והיא שלחה בי אש
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #4 ליהי ממך ציפיתי ליותר!!!...... גלידה של הבורגר ראנץ´ ב- 1.90 ש"ח... חחחחחחחח
ל ליהי האחרת New member 22/9/02 #5 ואני כבר חשבתי ש...... ציפית ליותר שומנים........... חחחחחחחחחחחח כי זה לא חסר....חחחחחחחחח
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #7 להלן התחזית.... "היום יהיה חם ומגניב" (שידורי המהפכה). ועכשיו גם התחלת להתעסק בקוסמות? חחחחחח במקום להוציא מהכובע שפן, את בטח מוציאה נחש... חחחחח
להלן התחזית.... "היום יהיה חם ומגניב" (שידורי המהפכה). ועכשיו גם התחלת להתעסק בקוסמות? חחחחחח במקום להוציא מהכובע שפן, את בטח מוציאה נחש... חחחחח
ל ליהי האחרת New member 22/9/02 #9 רגעעעעעעעע זה לא אמור להיות: "מחר יהיה חם ומגניב"? (שידורי המהפכה)
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #17 מחר?.... כאילו... עוד יהיה יותר חם מהיום?.... אני תיכף מזמינה מזגן...
ל ליהי האחרת New member 22/9/02 #26 מחר..... יש לך הנחה...... בבוקר אני לא נמצאת כאן.... חוזרת רק לצהריים או קצת אחרי......
נ נשית~37 New member 22/9/02 #8 ../images/Emo12.gif מה נהייה פה היום???????? חחחחחחח באתי קולית...עכשיו תראו איך אני ניראית.....
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #21 היא כבר במבחן המעשי.... בתיאוריה היא הוציאה "עובר"... חחחחחחחח <ליהי... את גם עובדת היום בין ההפסקות?... חחחח>
היא כבר במבחן המעשי.... בתיאוריה היא הוציאה "עובר"... חחחחחחחח <ליהי... את גם עובדת היום בין ההפסקות?... חחחח>
כ כוכבית 42 New member 22/9/02 #11 נש נש.... בואי נעבור ל..... פורום פנטזיות סקס.... שם הם בטח מדברים היום על הסכך ועל 4 המינים...
ל ליהי האחרת New member 22/9/02 #12 אני יכולה להמר....... שלפחות על הלולב הם מדברים....... אולי אפילו על כפות התמר.....