והיום נלמד מעט סינית שימושית
מ מ י ס ט ר גונס New member 29/6/14 #3 מעניין... בכל זאת מדובר על מיליארד סינים מה שאומר שיש בערך חצי מליארד סיניות אולי שווה ללמוד סינית ולנסות למצוא אהבת אמת בסין ?
מעניין... בכל זאת מדובר על מיליארד סינים מה שאומר שיש בערך חצי מליארד סיניות אולי שווה ללמוד סינית ולנסות למצוא אהבת אמת בסין ?
א איש עם מסיכה New member 29/6/14 #10 לדעתי אין אפילו סינית אחת שמסוגלת לעשות גרון עמוק אני מוותר עליהן לטובתך ולחיפושי אהבת אמת !
א איש עם מסיכה New member 29/6/14 #15 לא יודע א. אני לא אוהב מטוסים - הפרשי הלחצים עושים לי לא טוב לזקפה ב. הן נורא צורות הסיניות - לא בטוח שהן יכילו את כל ה5.5 ס"מ שלי ג. אני משאיר קצת שווקים להתפתח אליהם במקרה חירום, לא צריך לשרוף את כל האופציות כבר עכשיו
לא יודע א. אני לא אוהב מטוסים - הפרשי הלחצים עושים לי לא טוב לזקפה ב. הן נורא צורות הסיניות - לא בטוח שהן יכילו את כל ה5.5 ס"מ שלי ג. אני משאיר קצת שווקים להתפתח אליהם במקרה חירום, לא צריך לשרוף את כל האופציות כבר עכשיו
ס סטנגה Joe New member 29/6/14 #19 ג'ונסי ואנוכי מודים לך שאתה מותיר לנו את הזירה שאנגחאי HERE WE CUM!
א איש עם מסיכה New member 29/6/14 #21 ממליץ להצטייד במתרגמת, כי עברית זה קלי קלות לעומת סינית אלא אם כן אתה סוג של טריניטי ודיר-באלק אתם לא שולחים גלוייה או משהו !
ממליץ להצטייד במתרגמת, כי עברית זה קלי קלות לעומת סינית אלא אם כן אתה סוג של טריניטי ודיר-באלק אתם לא שולחים גלוייה או משהו !
ס סטנגה Joe New member 29/6/14 #23 קיבלתי נמצא לנו איזו מתורגמנית יפיפיה כי אני בקושי במבינו. ואל דאגה ... נשלח ,נשלח
מ מ י ס ט ר גונס New member 29/6/14 #26 תודה, אתה חבר אמיתי למרות שיש סתירה במה שכתבת. מצד אחד אתה אומר שמוותר על הסיניות לטובתי ומצד שני אומר שאתה מוותר בשל חוסר יכולתן לעשות גרון עמוק...
תודה, אתה חבר אמיתי למרות שיש סתירה במה שכתבת. מצד אחד אתה אומר שמוותר על הסיניות לטובתי ומצד שני אומר שאתה מוותר בשל חוסר יכולתן לעשות גרון עמוק...