והכי מעניין ובלי דת

המאיר 12

New member
והכי מעניין ובלי דת

הדואר קיבל מקום בבניין החדש בכניסה לישוב הבניין מוגדר כבית נוער (של הדואר) בושה בנו השקיעו ומי ישתמש בבניין הזה דואר ישראל וזאת בגלל שהם לא רוצים להשכיר חנות במרכז המסחי ויש חנויות

Master Stav

New member
בתוך מועדון הנוער ?

אם זה נכון למשיהו נידפק משהו רציני ביותר !!!

קולמן11

New member
קשקוש!

התוכנית כפי שטופלה על ידנו הינה להקים את הדואר ברחבה הצמודה שמצפון למבנה הנוער החדש. בשטח יש מקום למבנה + מקום לחנייה.

Master Stav

New member
מי זה גד אל ?

למה אני צריך לדבר איתו שאלתי את אבי קולמן כחבר מועצה שאמור לייצג אותנו לגבי פרטים

המאיר 12

New member
לך אל המקורות

מנהלי המרכז המסחרי הם מעודכנים עד הפרט האחרון אבי קולמן לא מוכר לי ומה תפקידו בכוח בדיוק אבל יש כאלה שיודעים יש הסכם עם הדואר כנראה כולל הקמת מבנה חדש בקדימה ובצורן ועד אז !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 ועל האדמה בצורן הם לא משלמים גם כנראה?

Master Stav

New member
המנהל של המרכז המסחרי גדי

נגוע בשיקולים מסחרים .....וזה בסדר מותר לו לכעוס .... ההסכם עםה דואר אין לי מושג וביקשתי משביט מס שיבדוק את הנושא ואכן יכך יעשה היום עם חזרתו של מנכ"ל המועצה מחופשתו לגבי אבי קולמן ...חבר מועצה ראש סיעת אופק

shavitmass

New member
תגובה רישמית!

שוחחתי עם ראש המועצה בנושא הדואר על מנת לברר שוב את העובדות. העמדה הרישמית של המועצה (כפי שגם אבי קולמן ציין) וכפי שהוחלט בישיבת המליאה שדנה בנושא: המועצה המקומית קדימה-צורן פועלת ביחד עם הדואר להקמת סניף דואר בצורן בצמוד לבית הנוער (ולא בשום פנים ואופן כחלק מהמבנה וגם לא לזמן קצר)! בתאום עם היועמ"ש למועצה ועם השמאי הממשלתי ובכפוף לחוק, נעשית בחינה של האפשרות והדרך החוקית להתקשר עם הדואר, על מנת להקים את סניף הדואר בצמוד למבנה בית הנוער ולכשתתקבלנה התשובות החוקיות המועצה תפעל על פיהן. בברכת שנה טובה שביט מס - חבר המועצה סיעת אופק

Master Stav

New member
תודה שביט על המידע הרישמי

עכי/שו לא נותר אלא לתהותך מהיכן הגיע המידע או אולי השמועה או אולי לי יש את ההשערות שלי ...

shavitmass

New member
אנ מהמר על הרס"ן...

רב סרן שמועתי שנה טובה שביט מס- חבר המועצה סיעת אופק

Master Stav

New member
פחחחחח הוא גנרל מזמן

וא זה הוא .....בוא נאמר ש...גולברי יכול לשיון בשקט ....

johnysmith

New member
ובכל זאת, בשביל מה מבנה חדש כשיש מקום במרכז?

לא, אין לי שום קשר למרכז, אין לי חנויות שם ואין לי כל נגיעה כלכלית בנושא. הולכים להשקיע כספי ואדמות ציבור בהקמת סניף דאר, אינני חולק לשניה על הצורך בסניף דאר בצורן, אבל אינני מבין מדוע לא לשכור/לקנות אחת החנויות השוממות במרכז, לשם מה לבזבז כסף ואדמה? אני יכול לתת רשימה ארוכה של אפשרויות טובות יותר, לניצול השטח הציבורי הזה. ליד סניף דאר יש צורך בחניה - כזו כבר קיימת במרכז, ליד המתנס יהיה צורך בכיבוש אדמות ציבור שכפי הזכור נמצאות במשורה בצורן. סניף הדאר במרכז - יוסיף לו (למרכז) חיים ומבקרים ויתרום לכלל החנויות שם ולכלל הציבור. האם מישהו מבין ויכול להסביר את הרציונל בהקמת סניף דאר ליד מרכז הנוער?

