והילד הזה הוא אני

והילד הזה הוא אני

שלום לכולם..אני לא יודעת אם זה המקום הכי מתאים לשאול בו אבל אני מניחה שכאן יעזרו לי... אני מחפשת את השמות של הספרים בסידרה של יהודה אטלס "והילד הזה הוא אני"! בינתיים יש לי... "והילד הזה הוא אני" "גם הילד הזה הוא אני" הילדה שאני אוהב" "אני רוצה שפתאום" "ורק אני לא" מישהו מכיר עוד?? תודה!

דוסטו

New member
לא יודע למה אני עושה עבורך

מה שכל גולש מתחיל יכול לעשות. למשל: אתר 'מיתוס' (במידה ולא ברור -חנות על הרשת): http://www.mitos.co.il/Book/BookSearchResults.asp?Page=0

עזבי את מיתוס

אם את מעוניינת לקנות את הספרים נסי את אתר השוואת המחירים של www.zap.co.il ותראי בעצמך שמיתוס הוא אחד מהאתרים היקרים ברשת.

הבנתי את זה

פשוט כשאתה מכוון למיתוס יכול להווצר הרושם שאתה ממליץ על האתר גם לקנייה, גם אם התכוונת לזה וגם אם לא.

דוסטו

New member
אני לא ממליץ על קניה ברשת

אחרי שנתתי לאמזון את מספר הקרדיט-קארד שלי ואח"כ חייבו אותי על אתרים פורנוגרפיים - אני לא קונה ברשת. לא חשוב כמה ההנחה. (ולא -לא השתמשתי בכרטיס לאתרי פורנו. אני לא משלם על מה שאני יכול לקבל בחינם - אם את יורדת לי לסוף דעתי)

אותי חייבו על טיול לפטגוניה

כולל ציוד. בטח עשו חיים משוגעים ב-15000 ש"ח. מאז אני תמיד מוסרת את המספר בטלפון ועד עכשיו לא היו בעיות...

דוסטו

New member
נו פאטגוניה זה משהו ספציאל.

טיול לפאטגוניה - ישר אני מתחיל להרטיב. אבל אתרי פורנו - לא מזיז לי בכלל.

גם לי זה קרה

אבל לא ידעתי מאיפה כי קניתי מספר דברים דרך הרשת... אבל בשיחה עם ויזה הסתבר לי שלרמות ממש לא צרכים שתקנה ברשת. במקרה שלי השם החתום לא היה לשי ואפילו את זה הם לא בדקו. ענת

דוסטו

New member
טוב לא יצא.

בקיצור ולהבא: כנסי לwww.mitos.co.il הקליקי על ספרים. בצד, לשנות משם ספר לשם מחבר והקלד את שם הסופר. והנה אברקדברה המידע מגיע. שם המוצר מספר יהודה אטלס והילד הזה הוא אני 1 יהודה אטלס גם הילד הזה הוא אני 2 יהודה אטלס אני רוצה שפתאום 3 יהודה אטלס ורק אני לא 4 יהודה אטלס ספורים שאהבתי 5 יהודה אטלס הילדה שאני אוהב 6 יהודה אטלס סימן שאני גדול 7 יהודה אטלס סיפורים מפולפלים לקטנים ולגדולים - האיש הכי חשוב בעולם 8 יהודה אטלס סיפורים מפולפלים לקטנים ולגדולים - האישה שאהבה חביתות 9 יהודה אטלס סיפורים מפולפלים לקטנים ולגדולים-מעשה באדם שהיה עולה בהר 10 יהודה אטלס סיפורים מפולפלים לקטנים ולגדולים - כבודו במקומו 11 יהודה אטלס הטוחן, הבן והחמור-סיפורים מפולפלים 12 יהודה אטלס, יעל משאלי כל אחד והמשפחה שלו 13

תודה אבל...

לא כל ספר של יהודה אטלס הוא חלק מהסדרה של "והילד הזה הוא אני"...חיפוש גם אני יכולה לעשות אבל קיויתי שיעזרו לי כאן בשמות של הסידרה... בכל מקרה תודה על ההעזרה וההמלצות...

למעלה