והינה עוד דיון!

Digi Lista

New member
אבל...

כשמדובר בעולם שונה(דיגיטלי, אם כי מדובר על עוד עולמות בעונה השנייה)ובמציאות שאינה המציאות האמיתית הכול יכול להיות!.

Rocketshipper

New member
בגדים? טכנולוגיה?

שוב, אני לא חושבת שהטכנולוגיה של העולם הדיגיטלי בכלל קשור לשלנו, שוב- זה תאוריה שלך. דבר שני- אם תשאלי אותי- הבגדים שלהם (חוץ מטיקיי וקארי אבל הם סתם לא קשורים) בעולם הדיגיטלי נראה כמו בגדים משנות ה50 XD אז זה בכלל לא קשור. וזה שקוראים לזה 02 לא אומר שזה מתרחש ב2002, יכול להיות שזה סתם "משחק אותיות" שכזה שתקף לגבי התקופה שלנו, עד שאני לא מוצאת מקום שכתוב שזה קרה ב2002 בעיני זה יכול להיות גם 1980

אני בכל מקרה...

חושבת שאין דבר מדויק כלומר אנחנו יכולים לחשוב על זה שנים אבל בכל מקרה לא אנחנו אלה שיצרו את הסידרה{לצערנו הרב...ולצערם של המון ישראלים} אז ככה שכל אחת מהדוגמאות שנתנו כאן יכולה להיות נכונה..אבל בדרכה שלה כמובן!!!

ריו במקור מהעולם של אדבנצ´רס

אין לו את היכולת לעבור בזמנים ומימדים, הוא השתמש במחשב שמונודרמון הראה לו כדי לעזור לעולם של הטיימרס כדי להביס שם שוב את מילניומון. המשפחה שלו היא מעולם האדבנצ´רס, אמא ואבא שלו קנו לו את המחשב לחג המולד שדרכו הוא נכנס לעולם הדיגיטלי בפעם הראשונה וכו´ וכו´ קראתי פעם הסבר איך זה שאבא שלו היא בעולם של הטיימרס אבל שכחתי אותו לגמרי ואני לא מוצא את האתר, בכל מקרה יכול להיות גם שזה בכלל לא היה אבא שלו.

Digi Lista

New member
דנו פעם בריו...

אם אני רק אמצא את זה...כתבת שם הכול ואני זוכרת שהייתי בהלם והחלטתי(רק מסקנה שלי)שיש הבדל בין משחקי המחשב ומה שמסופר בהם לבין מה שהולך בסדרה...אם כי ריו מתמיה אותו בגלל שהוא הופיע בעונה השניה(וזה הרס לי את המסקנה חלקית...).

Rocketshipper

New member
למי שלא הבין >_<

כל מה שכתוב למעלה זה תאוריה, תאוריה!! אל תקחו את זה ללב!!

Rocketshipper

New member
איזה נבלה אתה! XD

אני לא ביססתי את התאוריה שלי על פי מה שסיפרת לי עם הקטע שהוא עובר בין מימדים. חשבתי על משהו בסיגנון ונדהמתי לגלות שזה חצי נכון כשסיפרת לי, אז הכל נעים ונחמד אבל תפריד בין המשחק לתאוריה שלי

Digi Lista

New member
לא לבסס...סתם להגיד...

חוצמיזה טעות היא עניין משתנה...בעיקר בדיג´ימון שמסתבר שחצי מהדברים לא מובנים(על זה אנחנו בעצם דנים...).

נכון!!!!!!!

מי בכלל מבסס את הדברים??{אני בכל מקרה לא
}

Digi Lista

New member
גם אני לא!!!

כול דבר שחושבים שהוא עובדה מתגלה לפתע כתיאוריה וגם התיאוריה מתגלית כבעלת ניגודים...אני מסכימה שאי אפשר לדעת...מציאות-דימיון-השערות...הכול מתערבב ביחד...

N i f r e d i L

New member
אולי הוא ידע משהו על דיגימונים...

