודע שזה גם לא כ"כ טוב. בנוגע לטיפול - אז היום אני מתחיל אצל פסיכולוגית. כשעד עכשיו זה היה "סוכן סמים" (או בעברית-פסיכיאטר) שפשוט היה נותן לי פרוזאק ומשחרר אותי לדרכי. ולשאלתך - אני בן 23, סטודנט והאדם היחיד שאני מרשה לו לדאוג לי הוא אני(ועוד כמה חברים בודדים מאד). וזהו, חייב לזוז- שרק

למעלה