הליכוד יהיה מאורגן כמו בבחירות הקודמות. מתנדבים רבים יסיעו כמה שיותר מצביעים לקלפיות.
הליכוד נחשבת מפלגה מאורגנת מבחינה זו? אני דווקא חשבתי שממש לא.הליכוד יהיה מאורגן כמו בבחירות הקודמות. מתנדבים רבים יסיעו כמה שיותר מצביעים לקלפיות.
שאר היהודים היהודים ילכו לים / לקניון / לטייל, ויגידו "מה כבר הקול האחד שלי יכול לשנות".
נתניהו ומפלגתו יקבלו הרבה יותר מכפי שהסקרים מראים ובהתאמה מפלגות האופוזיציה יקבלו פחות.
זה מה שראיתי בשטחהליכוד נחשבת מפלגה מאורגנת מבחינה זו? אני דווקא חשבתי שממש לא.
יפה, טוב לשמוע.זה מה שראיתי בשטח
מקווה שלפיד ימשיך לדאוג למפלגתו נטו.הליכוד יהיה מאורגן כמו בבחירות הקודמות. מתנדבים רבים יסיעו כמה שיותר מצביעים לקלפיות.
שאר היהודים היהודים ילכו לים / לקניון / לטייל, ויגידו "מה כבר הקול האחד שלי יכול לשנות".
נתניהו ומפלגתו יקבלו הרבה יותר מכפי שהסקרים מראים ובהתאמה מפלגות האופוזיציה יקבלו פחות.
גם אני, אבל כשדורשים מערביי ישראל לעמוד בהמנון הלאומי, אני בכל זאת אמביוולנטי קצת. מצד אחד בוודאי שאזרח של מדינה אמור לכבד את ההמנון הלאומי שלה. מצד שני, איך אפשר ברצינות לדרוש מערבי (ועוד כזה שיש לו תחושות לאומיות ולא משנה מה דעתי על כך) לעמוד דום ב'נפש יהודי הומיה' או לשיר שלב חפץ על העם היהודי ששב למולדתו לאחר אלפיים שנות גלות? זאת הרי דרישה לא באמת רצינית. יש בה הגיון, הכל נכון. ובכל זאת. נשקר לעצמנו אם לא נכיר בכך שהחיים לפעמים קצת יותר מורכבים מזה.Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
אהבתי את תגובתה של לבנה.
אף אחד לא דורש מערבי ישראל לעמוד או לשיר את התקווה.גם אני, אבל כשדורשים מערביי ישראל לעמוד בהמנון הלאומי, אני בכל זאת אמביוולנטי קצת. מצד אחד בוודאי שאזרח של מדינה אמור לכבד את ההמנון הלאומי שלה. מצד שני, איך אפשר ברצינות לדרוש מערבי (ועוד כזה שיש לו תחושות לאומיות ולא משנה מה דעתי על כך) לעמוד דום ב'נפש יהודי הומיה' או לשיר שלב חפץ על העם היהודי ששב למולדתו לאחר אלפיים שנות גלות? זאת הרי דרישה לא באמת רצינית. יש בה הגיון, הכל נכון. ובכל זאת. נשקר לעצמנו אם לא נכיר בכך שהחיים לפעמים קצת יותר מורכבים מזה.
יש הדורשים וגם הלבנה הזאת שהפנית אל דבריה דרשה זאת שם.אף אחד לא דורש מערבי ישראל לעמוד או לשיר את התקווה.
עזבי, לא בא לי להרוס לעצמי את מצב הרוח עם מחשבה על יהודים כאלהנהפוך הוא יש יהודים שיוצאים מאירועים לפני השמעת ההימנון, ואפילו באמצע כהזדהות עם חבריהם הערבים.
נראה שללבנה יש הרבה האשמות כלפי לוסי, אבל אין בדבריה של לוסי דבר שמאשש את האשמותיה של לבנה.Bei Facebook anmelden
Melde dich bei Facebook an, um dich mit deinen Freunden, deiner Familie und Personen, die du kennst, zu verbinden und Inhalte zu teilen.www.facebook.com
אהבתי את תגובתה של לבנה.
אולי אפשר להציע לגב' אהריש לשלוח את בני עמה להפגין נגד ההנהגה שלהם עצמם על תרבות המוות שהם מנהיגים, תומכים בו מאחורי הקלעים, והוא אשר מהווה עיקר בעיית האלימות במגזר הערבי (ואפשר לעשות זאת במקביל להפגנה נגד הממשלה בטענה לחוסר משילות, אלא שזאת דרישה לפתרון, לא למניעת/חיסול הבעיה).מצאתי בישראל היום ציטוט דבריה של אהריש: "הערבים הם אזרחי המדינה הזאת, על אפכן ועל חמתכן הצדיקה. בבחירות הקרובות, הם ינהרו בכמויות אדירות לקלפי אינשאללה, כדי לממש את זכותם הדמוקרטית במדינה היהודית הדמוקרטית. עד אז, בשבת הם יצאו לממש עוד זכות דמוקרטית ויפגינו נגד האלימות והעדר המשילות". מה בדיוק עיצבן אתכם?
![]()
לוסי אהריש: "בבחירות הקרובות הערבים ינהרו לקלפי - אינשאללה" | היום
מגישת ערוץ 13 נשאה מונולוג שעוסק בבחירות הקרובות ובזכותם הדמוקרטית של אזרחים ערבים להצביע • מי שענתה לה היא מגישת ערוץ 14: "אנחנו רוצים להישאר בחיים"www.israelhayom.co.il
היהודים הרמאים מהימין ימשיכו לרמות ולשקר ולרשום מצביעים מתים.
יפה שאתה מבין שכל היהודים בארץ משתייכים לימין [כפי שנראה מכך שעל שאלה בנוגע ל"היהודים" אתה משיב בתשובה שנוגעת למצביעי ימין (כביכול) בלבדהיהודים הרמאים מהימין ימשיכו לרמות ולשקר ולרשום מצביעים מתים.
הליכוד היא לא מפלגה אידיאולוגית
הליכוד הוא ארגון פשיעה
ומי בכלא? הערבי שניצל את היותו חבר כנסת, ואת תומכיו היהודים.היהודים הרמאים מהימין ימשיכו לרמות ולשקר ולרשום מצביעים מתים.
הליכוד היא לא מפלגה אידיאולוגית
הליכוד הוא ארגון פשיעה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.