והינה עוד דיון!

Digi Lista

New member
והינה עוד דיון!

אני שונאת לראות את הפורום במצב כזה(אני יודעת שיש מקומות יותר יבשים, אני חוששת שזה באמת מה שיקרה גם כאן!)ולכן אני אעלה עוד דיון שתיכננתי בעתיד כבר עכשיו! בפרק לפני האחרון בעונה הראשונה מראים את "הדיג´יגורלים הראשונים" כצללים, מי לדעתכם הם היו ומה היו ההרפתקאות והדיג´ימונים שלהם?... אני כול פעם שאני רואה את הפרק המדהים הזה יש לי הרגשה שאחד מהם זה אבא של מאט!(וטי.קיי...אל תהיו קטנוניים...) הוא פשוט התנהג כשהוא ראה את גאבומון באדישות כאילו זה לא מפתיע אותו בכלל כול העניין...בניגוד להורים האחרים שנבהלו לפחות בהתחלה... מה דעתכם?(כאן אגב אפשר ורצוי להשתולל עם הדימיון ולכתוב ה-מ-ו-ן! ואני אכניס הכול למאמרים)....

בסדר אז ככה...

זה הולך להיות מטורף משוגע והכל בגלל משחק סוני של דיג´ימון אז הנה זה בא: הצללים היו אבא של הנרי,אבא של טאקטו{שכמובן היה לו שיער כמו של טאי..} אמא של קנטה{אל תשאלו אותי למה...} אבא של מאט{שהיה דומה לו רק עם שיער חום..} ואבא של ריקה{אני לא אוהבת לקפח..} אבל כמובן שזה גם יכול להיות: ריו,טאקטו,סוזי,הנרי וריקה{למה שזה לא יהיה הם??אה??} וכמובן שזה גם יכול להיות: מאט,טאי,סורה,טי.קיי.,ואיזי שיצאו פעם אחת להרפתקאה מגניבה שממנה הם לא זוכרים כלום...וזה גם יכול להיות... דמהדווימון:סתמי ת´פה כבר קשקשת יותר מדי... אבל זה גם יכול להיות משהו שהיוצרים סתם תקעו כי היה להם משעמם...

Digi Lista

New member
היוצרים תקעו כי היה להם משעמם...

ככה אגב גם יצרו את הסדרה...פתאום ביום חורפי גשום במיוחד, אחרי שמאסו בניגון על שלישים וגזיזת הצמר מהכבשים החליטו האנשים(שבעתיד יקראו "האנשים הטובים"...)לעשות משהו אחר להפגת השעמום...והם ישבו וחשבו, שכבו וישבו,חשבו והלכו, קפצו ורקדו עד שלפתע עלה במוחם רעיון כביר- למה שלא נעשה תוכנית על מפלצות ,על תכונות אופי וניגודים, על עולמות אחרים וכמובן על גורל העולם!... וכך עשו...בהתחלה יצרו את טאי ומאט שבמקור נקראו אגב יוסיפון וג´פטו(זה מידע בלעדי!...)והחליטו לערוך מחקרים פסיכולוגים על התנהגויות שונות של בני אדם במצבים שונים תוך שימת דגש על הקיצוניות באופי,על ניגודים משלימים ועל מי באמת המנהיג. כדי להוסיף עניין יצרו היוצרים דמויות ביניים שוליות כמו איזי גאון המחשבים, סורה,מימי,ג´ו והוסיפו לשני הגיבורים הראשיים אחים קטנים שלפעמים מביאים דחף עז ללכת לרופא השיניים ולרופא רגיל כדי לאבחן סכרת. לצורך העניין עבדו היוצרים לפי כמה כללים מנחים+התבססות על מזלות ההורוסקופ(כמו שציינתי בעבר לכול דיג´יגורל לפחות מהעונה הראשונה אפשר להתאים בדיוק מזל...אם הייתי זוכרת איך קראתי להודעה הייתי שמה קישור...) הרגיל(לא הסיני...) וכמובן על מיתולוגיות ואגדות שונות ומשונות וכך חלפו הימים והסדרה הייתה מוכנה, היא תפסה תאוצה, זכתה להרבה מעריצים, דובבה לשפות שונות, צונזרה ע"י המעצמה החזקה בעולם וכו´... הכול נובע ולא לשכוח את זה לעולם- משעמום של היוצרים("האנשים הטובים"), אז שלא ירמו אותכם!

נכון!!!

