והוא..

והוא..

שואל.."אז מה את באה להגיד שאין לך סקס?"..לא היה לך חבר.. סיפרתי לו קצת ממש קצת מה6 שנים שאנחנו כבר לא יחד.. ואז שוב שאל..."מה קרה החלטת לגדל שיער ?"...<חודש לפני שזרקתי פצצה של רוצה להתגרש..הסתפרתי>.. הוא זה הגרוש שלי אב ילדיי.. שנינו יחד..מתמודדים עם תביעה משותפת על הבית המשותף בישוב קהילתי שקנינו יחד..דרך עמותה..<שהופכת את חינו כרגע למעט מסוסכים יותר> הוא שבא ואסף אותי כדי ללכת ולקת שוברים יחד...<אז מי יודע היכן אני משיגה 13 אלף ש"ח כדי לשלם את החצי שלי..> ישבנו יחד..במכונית משהו כמו..15 דקות.. טהיתה שם אינטימיות..שמאז שזוכרת אתונו מאז הפרידה לא היתה... סיפר על השיחה שהיתה לו עם הנער..בעקבות מכתב שקיבל מבהס"פ.. אני לא יודעת למה לא מצליח לי..תחומים מסוימים בחיי.. אבל גם לא ממש יודעת איך זה שמצליח לי..תחומים אחרים בחיי.. האינטימיות שהיתה היום בשיחה.. הפתיחות שלי..אליו..ושלו אלי היה מבט בעינים שלו ובקולו..שיש שם עדיין ערכיות לשנינו אחד כלפי השני.. וזה.. הרגשתי כי משהו בי השתנה חושבת.. משהו שאנשים כנראה מרגישים.. משום מה..נכנסתי הביתה בהרגשה...שהצלחתי להתגרש נכון..לפחות במבט של הרגע זה נראה כך במבחן המציאות העכשוית וזה שיש עכשיו בבית מחשב.. זה גם לזכותו.. מחשב אומנם שצריף פרמוט...אבל עובד כלכך גאה...בעצמי.

../images/Emo140.gif יש לך במה להיות גאה

אוהבת לקרוא ת'סיפורים האלה שלא רק מקטרים, משמיצים את האקס אלא גם מכבדים אותו ואותנו! ישר כוח!!!

אתה..

מרפי'ס כבר כאן..

קטי30

New member
אופק כנסי רגע

מקדישה לך מכל ה
"היא היתה חזקה מהחורף היא היתה חזקה מסופה לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכח שלה את ליבה היא שמרה בכספת את גופה היא שמרה לעצמה היא רואה או אולי מתעלמת ממה שקורה בגללה מתוך עולמות שבורים היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה" (C) לאסתר שמיר.
וערב מקסים שיהיה לך

אופק..

לא רק בכתב פסק הדין של העליון.. היה אפשר לראות את האופק... שם..אני עדיין נושאת את שם משפחתי הקודם.

קטי30

New member
אורחה במדבר

"עירום וחול, ימין ושמאל יצהיב מדבר ללא משעול רק קו, כפאת יערים, חד צילו על פני האופק יט. אורחה עוברה, דומם נעה כדמות חלום שם מופלאה. הד צליל עולה יורד קצוב, גמלים פוסעים בנוף עצוב. זה אחר זה, ישרי פסיעה, כחורשי ניר, יחצו ציה. לין לן, לין לן, מים אל ים כל ניע קל, כל צעד תם. שמע כל הצליל, כצו מתוק: הלוך ושאת, הלוך ושתוק. לין לן, לין לן, זה שיר הנדוד: רק קל לשאת, רק קל לצעוד." (C) יעקב פיכמן זה מה שהתנגן לי בקולה העמוק של "שושנת תימן" הלוא היא שושנה דמארי. ערב טוב ונעים מלא אנרגיות חיוביות

יערית

New member
ממממממממ

שלא יגידו לך מה אם זכויות יוצרים ושאסור להעתיק יותר מבית אחד

קטי30

New member
ש.. מלשנית../images/Emo3.gif

זה חוזר על עצמו 100 פ' בשיר אם הייתי מצמצת רווחים זה היה בית וחצי

יערית

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אמרתי לך גם היום שאין עליך? אין עליך
(עכשיו אל תשכחי את מה שסיכמנו ביננו לגבי ההטבות למלקקי מנהלות טוב?)

d a n i e l s 5

New member
את....

למדת שהמשפט הזה "זמן הוא לא רק מילה" הוא נכון ! אני....... אוהבת את השיער ככה.....יש בזה משהו רך יותר:)

למעלה