והזוכים הם...

The Macker Girl

New member
והזוכים הם... ../images/Emo106.gif

אל תדאגו, אני לא אפריע לכם יותר מדי בזמן האירוח
אבל הבטחנו שהזוכים יוכרזו ביום חמישי ב-17:00, אז הנה זה בא... אני מזכירה, חמשת הגולשים שענו נכון ראשונים על החידון שלנו זוכים ב... כרטיסים חינם להופעה של שב"ק ס' ביום שבת!
והזוכים הם
RJT, נועמנים, Gur21, ToMa7 ו-K180. בעוד זמן קצר תקבלו מסר שיסביר כיצד תקבלו את הכרטיסים בכניסה להופעה. מזל טוב לכולם
בנוסף, רציתי להודות לכולכם על ההיענות המרשימה לפעילות, ולתת הרבה כבוד על הידע שהפגנתם (בודדים האנשים שטעו בתשובות). מקווה שנצליח לארגן עוד הרבה פעילויות כאלה
וזהו... תהנו מהשב"ק

K180

New member
איזה כיף, תודה!!!

איך אפשר לא להינות מהשב"ק?! המון תודה!

Gur21

New member
גדול!!!!111 ../images/Emo13.gif

חבל שקניתי כרטיס.. נעשה מצווה ונביא לחברים מכורי שבק חסרי כסף

kombinaizer

New member
מזל טוב...

באסה שלא זכיתי, אין לי מאיפה להביא כסף לכרטיס... אפשר את התשובות?

The Macker Girl

New member
בוודאי

1) כמה אלבומים יצאו לשב"ק ס'? ג. 5 2) מי הסולן היחיד שלא משתתף ב"עטיפה של ממתק"? ד. מירו 3) למי מחברי הלהקה היו ראסטות בעבר? ב. נימי ודווידי 4) מי הפיק את האלבום הראשון של שב"ק ס'? א. יוסי פיין 5) היכן הוקלט אלבום ההופעה של שב"ק ס'? ג. "גאלה" בקריות אבל אני מזכירה שהכרטיסים חולקו לראשונים ששלחו מסר עם התשובות האלה. לא נורא, יקירי, נקסט טיים

ToMa7

New member
די איזה סופ"ש ירוק ושב"קי ומושלם ../images/Emo3.gif

גם הניצחון על הגועל ת"א אתמול בגביע אין לי קול אני בטירוףףף פה וגם כרטיסים לשב"ק :| די תודה תודה תודההההה

vc15

New member
איזה ניצחון!!!!

אללק אחי איזה תענוג של ניצחון!! האדומים הזונות האלה!! סוף שבוע בן זונהההה!!!

ToMa7

New member
היית במשחק?! אם לא אין לך מושג איזה אווירה

הייתה מה הלך במחצית השנייה בכלל טירוףףףףףף איזה אדרנלין משהו מטורףףףף :) הרבה זמן לא עודדנו ככה הרבה !!!

ילך איתך בטוב, ילך איתך ברע מכבי חיפה ושבק"ס

יייייייייייייייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאללללללללללללללללללללללללללללללההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחייייייייייייייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפהההההההההההההההה

למעלה