../images/Emo71.gif מחר ט"ו בשבט ../images/Emo143.gif
טוב, היום התעוררתי בעשרה לשבע, והמשכתי לישון עד שבע ועשרה XD. כמעט ופיספסתי את ההסעה לי לבי"ס. מזל! [לא שזה כזה קריטי, זה הליכה של 7 דקות ברגל, ובאוטו דקה. פשוט חברה שלי עוברת דרך הבית שלי, אז אני תמיד מחכה לה למטה. אני פשוט ממש שונאת ללכת דרך החול שבדרך קיצור, והדרך השניה עם כלב מפחיד
] הגעתי לבי"ס, לא היה לנו בוחן! פיו. אבל כנראה יהיה ביום חמישי
. למדנו תחביר. אח"כ היה לנו מבחן במדעים שעתיים. הפסקה גדולה(20 דקות). תנ"ך, מעצבן. החלפתי מכנסיים במהירות הבזק. ספורט. הלכנו לאולם שמחוץ לבי"ס(הדר אפקה), היינו בחדרי ספח, בלי נעליים, בדיוק היום גרבתי גרביים בצבע שונה, אבל מאותו סוג! כולם כל הזמן שאלו אותי, מה זהההה??? חח XD
. אח"כ ספרות. הקמצן ועבודה בספרות - הראתי לה את הספר שקרים יפים. הרשתי לי, אחרי זה, חברה שלי שהביאה לי אותו באה אלי ואומרת לי - הספר יפה, אבל יש בו קטע עם סקס, וכמה קטעים מפחידים, שלי אישית לקח כמה ימים לחזור אליו. ואני אמורה להגיש את העבודה עוד חודשששששששששש!!!!!!!! ואני מפחדת ומפוחדת
. הלכתי הביתה. אכלתי. חברה שלי(אחרת, לין) סיימה ללמוד, היא אכלה בבי"ס ואז עברה דרכי, ירדתי והלכנו לבית שלה. הכנו בראוניז שלושה שוקולדים. אני העלה את המתכון. מתאים למי שאוכל לאפות. מתכון מושלם ביופי ובצורתו חח XD פשוט טעים להפליא, חובה להכין אותו!!! אמא שלי לקחה אותי, הלכתי לרופא שיניים החצי שנתי הזה שיש... אין לי סתימות, לא עששת ולא חרא
. אני בריאה לחלוטין בעזור השיניים, אבל בגלל שיש לי גשר, אני צריכה לקחת כל יום מים כאלו לשטיפת פה. אוף
. אבל נתגבר. טימי, חברה שלי, ביקשה שאני אוציא את הכלב שהיא מוציא - צ'יקו, בגלל שהיא לא יכולה. הוצאתי. הכלב הזה סוס~ נובח על כל דבר שחי וכמעט גרר אותי על הדשא לאורך על הרחוב שם כדי להגיע לכלב אחר. היה לי כואב באוזניים וביידים. חח XD. לא מצחיק. חזרתי, אכלתי, דיברתי עם חברה שלי איזה שעה על הקמפינג שאנחנו הולכות אליו לקנדה בחופש הגדול! נכון גדול? חח XD. יהיה פצצתי, אני כל כך מתרגשת! אני כבר רוצה רוצה רוצה! 3 שבועות בקנדה המקסימה!. טוב, אני הולכת להתקלח ולישון, צ'או חח XD.