והינה משהו משלי..

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
והינה משהו משלי..

רשמתי אותו לפני הרבה זמן.. אבל זה עדיין שאר טרי בזיכרון
לך בעל המפתח לתשוקותיי.. אתה יושב מולי,מחייך יודע את מבוקשי.. אני מביטה בך,מהססת לרגע,אך חוזרת בי... רוצה,ויודעת שהלילה לא יהיה עוד לילה רגיל.. וזה מתחיל: אתה ניצמד אליי,מנשק את שפתי וממשיך לצוואר. אני מתחילה לקבל צמרמורת..מלטפת אותך,ונושקת לך.. אתה מתחיל להתחמם למגע ידי,אתה ממשיך לנשק.. אתה אוחז בשתי ידייך את החזה העצום שלי וממשש.. אתה מוריד את חולצתי,ונושק לחזה שלי.. אני מרגישה תזוזות חזקות,ממששת את איברך.. לפני שאתה פושט את המיכנס,אני מורידה את החזיה.. ולנגד עינך אתה מגלה,זוג שדיים שממתינות למגע.. אתה מתחיל לגעת בהם,ללוש אותם כמו בצק.. מלקק את הפיטמות,ויונק מהם כתינוק שיונק מאימו.. אני מורידה לך את המיכנס,ורואה את איבר מינך, זקוף וזקור ממתין לעינוג מושלם,ממתין לי.. אתה מוריד את התחתונים,ואני מתחילה ללק אותו לאט.. ולמשש אותו,הוא כ``כ יפה,אני רואה איך שאתה נהנה מהמגע.. אני מוצצת לך בעדינות,ומכניסה את כולו אל תוך פי.. אתה גונח,ואני ממשיכה במהירות,נותנת לך להנות.. אתה מתפתל,רועד,צועק,``עוד,עוד``,ואני ממשיכה.. אני חשה ברעד,בסיום,את כל כולי נותנת,ממשיכה... אתה גומר...שוכב מעולף,לא זז... אתה מתאושש,אתה מתחיל ללק לי,ומרגיש את הרטיבות.. הלשון שלך חודרת עמוק,מלקקת,נעצרת,וממשיכה למעלה.. אני נמסה,כולי רטובה,אני גונחת..נהנת מהמגע.. אתה ממשיך ללקק במהירות,מרגיש את גופי רועד בעוצמה.. אוי,זה היה ניפלא..שוכבת על המיטה ללא תזוזה.. מימשנו דבר כ``כ ניפלא, תשוקה אדירה,ללא שליטה. תודה לך על לילה ניפלא.. אתה בעל המפתח לתשוקתי המופלאה..

coccix

New member
את גדולה....

זה היה כזה גדול ונעים.... חוויתי דברים שלא חוויתי מקודם...... תתני לי להנות מעוד חוויה שלך משהו אולי עם שליטה מלכות משהו כזה

*g99

New member
ממממ מעניין מה חווית..../images/Emo13.gif

לאט לאט..אני לא רוצה להכביד.. אני ארשום עוד..אבל סבלנות.. לגבי מלכות,אני לא חושבת..זה לא עושה לי את זה,אז לא ניראה לי.. אבל אל דאגה,יש לי מה לרשום

יאצפן

New member
והנה משהו../images/Emo117.gif

אוי אפה שמתי את המפתח? שתהיה לך שנה טובה, מתוקה , וכחולה,

*g99

New member
יאצפן,

המפתח נימצא ב...
שנה מתוקה ומענגת לך ולכולם.. והכי חשוב,כחולללל..

יאצפן

New member
יאצפן../images/Emo117.gif

לך וגם לכחולה , שנה טובה, ושמירת קשר ,

למעלה