והיה אם יוסגר או יילכד בין-לאדן

nightbird

New member
והיה אם יוסגר או יילכד בין-לאדן

יקומו עשרה בין-לאדנים אחרים. מרדף אישי אחרי בין-לאדן הוא כמו נסיון לרפא איידס עם אקמול. אין מנוס מחיסול משטרי הטרור. אם המערב לא יקום עכשיו וידביר את המשטרים באירן, אפגניסטן, עירק ושאר מדינות-המחבלים, יבוא הקץ על הציוויליזציה כפי שאנו מכירים אותה היום. כמו שבזמנו נעשתה פעולה מקיפה ונמרצת נגד בסיסי הפיראטים וחוסלה הפיראטיות בימים, כך יש לחסל - עכשיו, לא לחכות, עכשיו - את קיני הטרור בכל העולם. או לחפש כוכב אחר לחיות בו.

אלי.

New member
זה בתיאוריה

(איתה אני מסכים), אבל בפועל, כבר עשר שנים (!) "מחסלים" מדינה אחת מתוך הרשימה שלך - ולא יוצא מזה כלום. נשארנו עם האופציה השניה - כמה עולה דונם על הירח ?

אלוני.

New member
יא ירח יא ירח

אתה יודע כמה יגבו חברות הסלולאר על זמן אוויר בירח ??

אלי.

New member
בעידן ה-GSM ?

חוץ מזה אנחנו, השמאל המרחף, הולכים לעשות "בוננזה" - נוכל להתחיל לספק שירותי לווין ...

אלי.

New member
אז זהו, שסלקום לא מגיע עד לשם ...

כי אחרי הנסיון של כרמי גילון, יעקב פרי לא מתכוון לצאת מהארץ
, ועל "פלא-פון נקסט תמיד מחובר" אין טעם להרחיב את הדיבור ...

אלוני.

New member
אלי אלי

שלא יתחבר לעולם באתר הזה אנחנו מדברים בשיבחה של פלא-פון נקסט ועל גו נקסט רק מחמאות יש לנו

resh0

New member
יש הבדל בין "מחסלים" למחסלים באמת.

הפיגוע המזוויע הוא הטריגר לעבור שמיטת "חיסול" לחיסול באמת. מטוב שעה אחת קודם. אז איך מתחילים??? ראשית, הטיפול בהסתה: ארה"ב תהיה המדינה שתעמוד בראש קואליציה שתקבל עליה קריטריונים ברורים הקובעים מהי הסתה. ארה"ב תקבע גם את דרך הטיפול בכל אחד שיעמוד בקריטריונים הללו. אם זה מתבצע במוסד, יש לסגור מייד את המוסד. אם זה מתבצע ע"י בודדים, יש לעצור ולהביא למשפט את הבודדים. אם זה מתבצע ע"י קבוצה/מדינה, יש לראות בה כאוייב ולפגוע בה בכוח צבאי. שנית, הטיפול בשהאיד: כל שהאיד ייקבר בעור חזיר לאחר שתמונתו זאת תוצג ללא הרף בכלי התקשורת. כל הלוויה מפוארת שתערך לאחד כזה, עם תהלוכות ו"פרצי שמחה", להפציץ מהאוויר!!!! ללא רחמים. כך יקשה על קיצוני האיסלם לשכנע ב"כדאיות המוות". שלישית, הפרדת אוכלוסיות (קשור ספציפית לישראל): טרינספורם של פלשתינאי ישראל אל שטח מוגדר ומגודר בתחום הראשות הפלשתינית. פלשתינאי ישראל הם עם אחר, עם שעויין את ישראל, עם שמסייע ונותן מחסה לטרור, עם שמגדל טרוריסטים גם מקרבו. הגיע הזמן להפרד מהפלשתינים לשלום!!!! על ישראל להעביר לשפת המעשה את דבריו החשובים של נשיא ארה"ב: "אמריקה לא תבחין בין המפגעים לבין אלו שנתנו ונותנים להם מחסה". כאשר נשיא ארה"ב אומר משפט כזה, יש לישראל הרשעה בלתי חוזרת לחסל את כל תשתית הטרור הפלשתינית, גם אם תפגע אוכלוסיה אזרחית. לעולם לא יכון שלום!!! לא בישראל ולא בעולם, כל עוד הטרור הפונדמנטליסטי האיסלמי ימשיך להתקיים. הבסיס לכל סדר אזרוי/עולמי חדש, צריך להיות התאגדותן של מדינות מערביות עד לחיסול תשתית הטרור וההסתה לחלוטין. יקח חודש? חודשיים? שנה? שנתיים??? אין ברירה!!!! לא נתחמק מביצועה של העבודה הזאת!!! ככל שנתעכב, העבודה תהיה קשה וארוכה יותר ומספר הקורבנות יהיה רב יותר.