ואז גם הם יצרו את משחקי הסוני וכל שאר הנלווים אליהם דרך אגב יש לי משחק מה זה מגניב של דיג´ימון שנלחמים ואת כאילו הדיג´יגורלית אבל לא רואים אותך ויש שם את הדמויות של העונות ה1-3 וזה ממש ממש יפה וכמובן שברגע שאת מנצחת אז נוספים לך דיג´ימונים שאת יכולה לבחור אותם אז יש תמונה של אימפמון אז זה אומר שאפשר "להשיג" אותו ואז אולי תקפצי לביקור ותוכלי להתמזג איתו דיגיטלית או משהו...אני בכל מקרה ניצחתי כבר עם טרירמון..{הוא כזה חמוד..} וכל פעם שהם צריכים לדיג´יגדול אז רואים את הדיג´יגורלים{מאמנים מה שתרצו..} והם אומרים לדיג´ימונים שלהם שדיג´יגדלו זו הפעם היחידה שמראים את המאמנים{או דיג´יגורלים..}.{די הרחבתי על המשחק אה??}

הממממ...

אולי אלה היו סאם, ג´ון, ג´ים, האחות הגדולה של יולי ששמה פרח מזיכרוני ועוד כמה... אני לא אתפלא אם גם ריו היה שם, הוא נדחף לכל מקום כמעט בסדרה
ויש חוץ מריו עוד כמה מאמנים אגדיים שאני לא יודע עליהם כמעט כלום אבל למי שיש את משחקי דיג´ימון וורלד אז המאמנים שמשחקים איתם אלה הם. נדמה לי שלאחד מהם קוראים הירו...אני אחפש תמונה אח"כ.

מדליק!!

ולא יפה לדבר ככה על ריו הוא יפגע... ריו:כבר נפגעתי... נו אבל לפעמים אתה באמת קצת קרצייה...אופס... ריו:אני לא!!!!! חוץ מזה אני אשמח אם לפחות תספר מה שאתה בקושי יודע עליהם כי אם אתה בקושי יודע אז אני לא יודעת כלום!!

Snake Bandage

New member
המממ... אז כדאי שאני לא אומר כלום..

אני לא ממש מחבבת את המאמן האגדי (עלק אגדי), בלשון המעטה... בקשר לילדים הראשונים... מצטערת לפוצץ לכם את הבועה, אבל חמשת הילדים הראשונים היה סתם מכשיר לתרום לעלילה. הכותבים הכניסו אותם כדי להמריץ את טאי והאחרים, כדי להראות להם שאם חבורת ילדים כמוהם נצחו מישהו כמו אפוקלימון לפניהם, אז גם הם יכולים לעשות את זה. רק שתדעו שטכנית, יוקיו אוקווה (היוצר של ארוקנימון ומומימון, להזכירכם) והירוקי הידה (אבא של קודי) היו הדיג´יגורלים הראשונים. חמשת הילדים שג´נאי סיפר עליהם לא היו הדיג´יגורלים הראשונים, אלא הדיג´יגורלים הראשונים שמצאו את דרבם לעולם הדיגיטלי.

Rocketshipper

New member
קודם כל.....

מניין לך לדעת שהם לא היו הרבה לפני אוקווה והירוקי? יכול להיות שהם היו שם עוד לפני שאוקווה והירוקי נולדו, לא נתנו זמן ספציפי של מתי הם היו. דבר שני- אפשר להגיד על כל דבר "אוי זה מקדם עלילה" ואז לא לחפש תאוריות, זה שטויות....הרי זה מה שעושה את זה יותר מעניין...

Rocketshipper

New member
המממ... היה לי תאוריה שלמה בנושא

אין סיכוי שזה נכון, אבל יש בזה נקודה למחשבה: ריו יכול לעבור בין מימדים וזמנים- לכן הוא היה גם בעולם של 01+02, וגם בטיימרס- למרות שהוא ודאי שייך במקור לטיימרס כי כל משפחתו שם. הוא היה שם עם קן, ב02, ואולי גם הוא גייס דיג´יגורלים לפני 01, והיה בין הדיג´יגורלים הראשוניים ביותר. העובדה שזה קרה הרבה הרבה לפני 02 לא מבטל את התאוריה בעיני כי כמו שאמרתי ריו מסוגל כנראה לעבור בין מימדים וזמנים , וכנראה הוסמך ע"י ג´נאי או משהו, מי יודע. יכול להיות שזה
אז נא להזהר: תאוריה נוספת היא: אמנם ראיתי רק 10 פרקים מהעונה הזו בערך, אפשר בנתיים לשער שהעולם של פרונטיר, התרחש בעצם לפני הזמן של 01+02, והדיג´יגורלים האלה, שיכלו להשתנות לדיג´ימונים הגנו על העולם הדיגיטלי בעצם, וזה מה שהפך אותם לאגדתיים כל כך.

