והיום נשברתי.....

seaגל

New member
והיום נשברתי.....

מותר להשבר? מותר למצוא נחמה פעם ב....בכוס הכחולה עם טיפת אלכוהול? אני יודעת שלא אבל היום נשברתי....

ה מוזה

New member
נשברים

אוספים את הרסיסים וקמים מחדש ויש בך את הכוחות לשבור את הכוס ולאסוף את עצמך מחדש כן,זה קשה , זה שוחק וכל נפילה נראית כתהום אבל עם יד מושטת שאינה שופטת אפשר מחדש לטפס את ההר יש לך את היד שלי כאן

seaגל

New member
במקום

להצטער המשכתי המשכתי כאילו אין מחר המשכתי כי אני לא רוצה שיהיה מחר רוצה שהזמן יעמוד מלכת... אוף קובי איך עשית את זה תגלה לי איך?

ה מוזה

New member
במקום

להצטער תסלחי לך על נפילות,תהומות,חולשות.. מי זה קובי ?

seaגל

New member
לסלוח

יבוא יום ואני אסלח לעצמי על כל המחשבות שבראש שלי.... קובי היה ילד אמיץ ילד פחדן ילד טיפש קובי היה ילד שהלך לאיבוד בעולם קובי היה ילד של אף אחד קובי נפל אל הסם קובי הלך הרבה זמן על חבל דק קובי שם קץ לחייו.... ואני הייתי שם אתמול במקום שהוא סיים את הכל הרסו את המבנה הנטוש בו הוא נמצא ובנו בית פייס מפואר ישבתי שם בהרצאה וכל מה שיכולתי להרגיש זה את קובי שם.....

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

27 באוגוסט ובחרת בחיים "היה הכרחי לשנות את דפוס החיים של ההרס עצמי." התמכרות פעילה היא התאבדות איטית. כל אחד מאתנו היה קרוב למוות בכל פעם שהשתמש. גם צורת החיים שלנו סיכנה אותנו. חייו של מכור שווים מעט מאוד עם כל יום שעובר, עם כל מנה. בהחלמה, אנו משנים את דפוסי ההתנהגות. ראשית כל, אנו מפסיקים להשתמש. הניקיון הוא ההתחלה של המסע שלנו אל החיים. אבל ההרס-העצמי שלנו הוא עמוק יותר מהשימוש שלנו. אפילו בהחלמה, אנו עדיין עלולים להתייחס אל עצמנו כאילו אנו חסרי-ערך. כשאנו מתייחסים אל עצמנו לא טוב, אנו מרגישים רע. וכשאנו מרגישים רע, אנו מחפשים הקלה - אולי אפילו בפתרון הישן שלנו, הסם. בחירה בהחלמה היא בחירה בחיים. אנו מחליטים כל יום שאנו רוצים לחיות ולהיות חופשיים. בכל פעם שאנו נמנעים מפעולה של הרס-עצמי, אנו בוחרים בהחלמה. רק להיום: אבחר בחיים על-ידי בחירה בהחלמה. אני אדאג לעצמי.

OA ענת

New member
להיום של OA ל27 לאוגוסט

לכל אדם הזכות להיות מוערך לפי שעתו הטובה ביותר. רלף וולדו אמרסון. האם אני מעריך את עצמי ואחרים לפי התכונות והמעשים הטובים ביותר שלנו – לפי הזמנים הללו שבו אנו מבורכים בחסד האל, כשאנו מתרוממים לגבהים של אומץ וחוסר אנוכיות הרבה מעבר לצפיות שלנו? או האם שגיאה אחת מבטלת את הרגעים ההם? מעלות האופי שלנו היו אתנו תמיד, למרות שלעתים תכופות מידי הם נעשים מטושטשים בעקבות הפחדים וחוסר הבטחון של חיים עם אובססיה. השחרור מאכילת יתר כפייתית, מרשה לי להיות את האדם שאני רוצה להיות, במשך חלק גדול יותר מהזמן. ככל שאני חי בצורה זו תקופה ארוכה יותר, כך נעשים רבים יותר גם "הרגעים הטובים שלי". להיום: אני מזכיר לעצמי, את התכונות הרבות הטובות והרגעים הטובים ביותר שלי – של משפחתי חברי ועמיתי.

sגל היקרה,כל כך מבינה אותך ../images/Emo4.gif

כל כך יודעת מאיפה את מדברת מאיפה המעידה שוב פעם איך נשברים מהריח, המחשבות שכל היום סובבות את עצמינו רק על אלכוהול מהתאוה הזאת, מהרצון לתפוס איזה סוטול מהמרירות שמנסים להשכיח מהכאב של החיים של היום יום של העכשיו מותר להשבר כן אמת.. אבל אני איתך שולחת לך את הברכה שלי לפעמים הבאות של נקיון משתיה. בהצלחה נשמה.

למעלה