מיקום סניף הדואר

הרציונאל העומד מאחורי המיקום הנ"ל הוא המרכוז שלו בין צורן לרמת אמיר. המיקום אם יאושר לא יהיה צמוד לבית הנוער אל בצד השני של הרחבה כאשר בינהם מתוכנן כי יהיה מגרש חניה. גם בקדימה סניף הדואר אינו ממוקם במרכז מסחרי. נ.ב. - אשמח לקבל ממך את הרשימה הארוכה של אפשרויות (לא בציניות).

gillb

New member
גם אני חושב שעדיף סניף דואר ברכז המסחרי

הדבר הכי הגיוני הוא להקים את הסניף במרכז המסחרי. יש מקום, יש חניה, הדואר מהווה "עוגן" מסחרי כמו סופרמרקט ובנק שכבר ממוקמים באזור. ההגיון אומר, שתושב הזקוק למספר סידורים כגון דואר, בנק, סופר, וכו... יבוא למקום אחד. חיסכון בזמן, דלק, זיהום אוויר, סיכון תחבורתי וכו. העובדה, שהסניף בקדימה לא נמצא במרכז המסחרי אינה טיעון ענייני. לענין העובדה שהמיקום המוצע כיום הוא לכאורה "מרכזי" יותר יחסית לרמת אמיר הוא לא רציני. א. מי שיגיע מרמת אמיר לא יגיע ברגל אלא ברכב. נסיעה של עוד 200 מטר לא תשנה דבר. ב. אילו אני תושב רמת אמיר, גם אני הייתי רוצה סניף דואר בשכונה שלי ואם היו אומרים לי "הקמנו סניף במיוחד ליד בית הנוער בצורן כי הוא קרוב (מבחינת "מירכוזו" לרמת אמיר) הייתי מגחך. ג. כשרמת אמיר תקום יהיה אפשר להקים ברמת אמיר סניף נוסף. גם תושבי רמת אמיר זכאים לשרות של סניף דואר. ה. שימוש בקרקע ציבורית שגם כך מצומצמת הינה, לדעתי, בזבוז של משאב יקר מאוד כשיש תחליף ראוי. ו. לסיכום, הקימו את סניף הדואר במרכז המסחרי. בברכה גיל ברקאי הפרדה עכשיו!!!!

Master Stav

New member
רציונל פשוט

בשתי מילים : רמת אמיר סינף הדואר המתוכנן ישרת את שכונת רמת אמיר יחד עם צורן אדמותהציבור כפי שהגדרת זאת לא ינתנו במתנה וכך גם לא המבנה אלא בהחכרה או השכרה לינד מרכז הנוער מתכוננת חנייה שתגיע עד לשורת הבתים שעומדת צפונית למועדון לגבי המרכז המיסחרי כמי שניסה לא פעם לשוחח עם האחראי גדי על המרכז וקיבל את התשובה טוב לי כפי שזה עכישו ולא מעוניין לשנות את המצב אני לא רואה סיבה (למרות שאני בעל עניין בימים אלו במרכז ) מדוע צריך לגרום לו לתנועה מאולצת ומלאכותית בימים אלו ניפתח שם סניף של בית ספר לריקוד ומשיחות עם בעלי העסקים במקום סה"כ טוב בחודש האחרון ....

gillb

New member
אילו אני תושב רמת אמיר

לא הייתי אומר שסניף דואר ליד המועדון משרת גם אותי. סניף הדואר מקומו במרכז המסחרי. גיל

shavitmass

New member
דואר ישראל - צורן

נבקש שסניף הדואר יהיה ממוקם על איזה אי תנועה....
או אולי סניף נייד.... גיל וסתיו, הלו ברור שכל פתרון יהיה נח מאד רק לחלק מהאוכלוסיה... תחשבו שמרבית האוכלוסיה עוברת ממילא באזור הכניסה לצורן ולא משנה היכן היא גרה בצורן.... לכן ההיגיון הפשוט (שלי) אומר נמקם אותו שם...(במידת האפשר), כך הוא ישרת את תושבי צורן ורמת אמיר היטב. (מכיוון שתנועת הנוער שם אז לפחות פעמים בשבוע ממילא המקום ישמש נבקש שסניף הדואר יהיה ממוקם על איזה אי תנועה....
או אולי סניף נייד.... גיל וסתיו, הלו ברור שכל פתרון יהיה נח מאד רק לחלק מהאוכלוסיה... תחשבו שמרבית האוכלוסיה עוברת ממילא באזור הכניסה לצורן ולא משנה היכן היא גרה בצורן.... לכן ההיגיון הפשוט (שלי) אומר נמקם אותו שם...(במידת האפשר), כך הוא ישרת את תושבי צורן ורמת אמיר היטב. מכיוון שתנועת הנוער שם אז לפחות פעמים בשבוע ממילא המקום ישמש כמרכז פעילות, בצמוד נמצא המתנ"ס שגם הוא מרכז פעילות או עוגן בלשון המקצועית.... שנה טובה, שביט מס - חבר מליאת המועצה סיעת אופק

למעלה