והזוכים בתחרות הם

גור צור

New member
והזוכים בתחרות הם

* התמונות הזוכות יפרסמו בקרוב בפורום - בעזרת אחד הנקאים מחן יונס להלן הזוכים : להלן פרטי הפרסים והזוכים : מקום 1. קטגוריה – צילום יצירתי שלומי מושקוביץ מצלמה MX 5 מתנת דוגית גינזבורג משה, מאזן ציפה מתנת מרינה דיוורס שמעון קוקנקול, וסת לגנד מתנת שבא ים מקום 2. קטגוריה – צילום יצירתי שירן ולק, אינצקלופדיה על CD מתנת פאדי נועם קוטלר, חליפה קצרה מתנת SEPA ימבטבע מקום 3. קטגוריה – צילום יצירתי קורס נייטרוקס מתנת ACUC. מקום 1. קטגוריה – נוף ( רחב ) קורס טכני מתנת ANDI ישראל שוקי בן שמחון, קורס דיבקון S.S.I שוש יוגב,קורס טכני מתנת IANTD מקום 2. קטגוריה – נוף ( רחב ) אסף דר. וסת קומנדו מתנת מדוזה. נועם קוטלר - מסיכה, סנפירים, אוקטופוס, מתנת אקוה ספורט בוריסלב גלוזמן, קורס כוכב אחד מתנת NAUI מקום 3. קטגוריה – נוף ( רחב ) אסף דר -פאדי CD מתנת PADI. בוריסלב גלוזמן, -פאדי CD מתנת PADI. ליאור רמתי, -וסט נאופרם מתנת פול עם צלילה. מקום 4. קטגוריה – נוף ( רחב ) ארנון יוגב, -קורס נייטרוקס מתנת ACUC. שירן ולק, גורדון -קורס נייטרוקס מתנת ACUC. מקום 1. קטגוריה – דגים. שלומי פלנצקי, -וסת אפקס T 20 מתנת רד סי ספורט מקום 2. קטגוריה – דגים. שמעון קוקנקול, -חליפה קצרה מתנת SEPA ימבטבע מקום 3. קטגוריה – דגים. דודו יעקובינסקי קורס נייטרוקס מתנת ACUC. פרסי ניחומים : מנוי לעיתון ים איתמר גלילי, יצחק יוגב, ניר אזולאי, עומר דורון, שלומי מושקוביץ

ניב ד

New member
גור סליחה ואני לא רומז לכלום

אבל אתה לא רואה טעם לפגם בזה ששמעון שהוא סגן מנהל מרינה דייברס זכה בשני פרסים בתחרות שארגן המועדון עצמו ?

ניב ד

New member
ובלי קשר - ברכות לזוכים ../images/Emo65.gif

שלומי - כמה ווסתים כבר יש לך עכשיו... ?

גור צור

New member
תגובה לניב ולשאר התוהים

לי לא היה שום קשר לתחרות לי לא היה שום קשר להחלטות על הפרסים את כל ההחלטות החליטו צוות השופטים ולא היה לי שום קשר לעניין האם שמעון צריך להפגע מכך שאני ארגנתי את התחרות נוסף על כך את התחרות לא ארגנה מרינה דיוורס אלא עמותת המועדונים ואני דרך העמותה כאחראי ביצוע בהתנדבות וללא שכר ( אפילו לא שקל שחוק ) אשמח לענות להתיחסויות נוספות. גור

ניב ד

New member
לא חשבתי שאתה אישית שפטת

וכו´. אבל העסק הצטייר כאילו הוא של מרינה דייברס ולכן טוב שהבהרת את הענין. כמו שאתה יודע, בכל מבצע פרסים וכו´ תמיד באותיות הקטנות רשום שההשתתפות אסורה על עובדי החברה, חברת הפרסום וכו´ וכו´. ובלי קשר - שלחתי לך אימייל לאימייל של מרינה כפי שמופיע באתר, בקשר לתוכנה ששאלת אותי. מקווה שקיבלת את זה.

תחרות צילום

כמשתתף בתחרות השנה ובשנתיים הקודמות ישר כח לכל פעילות שהיא בנושא צילום תת ימי נכון שתמיד אפשר לשפר אבל אני מתאר לעצמי את דרך היסורים שצריך לעבור כדי לארגן אירוע כזה ולגייס תורמים (פרסים) ספונסרים ותמיכה לנושא אז שוב כל הכבוד למארגנים (גור) ולכל העוזרים והתורמים לאירוע להתראות בשנה הבאה

כל הכבוד על היוזמה הברוכה

ללא ספק, תרמתם תרומה חשובה למכלול האירועים שהיו באילת, במהלך ימי החג, עבור ציבור הצוללים. לצערי, לא הזדמן לי להגיע למועדון כדי לבצע צלילות בקרבתו עם סקיפר ואחרים (אהלן סקיפר
, פעם הבאה), הואיל והיו לי התחייבויות קודמות. שמחתי לראות את נפח הפעילות סביב המועדון בכל פעם שחלפתי ממול ואני יכול לומר - גם לאחר הפעילות שאורגנה ע"י ההתאחדות הישראלית לצלילה - שאל לו לאיש לבוא ולקונן על העדרן של תוכניות ופעילויות יזומות בעבור הצוללים
המקום היה, הרשות ניתנה, מי שלא בא הפסיד, כל-לחי למארגנים
באשר הם. שנדע רק ימים שמחים.

פליפר.

New member
בהחלט כל הכבוד על היוזמה

כל הכבוד לגור על האירגון. רק חבל שלא פירסמו שהתארכה התחרות - היינו משתתפים גם

TheCoconut

New member
../images/Emo51.gif

הי גור, השתתפתי בתחרות שהייתה לטעמי יוזמה מבורכת שאני מקווה שתמשיך לשנים הבאות. שני דברים הפריעו לי בכל זאת : 1. איכות המצלמות הייתה זועתית. 2. חוץ מב"מרינה דיוורס" היה קשה מאוד לקבל פרטים ומצלמות ע"מ להשתתף. דרך אגב, אני מזוכי פרסי הניחומים, אבל טעית בשם, זה תומר דורון ולא עומר דורון.

בובי

New member
אני מציע שתעשו כמה קטגוריות

של מצלמות דיגיטליות רפלקס וחד פעמיות כדי שיהיו תמונות יותר איכותיות מאשר מצלמות חד פעמיות. חומר למחשבה עד שנה הבאה

למעלה