והיום דסי דרעי התחילה לתקוע,,,

a-s-inv

New member
והיום דסי דרעי התחילה לתקוע,,,

את הסכין בגבו של המיעוט השולט היכונו שמנים משומנים לא לעולם חוסן עם ישראל שמע ראה חווה ויכריע אתה יודע מתי אלוני ידידי? תחשוב

אלוני.

New member
ימים יגידו

לגבי דסי , חבל שאבא שלה לא השכיל להפעיל את השכל שיש לו - ומזה יש לו והרבה . השימוש הציני שהוא עשה בבת שלו היה מיותר. לראות גבר בגילו מסתתר מאחורי שמלת הבת שלו , עצוב. לעצם יום ההכרעה , אני חוזר על דעתי - ועל החלק שאמרתי לך בטלפון נוותר כאן , כוחה של ש``ס יירד בבחירות הקרובות בכחמישה מנדטים ויעבור לליכוד ואילו בטווח הארוך יותר ש``ס תתפורר לגמרי . גם אם יש אמת כלשהי בטענות המועלות על ידי אנשי ש``ס ( ונציג מהמפד``ל שמייצג אותם כאן ) השימוש הציני שאריה דרעי עושה בטענות הללו נועדו אך ורק לטובתו . ברור גם לי שאריה דרעי יחזור לפוליטיקה כדמות-על בעולם שהוא מסתובב בו , אני במקום אלי ישי הייתי קונה כבר בית נופש ... יאללה שתהיה שנה טובה לכל הילדים.

תפוח בדבש ב-אומן חארם על דסי

שנים נוהג אבא דרעי להעלם מביתו ערב ראש השנה ולבלות בסבבה עם השאבאב ב-אומן הרחק מכאן. שנים חולמת דסי לאכול תפוח בדבש ואף אחד לא לוקח אותה לאומן. והפעם הפתעה. דסי תוכל לבקר את אביה בארץ בית החבושים ואפילו לאכול עימו פרות בדבש - תפוחים וחבושים וכל מיני מתוקים. מי שהכניס את דמעות הילדה סופו שיטבע בהן. רק ראש חולני כמו אורי זוהר שחבר אל משתמשי התורה יכול לקומם כל מאמין. לא סכינים מסתובבות אלא תפוחים רקובים שותיר אבר אריה דרעי לדסי ולבני ביתו ולכל עם ישראל. די ! רד מהבמה ! למד תורה ותכפר עלינו ועליך ועל כל ישראל.

תפוח בדבש ב-אומן חארם על דסי

שנים נוהג אבא דרעי להעלם מביתו ערב ראש השנה ולבלות בסבבה עם השאבאב ב-אומן הרחק מכאן. שנים חולמת דסי לאכול תפוח בדבש ואף אחד לא לוקח אותה לאומן. והפעם הפתעה. דסי תוכל לבקר את אביה בארץ בית החבושים ואפילו לאכול עימו פרות בדבש - תפוחים וחבושים וכל מיני מתוקים. מי שהכניס את דמעות הילדה סופו שיטבע בהן. רק ראש חולני כמו אורי זוהר שחבר אל משתמשי התורה יכול לקומם כל מאמין. לא סכינים מסתובבות אלא תפוחים רקובים שותיר אבר אריה דרעי לדסי ולבני ביתו ולכל עם ישראל. די ! רד מהבמה ! למד תורה ותכפר עלינו ועליך ועל כל ישראל.

למעלה