והודעה אחרונה באמת:

נעה גל

New member
והודעה אחרונה באמת:

אני יוצאת לחופשה. לא בדיוק חופשה, אלא יותר דממת אלחוט. ואני מסבירה: אני מניחה שחלקכם יודע, וחלקכם לא, אבל בשבועות האחרונים היתה (ועדין יש) סערה אדירה שמטלטלת את וואלה (אותה אחת שבגללה עזבנו את הספינה הטובעת). הסערה היא אדירה, מנהלים עוזבים, ומריבות ותככים ומה שאתם רוצים. ההחלטה לעזוב וגם המעורבות האדירה שלי (והבלתי נמנעת) בכל מה שקרה בוואלה פשוט סחטו אותי. תוסיפו על זה... את האירוע הלא נעים שהיה לי כאן עם בנות פורום הורים, וגם מחלה של כמעט שבועיים של הילדים... כל האירועים הללו גרמו לכך שהייתי מחוברת למחשב רוב שעות היממה. וביחד עם זה הקשר שלי עם אורן מאוד התדרדר. כלומר, היא יצאה מהמחלה שלה כאילו אדם אחר. היא מתפרעת, משגעת אותי (ואני משתגעת...). בקיצור, היא מתנהגת כמו ילד שצריך תשומת לב! ואני בגלל כל הלחץ הגבתי כמו שאני לא ממליצה אף פעם. כעסתי, צעקתי, התעצבנתי. כל היום היינו במתח וכעסים ואני לא אוהבת את זה. זה לא מגיע לילדים שלי... בקיצור, אני מרגישה שאני מרוקנת מכוחות ואני חייבת קצת להתרחק. אז כמובן, שאני לא מתרחקת לגמרי (כי אני הרי מכורה), אני רק מורידה פרופיל. אני אכנס רק בערבים, לבדוק שהכל בסדר, ואם אני ארגיש שצריך אני גם אכתוב תשובה או שתיים. אבל, בעיקרון, אני מבקשת מכם לעשות את זה. לענות אחד לשני, גם אם שואלים את אותה שאלה בפעם המיליון. ואני אחזור תוך כמה ימים לפעילות מלאה עם יותר כוחות, אני מקוה.

נועה - כמה שאני מזדהה איתך...

לעומר היתה הבוקר התקפת "סדרידור" אחרי שנתיים (!) של שקט ואני לא בטוחה שזה לא קשור... ניפגש במפגש המנהלים הקרוב באוירה של אחרי החזרת כוחות יחסית... !

כרמית מ.

New member
תרגישו טוב!

פיזית ונפשית! קחי לך פסק זמן ארוך ככל שידרש - כי הרי החיים האמיתיים הרבה יותר חשובים מכל פורום וירטואלי ויהיה הנחמד ביותר, אבל תחזרי אלינו מהר מהר ובכוחות מחודשים
כי נתגעגע (וגם כי זה סימן שהחיים שבו למסלולם, וזה הכי חשוב)

תנוחי הרבה

אצלי קורה מה שאת מתארת כשאני עייפה (ואחרי 7 חודשים בלי שינה רצופה, לפעמים אני לא שמה לב שהעיפות היא הגורם). דממת אךחוט (מעודנת) נראת לי פיתרון מצויין. זה גם יתן לכן מלא זמן להשקיע בללמוד לקרוא (ולכתוב, בשפה כמכלול זה הולך יד ביד). תרגישו טוב, ותהנו!!!

חוה 1

New member
תרגישו טוב

טוב שאת יודעת להגיד לעצמך לעצור . תחזרי מתי שאת מרגישה נוח.

דסי אשר

New member
תנוחי, הרבה - את עושה עבודה

נפלאה, וכבר שאלתי אותך במייל אישי, איך את מצליחה הכל. אז, לצערך(ולצערנו), הגיעה התשובה מהכיוון של אורן, וקדימה , למנוחה. דסי

יונת ש.

New member
כל הכבוד!

האמת, נראה לי שגם אני צברתי יותר מדי שעות מסך בזמן האחרון. זה באמת רעיון טוב להתרחק קצת מהמחשב ולהיות יותר עם הילדים. אולי אני אפילו אוותר על המזגן לטובת הבריכה... תעשי חיים!

מירי,

New member
"חופשה" נעימה..

ציברי כוחות תהני עם הילדים - זה לדעתי הכי חשוב! ואנחנו פה נשתדל לשמור על הגחלת...

michal@gal

Active member
מנהל
תהני בדממה ותני הרבה תשומי לילדים

(למרות שאני רואה שלא כל כך מצליח, ואת כאן כבר בבוקר). אני מנסה לעשות אותו דבר, ולצמצם נוכחות בפורומים, אבל קשה להפרד.

למעלה