אבל נכון הראו תמונה של הצלליות שלהם? אז זה נורא הזכיר לי את הדיגיגורלים מהעונה ה-2. אאל"ט היה שם ממש את ה"צורה" של וימון והכל... אני מאוד מקווה שיהיו עוד שידורים חוזרים מהעונה ה-1. אני נורא מתגעגעת אליה...

Digi Lista

New member
יש לי הקלטות אם את רוצה...

למרות שבלעדיהן ראיתי את העונה הראשונה והשנייה(וכנראה גם השלישית בקרוב...) מעל שמונה פעמים בערוצים 11 ופוקס קידס...אני יודעת בעל פה מה הם הולכים להגיד ולעשות ואני עדיין נהנית...כמה משועממת אני
... בטח לקראת העונה הרביעית (משהו כמו עוד ארבעה חודשים בערך...למרות שהעונה תגיע רק בקיץ...)ישדרו שוב את כול הפרקים מכול העונות ואולי אפילו לפני זה, כי יש להם בפוקס קידס רצף קבוע שכבר הסברתי אותו בעבר(ולמה אני יודעת את זה?...ערכתי מחקרים מעמיקים, נשבעת בשלמה המלך!
)... לקראת העונה השנייה הם עשו ספיישלים של העונה הראשונה ולמרות שהעונה השנייה שודרה גם בערוץ 11(וזה קורה רק בישראל...גם המורדים יעברו לערוץ 10 וגם מלא דבריםנמצאים בכמה ערוצים- למה זה טוב?זאת ישראל אל תתעסקו בזה...
)היה מאוד מעניין לראות את כול מה שהם עשו, השקיעו האנשים... אין מה לדאוג הכול ישודר שוב ושוב ושוב ושוב....

Snake Bandage

New member
כמה הסברים

אין מציאות אחת בדיג´ימון. יש בדיג´ימון כמה מציאויות מקבילות, ולכל אחת יש עולם דיגיטלי משלה. כל עונה מתחילה בשנה הנוכחית שבה אותה עונה מתחילה. העונה הראשונה התחילה ב-1999, ולכן העלילה בה התרחשה בקיץ 1999. המפיק של העונה השלישית כתב קו זמן למציאות של העונה השלישית, ובקו הזמן הוא כתב שהאירועים האחרונים שהשנה שלהם מאומתת קרו במרץ 2001. כל דבר אחר שקשור באירועים שאנחנו רואים בסדרה מתרחש ב-200X. את ה-X אפשר להחליף ב-1 או 9, לפי לוחות שנה שרואים במהלך העונה. כמו שאמרתי, כשפורסמה העלילה לדיג´ימון פרונטיר, אמרו שהעונה מתרחשת באפריל 2002.. העונה היחידה שלא התחילה בשנה שבה היא שודרה הייתה העונה השנייה. העונה השנייה תיארה אירועים שקרו שלוש שנים אחרי האירועים של העונה הראשונה, כלומר, בשנת 2002. טכנית, כל העונות הם לא אמיתיות. אבל במציאות הכללית של דיג´ימון, כולן אמיתיות, וכולן במציאויות שונות. והצללים בעונה הראשונה הם: טאי, אגומון, מאט, גאבומון, סורה, ביומון, איזי, טנטומון, טי.קיי. ופטמון. כן כן. האנימטורים השתמשו בצלליות של הדיג´יגורלים הקיימים, מתוך עצלנות ומחסור בתקציב.

Digi Lista

New member
בסדר, ברור שמה שכתבת נכון ...

וגם ידעתי את זה(למרות מה שנראה אני לא עד כדי כך מטומטמת...), אבל רציני לפתח דיון יצירתי עמוס תיאוריות ופחות עובדתי...ברור שכול עונה(עונות 1 ו2 הן באותה מציאות אז לצורך ההסבר הן אחת...רק לצורך ההסבר...)מתרחשת במציאות שונה, וברור שהצללים נורא מזכירים את טאי, מאט,טי.קיי,סורה... אבל זה לא הם!...הכוונה שלי היא לשמוע תיאוריות מטורפות ופחות להתעסק בעובדות(אם כי כמובן גם זה מאוד הכרחי לדיון)....

Snake Bandage

New member
אה, אוקיי...

