והיא מבקשת...

והיא מבקשת...

והיא מבקשת שתעשה בשבילה רק את זה, וזהו. שתעבור איתה את ליל הזעם הראשון אחרי הפרידה הזאת, שתראה לה שהיא יכולה גם לבד, ושיש חיים אחרי. שתהיה שם כדי שהיא לא תוכל לחתוך לעצמה את הורידים. שתהיה שם כדי שהיא לא תוכל להרים אליו טלפון ושתמנע ממנה את השיחה המשפילה הזאת, החסרת סיכוי בכל מקרה. והיא מבקשת שתסתכל לה בעיניים ותגיד לה שיהיה בסדר. לא, שיהיה טוב. שהיא תחזור לחיות באופוריה הזאת שלה. היא מבקשת שתגיד לה שמישהו עוד יאהב אותה פעם, כמוהו, שתגיד לה שהוא בעצם אהב. שתגיד לה את מה שכולם אומרים לה, את מה שהיא כבר יודעת – שהיא ציפור מזן אחר, נדיר. היא מבקשת שתגיד לה שהכנפיים האלה שלה, הן בעצם שריד מגן עדן, וגם אם הן מוסיפות לה כמה קילו למשקל וקצת מרחיבות לה את הכתפיים, זה עדיין לא הופך אותה למכוערת. שתגיד לה שזה שהיא לא מסוגלת לראות סבל, תגיד לה שזה מחסן אותה, שזה אומר שאף פעם לא יהיה לה רע. מבקשת שתגיד לה שאנשים תמיד יהיו טובים אליה, כמו שהיא טובה לאנשים. שתגיד לה שמישהו עוד ינסה לחבק אותה, וכשהידיים שלו יכנסו לה מתחת לחולצה מאחורה הם ילטפו את הנוצות הלבנות שלה, ולא ינסו לפתוח לה את החזייה. והיא מבקשת שתבוא ותעבור איתה את הלילה הזה. ואתה יודע שאתה יכול לבוא, ויכול לשבת איתה לילה שלם, ולהסתכל לה בעיניים, ולראות שם את כל הנאיביות ואת כל התום והטוהר ואתה יודע שאתה לא יכול לשקר לה.

shant

New member
*

אין לי מילים.. פשוט...פשוט...אין לי מילים... כל תיאור, כמה יפהפה שלא אמצא עכשיו,ואתן למילים שלך, לא יספיק כרגע. פשוט לא יספיק...

מיכל..~

New member
ושאנט

גנבה לי את התגובה... ואת, גנבת את המילים..:/ יפייפה..באמת מקסים..

SnoopyS*GirL

New member
היא מבקשת....

אז? הוא לא תמיד יכול להיענות לבקשות שלה, נכון? ומה יקרה אם הוא ימשיך לשקר לה, ויגיד לה שהוא אוהב אבל בעצם לא אוהב? ומה יקרה אם הוא יעזור לה לקחת את הנשימה הראשונה שאחרי, ובפעם הבאה לא יהיה מי שיעשה את זה בשבילה? ואפשר לשבת לילות שלמים, ולהתסכל אחד לשני בעיניים. ואפשר לחבק ולהגיד שיהיה בסדר. אבל כשמגיע הזמן ללכת... פשוט הולכים. זה יותר קשה כשנותנים תחושה שנשארים ואז עזבים בפתאומיות. זה הכי קשה שאפשר.

רותי ב.

New member
זה היה מרגש, ומרשים,

ואהבתי איך שרשמת את זה, ברור, פשוט, והבקשה, כל כך לא מוגזמת. ככה, לרכך עד כמה שאפשר את הבלתי נמנע, לעשות את מה שהכי קשה טיפה יותר נוח. הלוואי שזה היה כל כך פשוט כמו שאת כותבת את זה. הלוואי שזה היה אפשרי, לעשות את כל התהליך הזה פחות כואב.

למעלה