נחיה ונראה
R RTur New member 11/9/10 #37 היי היי.. שאני לא אצטרך להודיע עלייך לתפוז זה לא מצחיק, לא להגיד דברים כאלה
R RTur New member 11/9/10 #39 באמת, לא להגיד דברים כאלה חח וכן, אם אני רואה הודעות של אנשים עם חשד לנטיות אובדניות בפורום אני אמור לדווח אז אל תגידי את זה אפילו בצחוק
באמת, לא להגיד דברים כאלה חח וכן, אם אני רואה הודעות של אנשים עם חשד לנטיות אובדניות בפורום אני אמור לדווח אז אל תגידי את זה אפילו בצחוק
ד דיאנה דדון New member 11/9/10 #40 חחחח../images/Emo6.gif טוב אז ארתור ... אם אתה עוקף אותי בהועות אני יחייה באושר ובעושר ועם אני יעקוף אותך אני יחייה בעוד יותר באוושר ! חוץ מזה אם אתה כל כך דואג אז תפרוש ותן לי לעקוף אותך חחחחחחחחחחח XD ומה אתה לוקח קשה זה היה בצחוק
חחחח../images/Emo6.gif טוב אז ארתור ... אם אתה עוקף אותי בהועות אני יחייה באושר ובעושר ועם אני יעקוף אותך אני יחייה בעוד יותר באוושר ! חוץ מזה אם אתה כל כך דואג אז תפרוש ותן לי לעקוף אותך חחחחחחחחחחח XD ומה אתה לוקח קשה זה היה בצחוק
ד דיאנה דדון New member 12/9/10 #50 חחח הומור אתה מכיר?תכירו נעים מאוד!! לא באמת חשבת שאני יכנס לדיכאון נכון חחחחח אתה מצחיק!