Snake Bandage

New member
לא, לי, זה לא נכון. ../images/Emo58.gif

פרונטיר מתרחש ב-2002, וכזכור לך, גם העונה השנייה התרחשה ב-2002...

Rocketshipper

New member
אי אפשר לבטל את התאוריה לגמריי

קודם כל יכול להיות שזה 2002 לפני הספירה XD חחחחחחחחח ועכשיו ברצינות- לא זכור לי שהעונה השניה מתרחשת ב2002 o_O לא אמרו כזה דבר, אני לא זוכרת שנתנו תאריך ספציפי. אם כן: אני מבטלת את התאוריה של פרונטיר, זה היה סתם רעיון, אבל אל תגידי שהתאוריה של ריו לא מעניינת לפחות, עכשיו אנשים לא ירצו לקרא ;-;

Snake Bandage

New member
וחוץ מזה...

אני חושבת שיוקיו והירוקי היו הדיג´יגורלים הראשונים ובאו לפני החמישה המאוזכרים בעונה הראשונה כי הם לא נכנסו לעולם הדיגיטלי. לפי תיאוריה, כנראה הטכנולוגיה אז (סוף שנות השבעים-תחילת שנות השמונים) לא אפשרה לשניים להכנס לעולם הדיגיטלי, מה גם שאז לא היו דיג´יכלים. אני משערת שהחמישה שכן נכנסו הגיעו לעולם הדיגיטלי בסוף שנות השמונים-תחילת שנות התשעים, כשטכנולוגיה הייתה מספיק מפותחת ליצירת דיג´יכלים.

Digi Lista

New member
ואולי הטיימרס הם הראשונים?...

כי טכנית(ואני לא רוצה להתעסק בזה במיוחד...)הם הראשונים המציאותיים שבאמת נכנסו לעולם הדיגיטלי...כלומר לפי העונה השלישית עונות 1+2 הן רק תוכנית טלוויזיה...

Rocketshipper

New member
חחחחחחחחחחחחחח!! הגזמת!

קודם כל מי אמר שטכנולוגיה של העולם שלנו תקף לגבי העולם הדיגיטלי? מי קבע את זה בכלל? זה כבר תאוריה שלך, אני לא חושבת שזה נכון להגיד "שהם לא הדיג´יגורלים הראשוניים באמת" בגלל משהו כזה....

Digi Lista

New member
איזה קטעים איתכם!...../images/Emo6.gif

שקט,שקט,שקט ושקט ואני תוהה לאן כולם נעלמו...ופתאום דיון אחד ואופס אנשים מחליטים לצאת מהצללים
והאמת התיאוריה על העולם הדיגיטלי של פרונטייר נשמעת הגיונית- אחרי הכול יש שם גריימון וגרורומון עתיקים מה שיכול להביא להנחה שהם נוצרו לפני אלה שראינו בעונה הראשונה ורק בגלל זה הם נקראים עתיקים(אני יודעת את הסיבה לפי העונה עצמה, אני לא אהרוס לעצמי את התיאוריה עכשיו...). ולגביי פיצוץ הבועה- אני לא מתכוונת להסתמך רק על עובדות אלא יותר ללכת רחוק בכיוון של "בואו נחשוב בצורה יצירתית..."

Snake Bandage

New member
למה אתם חושבים שקראו לעונה השניה

Digimon Adventure 02? זה לא אומר שזו העונה השנייה. זה אומר שזה שנת 2002. לפני שפרונטיר יצא, כשפרסמו את העלילה הכללית, אמרו בפרוש שזה שנת 2002. הבגדים של הילדים והטכנולוגיה גם נראים כאילו שהשנה היא 2002.

Snake Bandage

New member
ואולי לפי העונה השלישית

שתי העונות הראשונות היא תוכנת טלוויזיה... למעשה, שתי העונות הראשונות הם יקום אמיתי, שונה מטיימרס. העובדה שבטיימרס זה תוכנית טלוויזיה היא צירוף מקרים בלבד. דרך אגב, טיימרס מתרחשת או בשנת 2001 או בשנת 2009, לפי לוחות שנה שראו בפרקים שונים.

N i f r e d i L

New member
העונה ה-1 היא ב 1999 אאל"ט

כי כשטאי חזר הביתה והסתכל בלוח שנה היה כתוב את זה.

Digi Lista

New member
נכון, אבל זה לא העניין...

הנקודה היא מהי באמת המציאות בדיג´ימון?איזו עונה מתרחשת במציאות עכשוויות? איזה עונה היא אמיתית?...ומיהם הצללים בעונה הראשונה...

למעלה