אלי.

New member
עדיין בגדר תיאוריה

הפסקה הראשונה מקובלת, אם כי ארה"ב לא תחליט לבד - היא תהיה ראשונה בין שווים. לגבי הפסקה השניה (עור החזיר) - טרוריזם שניזון מדת הוא דבר שהגיון לא פועל עליו. במילים אחרות - עור חזיר או "אור החיים" - תמיד ימצאו חכמי הדת איזו התפלפלות שתאפשר להתאבד למרות העונש. על הפגזות של אזרחים בתהלוכות "שמחה", "אבל", "לוויות" - אין מה לדבר. זה טוב לכהנא, לא לארה"ב (וראינו לאן זה הביא את כהנא). ולגבי הפסקה השלישית - קיבלנו את התשובה מארה"ב: "פאואל מאיץ בפרס וערפאת להפגש ...". וזה היה אחרי הפיגוע בתאומים. ובכדי שנבין - פאואל ובוש לא רואים בפלשתינאים אחראים או שותפים למה שקרה במנהטן, ולכן סיוע מהם בעניין - לא נקבל. ואני חוזר על מילתי - תיאוריה: עירק לא מחוסלת למרות היותה תומכת בטרור עולמי ולמרות היותה בעימות חזיתי עם ארה"ב. המצב הזה קורה, בין היתר, בגלל כמה מדינות אירופאיות. מעבר לעירק, בין-לאדן על הכוונת של האמריקאים כבר שנים - ותראה מה יצא מזה.

resh0

New member
קרה משהו!!!! ולכן דברים ישתנו.

אמת שתמיד תמצא הדרך למצוא איזה מתאבד, למרות הכל. אבל... כאשר המוות יהיה בזוי, כאשר לא תערך הלוויה מפוארת מהחשש להפצצה מהאוויר, יקשה מאוד למצוא את המתאבדים הפוטנציאליים וכמובן מספרם ואיתם גם מספר הנפגעים. כאשר בלוויות צועדים אנשים חמושים שיורים באוויר, כאשר מושמעים שם דברי הסתה, הם בני מוות!!!!!! זה השינוי! לא עוד התעלמות, לא עוד הבלגה, לא עוד איפוק. מסית קטן אם לא מטופל בזמן, הופך למסית גדול! מתוכם יוצאים הטרוריסטים הגדולים. פעם אחת יופצצו מהאוויר, תפסקנה תהלוכות האבל מסוג זה. אנחנו נקבע להם, לא הם יקבעו לנו. לא נעמוד מין הסתם לנוכח ההסתה שבסופו של דבר תביא את המפגע לקטוע אצלנו חיים. שינוי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון שפאוול מאיץ בעראפת ופרס להפגש, אבל שנינו מבינים לעראפת כבר לא יוכל לתמרן. בעצם, עראפת היה מאוד רוצה להתחמק ממפגש בימים אלו... תהיה פגישה, יושגו הסכמות להפסקת אש ללא תנאים, טוב! לא תהיה פגישה, עראפת לא יפסיק את האש, אז... "לא יהיה הבדל בין המפגעים לבין אלו שנותנים להם מחסה"... כל ילד מבין את זה. ארה"ב מודעת לעובדה כי עליה יהיה לטפל בכל הטרור הפונמנטליסיטי האיסלאמי, אם לא, לא ירחק היום מעוד פיגועים... ממלכת הטרור מצויה כאן לידנו!!!! כמובן בארה"ב תעדיף שעראפת יטפל בטרור זה כפי שהתחייב בהסכם, בדומה למעשיה של מצריים בנושא, אבל אם לא עראפת, אז העולם החופשי יטפל בפלשתינים ועוד איך יטפל!! כללי המשחק ישתנו ואני מאמין כי מעתה הלחימה כנגד עיראק וכל משטר מייצר טרור, יהיה קשוח הרבה יותר. לא עוד פוליטיקלי קורקט, כדי לשמור על יציבות שתאפשר לכסף לזרום בארה"ב, לא עוד אקטים של מדינה שבעה ושמנה. זה יהיה מאסיבי, זה יהיה קיצוני, זה יהיה סיום הבעיה, עבודה טובה כמו שהאמריקאים יודעים לעשות כשהם רוצים. והם רוצים.

