והכאב לא נגמר ..

והכאב לא נגמר ..

היום החלטתי ללכת לאכול במקום שבו קובי היה אוכל קבוע ...כמעט יום יום אכל שם ...בחודש האחרון לחייו סעד את אביו ביהח ולא הגיע לאותו מקום ...במהלך השנים אכלתי שם מספר פעמים אבל בעל המקום העביר את העסק לבנו ..היום היה במקום משראה אותי יושבת עם אליק נגש אלינו בחיוך גדול טפיחות על השכם ושאל ההזמנה הרגילה ..ענינו כן..ואליק יצא לברך חבר .וובעל המקום מניח על השולחן שלוש מנות ...גם את המנה האהובה על קובי עם המון המון סחוג ...אני שואלת למי זה ..והוא בחיוך.. לקובי מה הוא לא פה? (רגיל לראות את שלושתינו) החוורתי ...אבדו לי המילים ... והוא ממשיך ..מה נפרדתם?... לכי תסברי לו איזו פרדה ...ברור שבארוחה לא נגעתי ..... והכאב ... על מה שהוא מפסיד ... על מה שלי אין ולא יהיה יותר ... מתגעגעת ....

hash1212

New member
גם אני../images/Emo24.gif

לא מזמן חוויתי דבר דומה,ומבינה את ליבך

itaf10

New member
WOW מה אומר לך

הכאב לא נגמר... רצה בטוב יצא ברע... יקירתי שימרי על עצמך

hash1212

New member
../images/Emo41.gifכשחשים כאב, קבלו כוחות מ../images/Emo79.gif

http://www.youtube.com/watch?v=8sOoTeprHiU

hash1212

New member
hero

There's a hero If you look inside your heart You don't have to be afraid Of what you are There's an answer If you reach into your soul And the sorrow that you know Will melt away And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you It's a long road When you face the world alone No one reaches out a hand For you to hold You can find love If you search within yourself And the emptiness you felt Will disappear And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you Lord knows Dreams are hard to follow But don't let anyone Tear them away Hold on There will be tomorrow In time You'll find the way And then a hero comes along With the strength to carry on And you cast your fears aside And you know you can survive So when you feel like hope is gone Look inside you and be strong And you'll finally see the truth That a hero lies in you That a hero lies in you

1hakim

New member
גם אני לא פעם נתקלתי ב

אנו 4 אחים -אבדתי שניים בתוך חודש ונותר לי עוד אח אז לפעמים שאני מדבר אז שואלים אותי איזה אח...... השאלה הזאת מחזירה אותי אחורה לימים שהייתי עמם ואחי הצעיר שהייתי עמו ביומו האחרון אי אפשר לצפות מאנשים זרים שלא יודעים שיתנהגו לפי הרצונות שלנו.... נחזק לך את היד

Utopia86

New member
איזה נורא..

זה הכי נורא שצריך לספר למי שלא יודע, המילים לא מצליחות לצאת כמו שצריך. אחרי ההלוויה התקשרו מהמכללה לפלאפון של דן לספר על קורס, הייתי צריכה לספר שהוא נקבר באותו יום. בטח גם בשביל בעל המקום זה היה מוזר.. תהיי חזקה.

זה באמת משתק-מותיר ללא מילים....

סיטואציה כזו שנוחתת עלייך בבום out of the blue אני מניחה שגם בעל המסעדה, שוודאי לא תיאר לעצמו, נותר ללא מילים.....

li 3 האחת

New member
אישה יקרה..

קשה אכן קשה ולא נתפס שאפילו אחרי איקס זמן זה עדין מצליח להרוס לנו את החשק לאכול את החשק לשרוד את היום.. חיזקי אישה יקרה שולחת חיבוק
חזק ואוהב.. ~לי

תודה לכולכם על ההבנה ...

כשספרתי זאת לבניי הם לא הבינו על מה אני מתרגשת . וחבריי שהיו עמי בכלל לא קלטו את אשר עברתי ... כבר חשדתי שאני מקצינה סטואציה למזלי יש לי אותכם , תודה לכל אחד מכם על ההבנה והתמיכה !!

../images/Emo24.gif זה לא פשוט בכלל

יש את ההתמודדות שלך היום יומית ופתאום שבא כזה דבר זה בוקס בבטן שגורם להתקפל אני עוברת חוויות דומות, ששואלים אותי על אמי ,שתמיד ראו אותנו יחד, וידעו מרבית העיסוקים שלי היה סביבה ואני אומרת היא נפטרה אנשים נשארים עם פה פעור , ואני מתקפלת הביתה כואבת מאד אני כל כך מבינה מה את עוברת וזה חלק מהחיים , לכן אני רוצה לשלוח לך היום ים של אהבה ואני יודעת שאת יחסית לאחרים ואחרות פעילה ועושה דברים , תמשיכי להיות חזקה ופעילה חמרות התופעות הללו .

לפעמים אני מוצאת את עצמי עונה בסיטואציות

מסויימות בצורה שמשאירה את השואל ללא מילים..... למשל, קרה ואפילו אחרי כמה שנים טובות שמישהו מתקשר בטלפון וכשאני עונה מבקשים את ירון..... ואז אני עונה: "הוא מת מי מבקש"?.... או וזה קרה לפני שבועיים... הלכתי בקניון והיה שם דוכן של "לאישה" הנציגה שעמדה שם דחפה לי את העיתון ליד ואמרה "קחי מתנה" - לקחתי, אמרתי תודה והמשכתי ללכת, אז היא עצרה אותי "רגע" והתחילה לדבר איתי על מנוי לאחד העיתונים... אמרתי לה שיש לי כבר מנוי והיא שאלה: "כמה את משלמת"? אמרתי לה שאני ממש לא זוכרת והיא ניסתה לשכנע אותי להזכר, אמרה לי טוב, אם את לא זוכרת תתקשרי לבעלך...... אמרתי לה שאי אפשר, אז היא ניסתה ללחוץ ושאלה מופתעת: "מה את לא יכולה להתקשר לבעלך"??? הוצאתי את הנייד ניגשתי אליה ושאלתי: "יש לך את המספר בגן עדן? כי הוא שם ולי אין את המספר" כל המייק-אפ שהיה לה על הפרצוף, לא הסתיר את הצבע הלבן (או שמא אפור??) שהפנים שלה קיבלו , שלא לדבר על השתיקה הפתאומית, אמרתי לה...."חשבתי כך" והלכתי משם.....

מיכל כל הכבוד על תגובתך ...

אהבתי ומאמצת במיוחד את השאלה בדבר מס הפון לגן עדן ...

למעלה