והינה עוד קובץ

notSoon

New member
היי

לגבי הציור הזה- הצוואר שלה ממש גדול והציצי השמאלי שלה ממש גדול יחסית לשני... ולפי דעתי היה אפשר לעדן את כל הטורסו שלה- היא נראית קצת גברית. זהו נראה לי - השני נראה יותר טוב.

laryh

New member
היי

תודה על הערה,זה מאוד חשוב לי.אני אגיד לך מה, קיבלתי סה"כ איזה 15 שיעורים בסיסיים, שנתנו לנו דמויות מוכנות ועליהם לימדו להלביש את העיצוב. ועכשיו אני מנסה לצייר דמויות לבד ואין לי למי להראות שיכוון אותי לגביהן. ותוכלי בבקשה להגיב לי על דמות נוספת,אני מקווה שזאת יותר טובה. תודה

notSoon

New member
הדמות הזו

הדמות הזו יותר טובה. אבל - הרגליים שלה רזות מידי- היא ממש מקל, צריך לעשות לה רגליים יותר עבות , והיא עומדת על השפיץ של הנעל- הנעל שלה אמורה להראות כמו בציור שציירתי לך
מדובר על הציור בשמאל (הימיני ניסיתי לעשות את הנעל מהצד, אבל האמת היא שלא יצא לי טוב, ולא היה לי כח לעבוד על זה.) וזה במידה והיא נועלת נעל שפיץ- אם את רוצה נעל עגולה צריך לעגל את הקצה... בכל מקרה אני ממש ממש ממש ממליצה שתקחי עיתון כמו לאישה וכו' ופשוט תתחילי להעתיק דוגמניות! זה מה שאני עושה ולדעתי זה הכי פשוט ויוצא הכי נכון. בדרך כלל מתחילים מהראש, ומודדים- הראש צריך להכנס 7.25 או 7.5 פעמים בגוף (אישי לכל בנאדם). גודל כל כתף שווה לפעם אחת גודל הראש- תלוי בזווית של הדוגמנית! הכי טוב שכשאת לוקחת תמונה של דוגמנית להתחיל למדוד כל דבר יחסית לראש שלה. תמדדי את הדמויות שלך- הראש יחסית לגוף (אני פשוט גיליתי שזה ממש קשה למדוד על מסך של מחשב, אז לא מדדתי לך) ותראי אם הדמויות פרופורציוניות. בהצלחה- אם את רוצה לשאול עוד משהו או לא היה מובן- אני אשמח.

laryh

New member
בבקשה עזרה

ניסיתי הפעם לצייר דמות לפי הכללים של חלוקת הגוף ל שמונה וחצי חלקים, אנא הגידו לי אם יש צורך בתיקונים לפני שאלביש עליה את העיצוב.

notSoon

New member
בעקרון,

בעקרון, נראה כללי בסדר.......... הרגליים צרות מידיי ונראה לי התחת שלה צריך ליהיות טיפה יותר גדול. אבל את חייבתתתתתת לעשות אותן פחות נוקשות.......... משהו בדמויות האלה נראה מאוד שבלוני (כפי שכבר אמרו מעליי) הן נשים- הן צריכות ליהיות יותר עדינות, רכות כאלה. נסי צבעי עיפרון ולא עטים.

למעלה