אלי.

New member
נתחיל מהסוף - האמריקאים רוצים.

רק שאיך שהדברים נראים מאז הפיגוע ועד עכשיו - הם לא קופצים לעשות את זה: הם מקימים "קואליציה לחיסול הטרור", הם מחפשים אשמים ומשתפי-פעולה בתוך ארה"ב, ובכללי - הם מנסים לגייס את דעת הקהל העולמית לטובתם, ולוודא שזה יחזיק הרבה זמן - והכל בכדי לא לחזור על בזיון עירק, שבו הם מכריזים על סנקציות עולמיות כלפי מדינה, בעוד צרפת וגרמניה (ועוד כמה אחרות) מתנהגות "עסקים כרגיל" עם אותה מדינה. במילים אחרות - מה שאנחנו חושבים שמותר להם, לאור מעמדם בעולם ובעיקר אחרי "התאומים" - לא כ"כ מותר להם, וגם הם יודעים זאת. בעניין ערפאת - אתה צודק: אין לו מה למכור, ולכן הוא ינסה להמנע מפגישה. מצד שני, אם תהיה פגישה, ונניח גם שתהיה הפסקת אש אמיתית - ישבו שני הצדדים וישוחחו "שלום", מנקודת פתיחה של החזרת 96% מהשטחים. נראה לך שמישהו בממשלה (חוץ מפרס) רוצה בכלל להתחיל מו"מ כזה ? ואנחנו יכולים לצעוק מהיום ועד מחרתיים שזה לא יהיה כך - זה יהיה כך, כי זה נעצר כך. אז שרון ינשוך שפתיים, וימשיך את המדיניות שהוא לא אוהב, וגם הימין לא אוהב. מה חדש ? וחוץ מזה, בעקרון אני מסכים ששום דבר לא יחזור להיות מה שהיה, אבל קשה לראות את הטרור העולמי מתחסל בעתיד הקרוב ולכן, עם כל הכבוד לרצונות שלנו - מהצהרות וקואליציות לא תבוא הישועה.

resh0

New member
כרגע ארה"ב עסוקה בדברים אחרים...

