והיה חלום כל כך טוב...

• פותח הנושא Pollo
  • פורסם בתאריך

Pollo

New member
והיה חלום כל כך טוב...

למה אני מתעורר? ריח המיצים שלך חודר את אפי. אני עדיין מטושטש ולא בדיוק יודע איפה אני נמצא. רגע. הערכת מצב. הריח המתוק, החם, החזק שלך באפי אני מתקשח. אני פותח עיניים, רואה את פלחי ישבנך פרודים מול עיני ואת שפתייך נפוחות. מבט למטה מגלה לי את ידך אוחזת בבסיס בעוצמה ואת הפה המדהים שלך עולה ויורד. אני צמא. פי נשלח אל שפתייך ומלקק. עם קצה הלשון. מגרה. נוגע לא נוגע. מלמטה למעלה. השושנה שלך פועמת. נפתחת ונסגרת ומתחננת. אצבע נשלחת לליטופים חודרניים. הלשון ממשיכה ללקק את השפתיים ועכשיו מפרידה אותן ובבת אחת צוללת אל תוך תוכך. עמוק. את גונחת וזה מעביר בי רטט לאורך כל הגוף. והטעם... ממממממממ הלשון שלי משתוללת. קדימה ואחורה. לצדדים. למעלה ולמטה. לא מרפה. לא נחה. אצבע נעה לכיוון כפתור התאווה שלך. נוגעת ונרטבת מסביב אך לא בו עצמו. עם האגן את מנסה לגרום לי לגעת בו אבל אני לא אתן לך לגמור כ"כ מהר. סיבובים מהירים סביב הכפתור הקשה שהולך וגדל. אצבע קלה ומהירה. הלשון משתוללת בתוכך ללא מעצורים והאגודל שלי כבר מתחיל ללחוץ אץ דרכו פנימה. את ראשך עולה מעלה, עוזב אותי ואני יודע שכבר איבדת שליטה. אני נע עם הלשון ועם האצבעות מהר יותר ויותר. יותר חזק, יותר מהר לקול גניחותייך. אני לא רוצה שייגמר. מושך אותך עד קצה גבול היכולת. נוגע לא נוגע. מלטף. משתולל. יותר מהר. יותר עמוק. יותר חזק. ועכשיו בלחיצה על הדגדגן שלך אני סוחט עוד גניחה ועוד התכווצות. אני משפשף אותו בעדינות ובמהירות. יותר מהר. יותר מהר. את זועקת. מתחננת. בבקשההה... ובפיצוץ אחד את גומרת. פיצוץ שנמשך נצח. משאיר אותי טובע במיצים שלך ואותך מוטלת על המיטה. מתנשפת. מתכוננת לסיבוב הבא...

למעלה