מצטערת. אני אולי כותבת שירים וסיפורים ומציירת 24 שעות ביממה, אבל אין לי ממש ניסיון בדיונים יצירתיים בפורומים. ^^ נראה לי שהחמישה ילדים הראשונים (בעולם הדיגיטלי... אני עדיין חושבת שיוקיו והירוקי היו הראשונים לגלות את העולם) הם חמישה ילדים שאנחנו ממש לא מכירים. לא אחים של אף אחד מהילדים (אף אחד מהם לא ידע מה זה דיג´ימון), לא הורים שלהם (הדיבוב האנגלי הרס את הקטע עם אבא של מאט וגאבומון בעונה הראשונה. מאט כנראה סיפר לאבא שלו על גאבומון, אז לכן הוא לא התרגש), אף חד שהם מכירים. למרות שההורים הביולוגיים של איזי היו יכולים להיות דיג´יגורלים פוטנציאליים... ומה עם ג´נאי? גם הוא יכל להיות דיג´יגורל, אבל אולי הוא הקריב את עצמו בקרב נקת היישות שמעבר לקיר האש, הפך לנתונים, ואזולונגמון מינה אותו לשומר החלק המזרחי של העולם הדיגיטלי... לפי התיאוריה שלי, כשאוקווה הקריב את עצמו, קרה לו אותו הדבר... הרי בסוף הוא הפך לפרפרים יפים כאלה, ואז ראו אותם גם 25 שנים אחר כך, אז אולי זו צורת טרנספורטציה שהוא משתמש בה כשומר, יחד עם דאטירימון... אוקיי, קצת הרחקתי לכת... אבל איך התאוריות שלי? ^^

ash 1

New member
היי

רק רציתי שתראו את החתימה החדשה שלי ולא רציתי ליפתוח שירשור חדש אז מי שיכול לעזור שימהר בבקשה זה דיי דחוף

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gifאחלה תיאוריה!../images/Emo45.gif

סוף סוף היצירתיות המחשבתית שאני מנסה להוביל אליה(זה יותר מעניין לדעתי מאשר דברים שמבוססים רק על עובדות...עובדות הן דבר נזיל...)
... בתור בנאדם מוזר בעל נטיות להיות
אני מוצאת לנכון(איככס איזה מילים...בעעעעע....)לקרוא תיאוריות מוזרות, נכון רוב הזמן בטח אתם חברי הפורום רוצים להעיף ולהשתיק אותי(וכמובן לזרוק עליי נעלי בית,קיפודים-אני עדיין מושפעת מעצם היותי באגודת "תנו לקיפוד לחיות- קוצים זה כן הכול בחיים",
...)אבל מה לעשות שאני אוהבת יצירתיות ומודה שככול שזה יהיה מטורף יותר אני אוהב את זה יותר?...ועכשיו להמשך הדיון... אולי ארבעת האלים הם למעשי הדיג´יגורלים הראשונים? אני יודעת שזה אחד הדברים הכי הכי מוזרים שאמרתי(עד הדבר הבא...)אבל הם מוזכרים בשתי עונות ואולי יש קשר סמוי...אחרי הכול דברים הם לא תמיד כמו שהם נראים...(אני מזל עקרב, למה ציפיתם?...)...אבונומון(העץ צב תלת ראשי) היה בעבר שני דיג´יגורלים ודיג´ימון, הם התנהגו לא יפה ולא הצליחו להציל את העולם(הם רבו עם ג´נאי מריבות רומנטיות על הדיג´יגורלית הראשונה-חכו אני אגיע לזה...או שלא
), רק שכנראה במהלך הגלגולים קרתה להם התמזגות דיגיטלית והם הפכו לצב-עץ התלת ראשי...אזולונגמון הוא כול כך ענק וזה לא סתם- הוא בלע את כול הרעים עד הקרב בו כולם הפסידו... חכו זה לא נגמר(הראש המטורף שלי התחיל לדמיין את השטויות האלה והוא מתחיל לפתח את זה ובגדול!...), אבל אני אשאיר אתכם במתח(כולם:איזה מתח?מי רצה בכלל לשמוע אותך,פוסטמה!...)...

למעלה