אין להם תורת לחימה ואין להם "יעדים מאושרים לתקיפה", כפי שהקבינט מאשר לצבא. הם פועלים במקביל: הצלת חיים מניעת פיגועים מתוכננים נוספים תפיסת בטחון חדשה והשבת אמון הציבור במערכת חקירה שתוכיח את האחראי מקום המצאו של האחראי נותני החסות לאחראי. לאחר איסוף הנתונים, תיגש ארה"ב לפעולה והפעולה תהיה קשה! הם לא צריכים לגבש קואליציה! הם מודיעים שמוקמת הקואליציה ומי שמצטרף, מצטרף. אין מו"ם שיקבעו את ייעדי הקואליציה... אני בדיעה כי יעד הקואליציה יהיה אחד ויחיד! חיסול הטרור הפונדמנטליסטי האיסלמי. כפי שאני מכיר את דרכי פעולתם של האמריקאים "כשהם רוצים", זה יהיה התסריט: ראשית, קביעת היעד. שנית, קביעה שהיעד יושג ללא פשרות. שלישית: קביעת הדרך להשגת היעד רביעית: ביצוע מדוקדק של התכנית. "מטרה, דרך, פעולה". כך נוהגים האמריקאים כשהם רוצים והם רוצים. אם תהיה פגישה ואם עראפת יפסיק את האש ללא תנאים, כי אז כולנו נרוויח. בקשר לחידוש המו"ם: תשכח מזה! המו"ם יהיה שונה מאוד במהותו ואפילו אם שרון ירצה מאוד להכנע כמעשי ברק (מה שבאמת לא עולה על הדעת, בטח על-פי המציאות החדשה שנוצרה), אני בספק אם שאון ימצא רוב בכנסת אפילו להעברתו של אחוזון בודד לראשות הטרוריסט. בתנאים החדשים יוכל שרון להגיד לעראפת: "מה שיש, זה מה שיישאר! כדור אחד שלך ואז..."לא נראה הבדל בין המפגעים לבין אלו שנותנים להם חסות"". במילים אחרות: יש היום לשרון את כל הכלים לדחוף את עראפת לאחת מ 2 הנישות שמעמידות את ישראל על גל הצלחה: 1. עראפת ייאלץ להלחם כנגד תשתית הטרור וההסתה "בלי בג"ץ ובלי בצלם... (כמו שהמצרים עושים). 2. עראפת יהפוך לבן בריתו של בינלאדן ואז..."לא נראה הבדל בין המפגעים לבין אלו שנותנים להם חסות". נראה לך ששרון לא ינצל את ההזדמנות? הגיע הזמן שגם אתה תשלים עם העובדה הפשוטה: אין רוב בעם (וגם לא צפוי להיות כזה) לכניעה לעראפת. אין רוב בכנסת וגם לא צפוי להיות לאישור הסכם כניעה לעראפת. עראפת לא יסכים לקבל פחות מאשר הציע לו ברק, בטח לא הקמצוץ שיציע לו שרון. שנינו מבינים איפה שאין שום תוחלת למו"ם מדיני בתנאים הנוכחיים. הנושא היחיד שישאר, זה הטרור! יפסיק עראפת את הטרור? מעולה. לא יפסיק? אז אנחנו נהיה רשאים להפסיק, בלי רחמים. נראה לי שבתנאים הנוכחיים יבין עראפת כי האופציה הטובה ביותר עבורו היא להסתפק במה שיש לו בהסכם קבע, רק להסכם כזה יש סיכוי שיימצא רוב בכנסת. אם לא יסתפק, יישאר בלי כלום וכל עבודתו תרד לטמיון.

אלי.

New member
וטוב שכך - סוף מעשה במחשבה תחילה

אלא שהויכוח הוא לא על מה שהם עושים כרגע, אלא על מה שיצליחו או לא יצליחו לעשות בעתיד, ועד כמה ירצו/יסכימו לקפל דילמות מוסריות לטובת הצלחות מעשיות. תשובה על השאלה הזו תבוא בקרוב. בעניין המו"מ - לא צריך להיות חכם גדול בכדי להבין ששרון רוצה לעשות פריש-מיש להסכמים שהושגו עד עתה, ולהתחיל מ"טבלה ריקה". ברור שזה לא ילך, והשורה התחתונה שתיראה - שרון, המייצג את מדינת ישראל - הוא שתוקע את המו"מ. אם נלך צעד אחד קדימה, וניקח ברצינות את ה"קואליציה כנגד הטרור" כדבר שיקום ויהווה גוף בעל-שיניים - הרי ישראל הפכה להיות ברשימת "סרבניות השלום" בעולם, לצד לוב. נראה טוב ? ולגבי האצבעות בכנסת - שני דברים: ראשית, אל תתייחס לחברי כנסת כאל אנשים הגונים - ואל תופתע אם תשמע שהיבואן של מיצובישי עידכן את צפי המכירות שלו לשנה הקרובה. שנית: אתה הארת את עינינו על כך שסקרים משנים את תוצאותיהם בהתאם לנוסח השאלה. לכן אתה צודק - לא ימצאו 61 אצבעות לענות בחיוב על השאלה "האם אתה מסכים לחתום על הסכם כניעה לערפאת ?". לעומת זאת, לשאלה "האם אתה מסכים לנסיגה חד-צדדית לקוי 67" - יתכנו 61 אצבעות, ואף יותר.

aaa123

Member
זה תלוי בבוש אם זה יהיה בפועל

לארצות הברית יש מספיק כוח צבאי כדי לכבוש את המדינות התומכות בטרור במזרח התיכון. אם ארצות הברית תחליט לכבוש את אירן,עירק ,סוריה,אפגניסטן,מצרים,ערב הסעודית(הבנתי שהטייסים היו ממצרים וערב הסעודית) אז החלטה כזאת יכולה לשחרר את העולם מהטרור גם אם המחיר עד שזה יקרה יכול להיות מליוני הרוגים(אני אומר מליונים כי אני מאמין שלפחות לחלק ממדינות אלו יש נשק אטומי ביולוגי או כימי ,ואני מאמין שהן ישתמשו בו). אם ארצות הברית לא תעשה את זה אז כנראה שהטרור ימשך,וגם אז אני משער שהטרוריסטים ישתמשו בעתיד בנשק לא קונבנצינלי ,ויגרמו למליוני הרוגים. אני מעריך שארצות הברית לא תחליט לבחור באלטרנטיבה שהצעתי של כיבוש אירן ,עירק ,סוריה,... למרות שלהערכתי זאת האלטרנטיבה הפחות גרועה מבחינת העולם.

אלי.

New member
קצת התפרעת בדמיון, אבל חזרת בזמן ../images/Emo13.gif

ארצות הברית תכבוש את סעודיה בגלל שאיש אחד (!), זה שהחליט להתאבד על התאומים - היה סעודי ? לפי זה, מזמן סעודיה היתה צריכה להיעלם, כי הרי בין-לאדן הוא גם סעודי ... וכמאמר השלישיה המופלאה - "אז תהיה מלחמה ???" "תהיה, תהיה מלחמה ..." "או ! עכשיו אני רגוע !!"

aaa123

Member
אתה צודק אבל לפחות עירק אירן סוריה

ואפגניסטן צריכות להעלם מהמפה. עירק בגלל שמדינות אלו שמחו על הפיגוע וגם אם מדינה זאת לא היתה מעורבת ישירות אז יש לחשוש שבעתיד הם כן יהיו מעורבים ישירות. אירן וסוריה הן מדינות שתומכות בטרור ושוב גם אם הן לא היו מעורבות בפיגוע יש לחשוש מהן בעתיד. אפגניסטן נתנה מחסה לבן לאדן כך שגם היא צריכה להעלם מהמפה. לצערי אפילו זה כנראה לא יקרה. כנראה שהגזמתי בנושא של מצרים וסעודיה אבל אני חושב שמשטרים מהם יוצאים טייסים מתאבדים נתנו יד לחינוך שהביא לדברים כאלו ולכן מצרים וסעודיה גם לא נקיות לחלוטין מאשמה. מצרים למשל היתה צריכה מזמן למנוע כתבות הסתה בעיתונות נגד ישראל דבר שהיא לא עשתה ,ויש שם יותר מדי השפעה למוסלמים.

nightbird

New member
אין צורך להעלים מדינות

גם גרמניה ויפן לא נעלמו אחרי מלחמת העולם השניה. הן הוכרעו ונאלצו לקבל את תנאי המנצח, ובסופו של דבר הפכו לדמוקרטיות נורמליות העוסקות בענייניהן ובענייני כלכלה, ואינן חולמות לכבוש את העולם. היום זה לוקח הרבה פחות משש שנים של מלחמת עולם. לארה"ב יש את הכוח הצבאי-טכנולוגי להכריע מלחמה תוך זמן קצר יחסית, כפי שעשתה ביוגוסלביה וכפי שכמעט עשתה בעירק, אך הפסיקה מוקדם מדי. אפשר לעשות את זה וחובה לעשות את זה. עכשיו. אחרת באמת תתרחש אפוקליפסה של מליוני הרוגים, גם אם המערב ינצח בסופו של דבר.

aaa123

Member
נכון,הכוונה שלי היתה שלא ישארו

כמו שהם היום. אני מסכים איתך שעדיף לעשות את זה עכשיו. אני חושש שגם עכשיו התוצאה עלולה להיות מליוני הרוגים אבל ככל שנחכה יותר התוצאה תהיה גרועה יותר.

למעלה